пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Шеф-кухар Кертіс Стоун (Curtis Stone), якого ще називають «Тихим Термінатором» перетворив свій ресторан Maude на продуктовий магазин, щоб допомогти закладу і постачальникам пережити кризу.
До пандемії COVID-19 шеф Кертіс Стоун регулярно змінював меню свого ресторану Maude в залежності від сезону, наявних продуктів та нових вин з різних регіонів світу.
Часто меню укладалось після подорожі команди закладами вуличної їжі в інших країнах.
Посмотреть эту публикацию в Instagram
Але після оголошення карантину у Лос-Анджелесі, заклад був змушений закрити двері для гостей і перейти у формат роботи на доставку. У пошуках нових джерел доходу шеф запропонував постачальникам використовувати його ресторан, як майданчик для ринку фермерських продуктів.
Тепер продуктовий «магазин» Maude працює з вівторка по суботу з 11:00 до 17:00 щодня. Тут можна купити фермерське м’ясо, рибу, овочі, молоко, яйця тощо.
Також шеф на час карантину змінив гастрономічну концепцію ресторану — замість страв високої кухні команда готує домашні страви на кшталт мисливського пирога, сирного супу, картопляного салату, печива тощо.
Ціна такої їжі нижча ніж вишуканих страв і її формат більше пристосований для доставки.
Фото: instagram.com/mauderestaurant/
Сподобалась стаття? Підтримай PostEat донейтом, щоб ми могли продовжити писати цікаві матеріали!
Читайте також:
Кулінарна академія MAD збирає ідеї для порятунку ресторанів в умовах карантину
«Доставка не врятує»: як українські ресторатори оцінюють продовження карантину
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi