пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Літні тераси на Русанівці та Березняках шукала редакція PostEat. Ресторанне життя столиці поступово оживає після послаблення карантинних заходів і перші заклади вже відкрили свої літні майданчики. Ми починаємо розповідати вам про ресторани в різних районах Києва, які відкрили вже літні тераси та готові зустрічати вас, дотримуючись усіх правил безпеки (з повним переліком правил можна ознайомитись тут).
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Русанівська набережна, 3А
Бюджет: ₴₴. Ризото (199–224 грн), м’ясо з хосперу (155–1190 грн).
Страви: ризото з білими грибами, вершковим соусом та пармезаном – 185 грн, каре телятини з часниковим мармеладом – 155 грн/100 г, філе міньйон – 175 грн/100 г, сет м’ясний на двох – 695 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: ресторан у парку, європейська кухня, два поверхи, дві літні тераси, панорамний вид на Дніпро, страви у хоспері, стейки з українського м’яса, власна випічка, велика винна карта, резерв столів.
River Grill — сімейний ресторан у Русанівському парку на березі Дніпра. Формат ресторану всіляко сприяє повному зануренню у комфортний заміський відпочинок на природі у межах міста. Кухня представлена українськими та італійськими класичними стравами, доповнена позиціями близькосхідної кухні з акцентом на гриль-стравах. Зараз в ресторані відкриті дві літні тераси, зарезервувати столик на яких можна за номером телефону +380987445577.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Русанівський бульвар, 1
Бюджет: ₴₴. Устричний бар (229–569 грн), боули – 98 грн, мідії (69–239 грн), бургери та сендвічі (59–89 грн)
Страви: боул зі слабосоленим лососем – 98 грн, морські равлики булоти з соусом та лимоном – 59 грн, стейк із тунця – 98 грн, казанок мідій у соусі дорблю з теплим хлібом – 89 грн, сендвіч зі стейком з дорадо та картопляними діпами – 89 грн.
Напої: сидр – 39 грн, брют Gastrofamily – 169 грн/750 мл, коктейль Mushlya Sprits – 49 грн.
Деталі: кафе зі стравами з риби та морепродуктів, належить до «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», свіжі морепродукти та устриці, кав’яр-бар, морепродукти на грилі, сніданки, вино від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова», take away.
Mushlya Café — seafood-заклади мережі ресторанів Дмитра Борисова. В меню Mushlya Café великий вибір делікатесних свіжих морепродуктів у доступному fast casual сегменті: за доступну ціну гривень в Mushlya можна замовити величезні устриці, морських равликів-булотів, креветки, бургери та сендвічі, головний хіт меню — цілий казанок мідій у вершковому соусі з теплим багетом. Замовлення видають за 5-7 хвилин, замість посуду — крафтові човники та одноразові склянки. Замовити доставку страв додому можна скориставшись сайтом 1ed.com.ua.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: бульвар Ігоря Шамо, 1/5
Бюджет: ₴₴. Закуски (118–197 грн), гарячі страви (114–256 грн), страви на вугіллі (42–299 грн/100 г).
Страви: сациві з куркою – 118 грн, хінкалі з бараниною – 114 грн/4 шт., чкмерулі – 162 грн, хачапурі зі шпинатом та сиром – 143 грн, шашлик із телятини – 118 грн/100 г.
Напої: чай – 55 грн, лате – 50 грн, морс – 35 грн, лимонад від шефа – 35 грн.
Деталі: грузинське кафе-сироварня, стильний інтер’єр, сири для хачапурі готують в ресторані, чача та настоянки, доставка, тераса, резерв столів.
Кафе-сироварня «Мацоні» зустрічає гостей грузинським теплом та гостинністю, дружньою атмосферою. В меню ресторану представлені традиційні страви грузинської кухні, які вже можна скуштувати на літній терасі «Мацоні». Зустрічайте новинку в меню ресторану «Мацоні» — великі домашні грузинські пироги за фірмовими рецептами тітки Маріне, які можна замовити із доставкою або забрати самостійно зі знижкою 20%. Резервувати столик на терасі або замовити доставку можна за номером телефону +380501082838.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Русанівська набережна, 10
Бюджет: ₴₴. Сніданки (59–140 грн), салати (105–130 грн), основні страви (87–150 грн).
Страви: бефстроганов з картопляним пюре – 135 грн, теплий салат з куркою гриль – 125 грн, паста 4 сири – 130 грн, шпинатний хумус – 95 грн.
Напої: лавандовий лате – 55 грн, раф кава – 50 грн, вишнево-апельсиновий чай з імбиром та м’ятою – 57 грн, смузі малина-чорні ягоди – 65 грн.
Деталі: міське кафе на набережній мікрорайону Русанівка, сніданки протягом усього дня, сніданок-конструктор, є страви для вегетаріанців і веганів, винна карта, pets friendly, столики на вулиці, формат take away, кейтеринг, резерв.
Soul Cafe – локація в кращих традиціях міських кафе. Тут ви знайдете сніданки без обмежень, демократичну цінову політику і милі столики на вулиці. В меню прості і зрозумілі страви: сендвічі, закуски, паста і різноманітні десерти. В Soul Cafe можна швидко поснідати і взяти кави з собою, а вдень пообідати домашніми стравами. В закладі зробили можливість безконтактного замовлення, ознайомитись із меню та зробити замовлення можна в чат-боті — для цього на кожному столику розміщений QR-код. Зарезервувати столик або замовити доставку чи take away можна за номером телефону +380636864635.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Русанівська набережна, 10
Бюджет: ₴₴. Суші (24–45 грн), гарячі страви (45–169 грн), закуски (53–168 грн).
Страви: телятина з овочами в соусі пеппер – 169 грн, пельмені гьодза з креветками – 82 грн, рол з лососем в стружці копченого тунця – 145 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: ресторан японської кухні, сезонні новинки в меню, цілодобова доставка, дитяче меню, багаторічний досвід роботи, акції та знижки.
«МУРАКАМИ» — мережа ресторанів японської кухні, яка належить до TARANTINO family. В меню ресторану представлені суші, сашимі, роли, а також різноманітні закуски, салати, супи, локшина, гарячі страви та десерти. З напоїв можна обрати лимонади, каву, безалкогольні та алкогольні коктейлі. Зарезервувати столик на літній терасі можна за номером телефону +380504684301, а цілодобову та безкоштовну доставку на сайті.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Русанівська набережна, 10
Бюджет: ₴₴. Закуски (75–255 грн), основні страви (129–259 грн), піца (123–167 грн).
Страви: салат з прошуто, оливками та в’яленими томатами – 145 грн, брускета з ростбіфом та в’яленими томатами – 75 грн, запечена скумбрія з овочевим пюре – 157 грн, піца чотири сири – 167 грн.
Напої: еспресо – 35 грн, лате матча – 57 грн, чайний коктейль тропічний фрукт – 85 грн, лимонад класичний – 65 грн.
Деталі: сімейний ресторан, страви української та європейської кухонь, сніданки, кальян, літня тераса, сучасний інтер’єр, формат take away, акції та знижки.
Сімейний заклад «Моменти» на Русанівці запрошує вас скуштувати улюблені страви та напої, а також насолодитися приємною атмосферою. В заклад можна прийти на пізній сніданок чи обід або влаштувати тут романтичне побачення з вином і закусками. Також страви можна замовити із собою зі знижкою 20% або доставку додому через популярні сервіси. Зарезервувати столик на терасі можна за номером телефону +380933782924.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Русанівська набережна, 12
Бюджет: ₴₴. Холодні закуски (85–245 грн), салати (110–189 грн), гарячі страви (175–225 грн).
Страви: шурпа з куркою – 75 грн, лагман – 95 грн, піде з бараниною – 175 грн, кеббе у фритюрі – 125 грн, шашлик з телятини – 185 грн/100 г.
Напої: полунично-імбирний лимонад – 40 грн, молочний улун – 89 грн, морс з журавлини – 40 грн.
Деталі: мережа ресторанів, страви узбецької, грузинської, ліванської, вірменської, сирійської кухонь, сніданки, страви на мангалі і в тандирі, коктейльна карта, шаурма, гарячі алкогольні напої, чайна карта, акції та знижки.
«Чайхона Базар» — мережа chillout cafe, які атмосферою нагадують східний базар – ароматний, барвистий та смачний. В меню представлені кухні Кавказу, Близького Сходу і Середньої Азії — узбецька, турецька, сирійська, марокканська та грузинська. На літній терасі ресторану на Русанівці можна забронювати столик за номером телефону +380732675709.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Павла Тичини, 1в
Бюджет: ₴₴. Неаполітанська піца (120–298 грн).
Страви: піца прошуто е фунгі – 238 грн, піца ай порчіні – 258 грн, піца маринара з мідіями – 164 грн, піца з лососем та песто із цукіні – 237 грн, овочева піца – 188 грн.
Напої: L’Acino Chora Rosso – 90 грн/125 мл, Lazzaroni Marsala Fine Chiostro di Sarono – 60 грн/125 мл, Dopff & Irion Cremant Brut Rose – 680 грн/750 мл.
Деталі: проєкт команди «Сільпо», неаполітанська піца, піч на дровах, бренд-шеф ресторану Марко Черветті, натуральні італійські вина від Власного імпорту «Сільпо», унікальна винна карта, панорамні вікна, меню ресторану разом із Марко Черветті розробляв всесвітньо відомий піцайоло – Енцо Кочча, засновник піцерії La Notizia, рекомендованої Червоним гідом Мішлен.
POSITANO — ресторан неаполітанської кухні на Березняках. Столичні гурмани високо цінують пристрасть до італійських гастрономічних традицій, втілену в стравах бренд-шефа Марко Черветті. У 2019 році ресторан POSITANO увійшов до списку найкращих піцерій Європи за версією італійського онлайн-гіда 50 Top Pizza, а цього року потрапив до рейтингу 50 найкращих піцерій Європи 2020 року за версією видання Bigseventravel. Тому на неаполітанську піцу у цьому закладі варто звернути особливу увагу. Ви можете скуштувати піцу на літній терасі закладу або зробити замовлення із собою за номером телефону +380999276882.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська набережна, 2
Бюджет: ₴₴₴. Салати (165–399 грн), холодні закуски (160–420 грн), страви на мангалі (135–385 грн/100 г).
Страви: оселедець домашній з картоплею та ікрою – 160 грн, бебi кальмар фарширований креветкою та дорадо під соусом дюксель – 290 грн, качина грудка з яблучним гратеном та вишневим соусом – 495 грн, восьминіг зі смаженою картоплею – 575 грн.
Напої: Shiraz Stump Jump d’Arenberg 2015 Australia – 180 грн/150 мл, американо – 69 грн, імбирний лимонад – 110 грн, цитрусовий грог – 110 грн.
Деталі: ресторан європейської кухні на лівому березі Дніпра, панорамні вікна з видом на ріку, два поверхи, страви на грилі, веган меню, дитяче меню, винна кімната, понад 250 видів вина, коктейльна карта, великий вибір міцного елітного алкоголю, резерв столів.
«Маяк» — розкішний ресторан на березі Дніпра, з панорамних вікон якого відкривається дивовижний краєвид. В меню ресторану «Маяк» – авторські гарячі страви, холодні та гарячі закуски, супи, салати, десерти, страви з риби та морепродуктів. Крім того, у закладі пропонують великі винну та коктейльну карти, тут ви знайдете різноманітні напої, які стануть чудовим доповненням до вашої страви. Рекомендуємо резервувати столики заздалегідь за номером телефону +380504145540.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Юрія Шумського, 3а
Бюджет: ₴₴. Салати (85–129 грн), гарячі страви (95–295 грн), страви на вугіллі (45–195 грн).
Страви: теплий салат з телятиною і баклажанами – 129 грн, запечені гриби з сиром сулугуні – 85 грн, чашушулі – 119 грн, люля-кебаб з телятини – 139 грн.
Напої: еспресо – 30 грн, лате – 39 грн, кава по-грузинськи – 45 грн, чай з жасмином – 45 грн.
Деталі: ресторан грузинської кухні, традиційні страви, мангал-меню, великий вибір алкоголю, домашні напої, мальовничий вид на озеро, альтанки біля води, кілька залів, резерв столів.
VANO IVANO Telbin — один із закладів мережі колоритних грузинських ресторанів. Відмінна риса цього ресторану — чудова панорама мальовничої природи в межах міста. Ресторан знаходиться на березі озера Тельбін, у закладі є затишні окремі альтанки просто біля води. У меню традиційні страви грузинської кухні — пхали, сациві, лобіо, аджапсандалі, чашушулі, хачапурі, люля-кебаб. Замовити доставку, страви із собою або зарезервувати столик можна за номером телефону +380932328484.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: пр-т Павла Тичини, 2
Бюджет: ₴₴. Закуски (59–295 грн), салати (99–275 грн), основні страви (135–295 грн).
Страви: ребра свинячі – 65 грн/100 г, язик з хроном – 125 грн, салат з телятиною – 215 грн, мідії в часниковому соусі – 225 грн, ципа запечена на вогні – 280 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: позиціонує себе як «найбільша м’ясна локація столиці», акцент на ребрах і стравах на відкритому вогні, авторські рецепти закусок і салатів, comfort food, фермерські продукти, страви з сезонними продуктами, фірмові настоянки.
«Львівська реберня» — м’ясна ресторація з фірмовими реберцями на Березняках. Концепція закладу заснована на філософії comfort food — гість відчуває щиру гостинність та смакує ситними стравами зі знайомими смаками. У меню закладу представлені страви з м’яса, птиці та риби, хліб з власної пекарні ресторану та випічка з тандира, закуски та салати з фермерських овочів та десерти. Резервуйте столик на літній терасі або замовляйте доставку страв за номером телефону +380977993989.
Фото: Facebook River Grill, Mushlya Café, Мацоні, Soul Cafe, МУРАКАМИ, Моменти, Чайхона Базар, POSITANO, Маяк, VANO IVANO Telbin, Львівська реберня.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi