пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
Співзасновник Fast Food System та «Kumpel’ Group» Марк Зархін став героєм нового випуску Chaplinsky Vlog. Ресторатор розповів про своє бачення ресторанного бізнесу та поділився прогнозами щодо майбутнього сфери гостинності Львова.
Марк Зархін зізнався, що з точки зору фінансів все дуже погано, але «в істерику не впадаємо». Ресторатор впевнений, що ресторани Львова відновляться, бо стали частиною культури міста і ідентичності львів’ян. Разом з тим, пан Зархін визнає, що спосіб життя та відпочинок людей після COVID-19 істотно зміняться.
Фото: facebook.com/wine.kolonist/
Ця стаття написана завдяки донейтам на Patreon. Підтримай нас, щоб читати нові матеріали!
Читайте також:
Генетичний код української кухні. Taste of Ukraine досліджує кухню Львова та Галичини
Львівські ресторани визнали «Кулінарною спадщиною Європи»
Госпіталіті — це знижки? Львівський ресторатор розмірковує про природу гостинності
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi