Актор, якій зіграв «Джокера», знявся в зоозахисній рекламі. Він веган з трьох років - PostEat

пошук

Актор, якій зіграв «Джокера», знявся в зоозахисній рекламі. Він веган з трьох років
15-10-2019 0 1394


Хоакін Фенікс, який зіграв головну роль у фільмі «Джокер», знявся в зоозахисній рекламі організації PETA. Плакат з актором та куркою розмістили на Таймс-сквер. Гасло кампанії — «Ми всі тварини».

Актор зголосився взяти у кампанії, бо глибоко переконаний, що будь-яка тварина, як і людина, заслуговує на повагу. Хоакін закликав дотримуватись вегетаріанства та покінчити з видовізмом — ідеєю «видового терору», згідно з яким людина має більше прав над іншими видами, тому може знищувати їх та місця їх проживання.

«Якщо подивитись на світ очима іншої істоти, то стане зрозуміло що всередині ми всі ми однакові. Тому тварини, як і люди заслуговують на те, щоб жити вільно, без страждань», — цитує слова актора PETA. У роз’ясненні ідеї кампанії мовиться про те, що «виробництво м’яса, рибальство, яєць та молока — є кошмаром для тварин, до яких ставляться, як до набору частин тулуба, а не до живих істот».

Це не перша участь Хоакіна Фенікса в зоозахисних акціях. За слова актора він з трьох років дотримується вегетаріанського способу життя та займає активну позицію, щодо захисту прав тварин. Поштовхом стало сцена вбивства риби на рибалці з батьками.

Він не носить одяг та взуття з шерсті та шкіри, а також ставить умову до режисерів фільмів, в яких знімається про виробництво такого одягу для знімання.

Фото: PETA

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi