пошук
Артем Кузьменчук
Автор
пошук
Артем Кузьменчук
Автор
На сторінці закладу BEEF meat & wine у фейсбук з’явився анонс подорожі Егейським морем. PostEat розпитав співвласника ресторану Руслана Шибаєва, що чекає учасників гастрономічної експедиції.
Згідно з дописом, гостям пропонують стати учасником групи, яка відправиться у морську подорож островами Греції. Для учасників приготували щоденні вечері від шеф-кухаря, заходи сонця в морі та вечірки. Маршрут розрахований на сім днів.
Далі пряма мова Руслана Шибаєва:
«Ідея подорожі на яхтах виникла спонтанно. Ми любимо такий відпочинок, часто ходимо на яхті і цього разу вирішили зібрати міні-флотилію з трьох яхт та зробити гастро-винний тур.
Обрали Грецію, бо для початківців-мандрівників на яхтах — це оптимальний маршрут. Красиві острови, тепле море, смачна їжа, гостинні греки.
З нами подорожуватиме шеф BEEF meat & wine Олексій Шеменков. Кожен вечір він проводитиме на яхтах гастрономічні вечері: ягня, восьминіг, креветки, риба, м’ясо. Після вечері будуть dj-сети від Андрія Зелінського та коктейлі від бартендера бару «Паровоз».
Ми їдемо під час збору врожаю винограду і, звичайно відвідаємо винарні та спробуємо взяти участь у виробництві вина.
Гості тура на яхтах — це гості BEEF meat & wine і всі охочі, близькі нам по духу люди. Ті, хто любить свободу, море, смачну їжу та вино, заходи сонця та зірки. Хто вміє радіти на повну насолодам, які здатне нам дати життя. Приєднуйтесь!».
Гастрономічна подорож на яхтах запланована на 23 вересня — 3 жовтня. Вартість — 2000 євро (перельоти та харчування враховані).
UPD: всі місця продано.
Фото: Facebook BEEF meat & wine
Сподобався матеріал? Підтримай нас донейтом на Patreon, щоб читати більше!
Читайте також:
World’s Best Vineyard Awards 2019: експерти визначили найкращі маршрути для винного туризму
Локальний гастротуризм: цікаві та смачні заклади в Київській області
На Одещині відкриють новий гастромаршрут для туристів
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi