Літні тераси ресторанів Києва в міських парках - PostEat

пошук

Літні тераси ресторанів Києва в міських парках
13-05-2024 0 2845


Літні тераси ресторанів Києва в міських парках шукала редакція PostEat. Кожна прогулянка у квітучому зеленому парку зігріватиме спогадами взимку, тож не марнуйте жодного сонячного дня і гуляйте столичними парками. На свіжому повітрі завжди прокидається апетит, тому ми подбали заздалегідь про ваш обід та вечерю. В добірці розповідаємо про літні тераси ресторанів Києва в міських парках, щоб ви могли смакувати улюблені страви та насолоджуватись природою.

SOHOPARK | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Генерала Шаповала, 5

Години роботи: пн-чт 11:00-21:00, пт-сб 11:00- 21:00

Бюджет: салати від 249 грн, основні страви від 279 грн, десерти від 69 грн.

Дещо з меню: кальмар фрітто – 245 грн, зелений салат з артишоком – 359 грн, каре телятини – 225 грн, стейк з лосося – 365 грн, трюфельне ризото з морським гребінцем – 465 грн, чизкейк «солона карамель» – 209 грн.

Деталі: Затишна тераса SOHOPARK у мальовничому ландшафтному Солом‘янському парку вже зустрічає перших гостей теплого сезону 2024. Це місце, яке закарбує у вашій пам’яті найкращі спогади про особливі події, адже команда професіоналів зробить для цього все та навіть більше. Мальовничі зелені тераси посеред парку не можуть залишити байдужими нікого, адже поєднання з природою навіює тільки приємні враження.

Саме в SOHOPARK ви зможете відчути переваги заміського відпочинку, не полишаючи меж столиці. Гастрономія цього закладу має неймовірно вишуканий смак: апетитні сніданки, ідеальні закуски до вина, піца та морепродукти, справжнє різноманіття м’яса на мангалі, а також цікаві страви для вашої малечі. Насолоджуйтеся кожним днем наповну разом із SOHOPARK, рекомендуємо зарезервувати стіл за номером +380503243606.

Бelkin | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Берестейський, 40

Години роботи: щодня 11:00 — 22:00

Бюджет: салати від 260 грн, основні страви від 290 грн, десерти від 115 грн.

Дещо з меню: теплий салат з телятиною та шиїтаке з кардамоном – 390 грн, піца трюфельний ростбіф з аспарагусом – 465 грн, лосось з цибулею порей та кремом з пастернаку – 730 грн.

Деталі: «Бelkin» — сімейний ресторан у парку ім. Івана Багряного з атмосферою заміського відпочинку в межах міста. Простора територія, дитяча зона, власна кондитерська на чолі з десертним шефом, дров’яна піч і відкритий мангал. В інтер’єрі використані натуральні матеріали, а багатьом речам надано друге життя. Це гарне місце для просторого сімейного ресторану із сучасною європейською кухнею з сезонних і локальних продуктів.

Прага | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект Академіка Глушкова, 1

Години роботи: нд-чт 10:00-22:00, пт-сб 10:00-23:00

Бюджет: салати від 295 грн, основні страви від 415 грн, десерти від 95 грн.

Дещо з меню: зелений салат з аспарагусом, авокадо та соусом з каперсами – 480 грн, бріош із гуакамоле та фреш-салатом – 325 грн, равіолі з телятиною та шавлією – 315 грн, міньйон Україна з гливами та кейлем – 810 грн.

Деталі: Ресторан з історією «Прага» вже понад 60 років залишається найвишуканішою локацією для відпочинку біля озера, серед мальовничого парку на території ВДНГ. Влітку краще розташовуватися на Веранді або за столиками на Терасі на воді. Простора Тераса на воді на 120 гостей наповнена світлом і зустрічає гостей комфортними плетеними кріслами з м’якими подушками. Атмосфера абсолютно заміська, розслаблена: свіже повітря, благородні лебеді, що пропливають повз ваш столик та мідні скульптури, привезені з Італії, що прикрашають велику територію ресторану. В меню акцент на страви європейської кухні, смачні сніданки та велика колекція вин. До «Праги» зручно завітати на власному авто, адже біля ресторану є великий паркінг.

Saperavi | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 1в

Години роботи: щодня 12:00 — 21:00

Бюджет: салати від 230 грн, основні страви від 320 грн, десерти від 65 грн.

Дещо з меню: салат з лососем та сиром лабне – 480 грн, пеновані хачапурі – 310 грн, чахохбілі з куркою – 320 грн, баклажан під соусом баже – 230 грн.

Деталі: Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку. Заклад поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану: зручне розташування і власне парк роблять Saperavi однією з вдалих локацій для сімейного відпочинку. В меню ресторану зібрані кращі страви з усіх регіонів Грузії. В ресторані вже працює затишна літня тераса — на ній, в тіні дерев і далеко від міського шуму, прекрасно відпочивати після прогулянки парком.

Kitchen Polly | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Голосіївський, 61

Години роботи: щодня 10:00 — 21:30

Бюджет: салати від 195 грн, основні страви від 215 грн, десерти від 115 грн.

Дещо з меню: буріто з куркою, кукурудзою, сиром, соусом чімічуррі та маринованим чілі – 189 грн, теплий салат з індичкою та овочами в кунжутно-устричному соусі – 195 грн, томлена яловичина з овочами та з картопляним пюре – 295 грн, піца з дор блю, шпинатом та в’яленими томатами – 275 грн.

Деталі: Один із закладів «Кухня ПОЛЛІ» знаходиться біля озера мальовничого Голосіївського парку. В основі меню — всіма улюблена європейська класика, меню оновлюється по сезону, оскільки в закладі намагаються дотримуватися принципу локаворства і готувати зі свіжих українських продуктів. Ви вже можете розташуватись на літній терасі на воді, обрати страви до смаку та відпочити від міської метушні у приємній атмосфері.

Orly Park | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Вацлава Гавела, 9в

Години роботи: 08:00-22:00

Бюджет: салати від 225 грн, основні страви від 265 грн, десерти від 130 грн.

Дещо з меню: боул з рослинного м’яса – 199 грн, салат з креветок та персиків – 385 грн, бургер з телятиною – 380 грн, курка з овочами та локшиною в пікантному соусі – 265 грн.

Деталі: Orly park — готельно-ресторанний комплекс у столичному парку «Орлятко». На 4-х поверхах комплексу облаштовані п’ять залів ресторану, велика дитяча кімната, 32 готельні номери високого класу і підземний паркінг, що охороняється. Вишуканий інтер’єр і чудова авторська кухня не залишать байдужим навіть найвибагливіших гурманів. У теплу пору року працює літня тераса та літні затишні альтанки, з якої відкривається мальовничий вид на територію парку.

Фото: Facebook/Instagram SOHOPARK, Бelkin, «Прага», Saperavi, Kitchen Polly, Orly Park.

Головна фото: SOHOPARK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi