пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Освіжаючі десерти в закладах Києва шукала редакція PostEat. Додати солодких моментів у свій день — завжди гарне рішення, особливо якщо це стосується освіжаючих літніх десертів з морозивом або сезонними фруктами. Розповідаємо, де на лівобережних Осокорках та Позняках скуштувати італійське семфіредо, авторську варіацію на «Павлову», торт-морозиво та пеламуші з сезонними ягодами.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Єлизавети Чавдар, 36
Бюджет: ₴₴. Салати (140–255 грн), основні страви з м’яса (155–375 грн), десерти (35–120 грн).
Страви: наполеон з маракуєвим соусом – 85 грн, краш павлова з полуницею – 120 грн, десерт-морозиво від Куха (шоколад з бурбоном та мараскіно/груша та горгондзола/горіховий семіфредо з солоною карамеллю) – 80 грн, чіа з манго та маракуєю – 90 грн
Напої: коктейль Barbarella – 150 грн, лимонад полуниця-лемонграс – 80 грн, коктейль Radisson – 150 грн.
Деталі: авторська кухня, шеф-кухар Юрій Шрамченко, три поверхи, відкрита кухня, колекція вин, коктейльна карта, камін, літня тераса, парковка, резерв столів.
«Кухмейстер» — концептуальний дім-ресторан авторської кухні на лівому березі Дніпра. Для бажаючих спостерігати за кулінарною магією кухню в закладі зробили відкритою. В меню представлені авторські страви на основі старовинних сімейних рецептів. В «солодкому» розділі представлені кілька авторських десертів, влітку найкраще смакуватиме десерт-морозиво від Куха — можна обрати шоколад з бурбоном та мараскіно, грушу та горгондзолу або горіховий семіфредо з солоною карамеллю.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Ревуцького, 2
Бюджет: ₴₴. Салати (138–328 грн), гарячі закуски (138–295 грн), основні страви (148–398 грн).
Страви: фірмовий десерт «Dellini» – 85 грн, полуничний торт – 158 грн, меренговий рулет – 178 грн,
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: затишний ресторан на березі озера Сонячне, інтернаціональна кухня, устриці, хоспер-меню, паста власного виробництва, сніданки змістовні коктейльна і винна карти, кальян, резерв столів.
Dellini — ресторан інтернаціональної кухні з авторськими стравами, розташований на Харківському масиві біля красивого озера Сонячне. Крізь панорамні вікна відкривається мальовничий вид на озеро. Гостей вже запрошують насолоджуватися стравами і спілкуванням на літній терасі. В Dellini можна спробувати фірмовий десерт або ніжний меренговий рулет.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська набережна, 26ж
Бюджет: ₴₴. Салати (110–1569 грн), сніданки (75–125 грн), основні страви та гриль (135–460 грн).
Страви: торт-морозиво манго, ваніль вишня з соусом з маракуї і сезонними ягодами – 90 грн, свіжий ананас в карамелі з ванільним морозивом та соусом з маракуї – 98 грн.
Напої: ягідний лимонад – 88 грн, еспресо – 32 грн, чай – 40 грн, американо – 32 грн.
Деталі: мережа міських кафе з простою і зрозумілою їжею, італійська кухня, затишний інтер’єр, сніданки, винна карта, хоспер-страви, резерв столів.
Very Well Cafe — затишні сімейні міські кафе зі смачною і зрозумілою їжею. Спокійний інтер’єр доповнили милим декором, який додає закладу домашньої атмосфери. Створюючи меню, в закладі надихались гастрономічними надбаннями Італії, тому більшість страв у Very Well Cafe італійські. На десерт можна спробувати сезонні новинки — торт-морозиво з соусом з маракуї і сезонними ягодами та свіжий ананас в карамелі з ванільним морозивом.
Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська набережна, 19а
Бюджет: ₴₴. Салати (95–265 грн), гарячі страви з риби (245–290 грн), гарячі страви з м’яса (150–335 грн).
Страви: семіфредо – 85 грн, сирно-ягідний десерт – 99 грн, шоколадний фондан з п’яною вишнею та морозивом – 120 грн.
Напої: еспресо – 40 грн, узвар – 39 грн, смузі маракуя з м’ятою – 95 грн, лимонад огірковий – 85 грн, мохіто б/а – 90 грн.
Деталі: гастрономічний ресторан авторської кухні; страви європейської, італійської, середземноморської та японської кухонь; устриці та інші морські делікатеси, акваріум з молюсками, сніданки, змістовна винна карта, коктейльна карта, резерв столів.
«Сыто-Пьяно» знаходиться у затишному дворику та виконаний в стилістиці таверни епохи Відродження — кожна деталь в інтер’єрі невипадкова та створює особливу атмосферу. Під керівництвом шеф-кухаря Сергія Тарасенка на кухні ресторану створюють авторські страви з італійськими, середземноморськими та японськими відтінками. З десертів варто звернути увагу на італійське семіфредо та шоколадний фондан з п’яною вишнею й морозивом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Дніпровська набережна, 25
Бюджет: ₴₴. Салати (118–259 грн), паста (158–279 грн), десерти (40–139 грн).
Страви: крем-чіз з полуницею – 74 грн, парфе з горіхами та полуницею – 74 грн, тартуфо з лимонно-шоколадним морозивом – 78 грн.
Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.
Деталі: знаходиться на лівому березі Києва, multi-cuisine, сучасний дизайн в пастельних тонах, доставка, формат take away, тераса, вина і міцні алкогольні напої в меню.
Сімейний ресторан італійської та європейської кухонь Carpaccio є ідеальною локацією для повсякденного відвідування. В меню ви знайдете класичні європейські закуски, пасту, різноманітні страви з м’яса, риби та морепродуктів. До страв завжди можна обрати щось з винної карти та безалкогольних напоїв. В сезонному меню ви знайдете кілька освіжаючих десертів — крем-чіз з полуницею та тартуфо з лимонно-шоколадним морозивом.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Драгоманова, 31
Бюджет: ₴₴. Салати (85–195 грн), гарячі закуски (85–135 грн), страви на вугіллі (65–195 грн).
Страви: чизкейк з полуничним соусом – 85 грн, пеламуші з сезонними ягодами – 75 грн, морозиво/сорбет 35 грн.
Напої: цитрусовий лимонад – 35 грн, грузинський грог – 70 грн, мохіто б/а – 85 грн, капучино – 40 грн.
Деталі: ресторани грузинської кухні, знаходяться біля міських озер, альтанки, страви на вугіллі, барна карта, напої власного приготування, домашні чаї, резерв столів.
Otdohnuli — новий ресторан грузинської кухні на озері Позняки біля однойменного парку. На гостей традиційно чекає автентична кухня, грузинське вино та істинна гостинність. В меню закладу ви знайдете традиційні грузинські страви, 8 видів та страви на вугіллі. На десерт можна обрати традиційне пеламуші — густий охолоджений кисіль із виноградного соку і кукурудзяного борошна з сезонними ягодами.
Фото: Facebook Кухмейстер, Dellini, Very Well Cafe, Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан, Carpaccio, Otdohnuli.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi