Літні тераси ресторанів Києва в міських парках - PostEat

пошук

Літні тераси ресторанів Києва в міських парках
15-07-2020 0 1987


Літні тераси ресторанів Києва в міських парках шукала редакція PostEat. Кожна літня прогулянка у квітучому зеленому парку зігріватиме спогадами взимку, тож не марнуйте жодного сонячного дня і гуляйте столичними парками. На свіжому повітрі завжди розігрується апетит, тому ми подбали заздалегідь і розповідаємо про літні тераси ресторанів Києва в міських парках, щоб ви могли смакувати улюблені страви та насолоджуватись природою.

Saperavi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Грушевського, 1в

Бюджет: ₴₴₴. Салати і холодні закуски (145–790 грн), страви з м’яса та птиці (235–475 грн), десерти (40–355 грн).

Страви: салат із слабосолоним лососем та сиром надугі – 285 грн, сациві – 260 грн, Смажений сулугуні з томатами – 155 грн, мегрельський хачапурі – 235 грн, люля-кебаб із яловичини з сулугуні – 250 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.

Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку. Заклад поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану: зручне розташування і власне парк роблять Saperavi однією з найвдаліших локацій для сімейного відпочинку. В меню ресторану зібрані кращі страви з усіх регіонів Грузії. В ресторані вже працює затишна літня тераса — на ній, в тіні дерев і далеко від міського шуму, прекрасно відпочивати після прогулянки парком.

Forest Cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Славгородьска, 55, Парк Партизанської Слави

Бюджет: ₴₴. Салати (75–208 грн), страви з борошна (89–149 грн), страви з мангалу (105–355 грн).

Страви: юшка з двох видів риби – 155 грн, деруни з бринзою – 129 грн, салат з креветками та авокадо – 208 грн, чебурек з сиром – 110 грн, шашлик з телятини – 277 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: кафе-тераса, знаходиться у Парку Партизанської Слави, страви з мангалу, коктейлі, вино келихами, кальян.

Кафе-тераса Forest Cafe у Парку Партизанської Слави на лівому березі столиці. Затишна тераса біля озера серед лісових пейзажів ідеально підходить для зустрічей з друзями, романтичних вечорів з коханою людиною та навіть для святкових урочистостей. В меню є все, що смакує на свіжому повітрі: страви з мангалу, м’ясні делікатеси, чебуреки з різними начинками, пікантні хачапурі, літні перші страви, легкі салати, улюблені десерти, великий асортимент винної карти та освіжаючих напоїв.

О’Панас

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Терещенківська, 10 (парк ім. Тараса Шевченка).

Бюджет: ₴₴. Салати (92–298 грн), основні страви (198–385 грн), десерти (64–125 грн).

Страви: баклажан запечений з часником та томатами – 148 грн, кабачки запечені з лососем та імбирно-помаранчевим соусом – 185 грн, карпатський тертюх з грибами під бринзою – 92 грн, риба «по-терещенківськи» (філе палтуса та лосося запечені на картоплі під сиром) – 325 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан української кухні, знаходиться в парку ім. Тараса Шевченка, сезонне меню, банкетний зал під солом’яною стріхою, літня тераса, окремий будиночок з млинцями to go, підходить для банкетних заходів, можна привести іноземного гостя, резерв столів.

«О’Панас» — столичний ресторан української кухні в парку ім. Тараса Шевченка, не перший рік відомий своєю гостинністю. Інтер’єр, виконаний в українському стилі з елементами українського бароко, дозволяє повністю зануритися в національну атмосферу. У меню ресторану «О’Панас» – класичні та авторські страви української кухні: голубці, бограч, банош, крученики, тертюх, вареники та млинці. У теплу пору року з тераси ресторану, що схована під старими дубами, можна милуватися красою одного з найстаріших парків Києва. 

ПРАГА

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Академіка Глушкова, 1

Бюджет: ₴₴₴. Салати (187–397 грн), основні страви (432–790 грн), десерти (70–468 грн).

Страви: салат з обпаленою телятиною, паростками сої та азійським соусом – 342 грн, перепілки з журавлинним соусом – 196 грн, сібас з картопляним кремом, шпинатом та трюфельною олією – 432 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: сімейний ресторан з багаторічною історією, multi–cuisine, акцент на м’ясі, винна карта, мальовнича територія і стильний інтер’єр у світлих тонах, тераса на воді, жива музика, меню спеціальних пропозицій, сніданки, дитяче меню, банкетні пропозиції.

«Прага» — це вишуканий ресторан, який розташований в старовинному будинку на березі озера в Голосіївському парку. Це затишний ресторанний комплекс, де для гостей створили найкомфортніші умови відпочинку. Ресторан має кілька зал з індивідуальною стилістикою, відкриту галявину та терасу на воді. В основному меню пропонують страви європейської, італійської та японської кухонь. Гостей запрошують відпочити на затишних терасах, помилуватися чаруючою природою парку і його мешканцями.

Cмородина

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 7

Бюджет: ₴₴. Салати (85–318 грн), роли (210–348 грн), домашня паста і ризото (128–278 грн).

Страви: салат з томатами, прошуто, руколою та хрусткою чіабатою – 184 грн, рапани у вершковому соусі – 215 грн, вареники з кроликом – 179 грн,  ризото з білими грибами та пармезаном – 278 грн.

Напої: з меню можна ознайомитися в закладі.

Деталі: м’ясний ресторан у парку, два поверхи, стильний інтер’єр, страви на мангалі та в хоспері, устричне і сезонне меню, дві літні тераси, банкетні пропозиції, дитяче меню, дитячий майданчик, резерв столів.

«Смородина» — затишний ресторан у Русанівському парку. В меню закладу вдало поєднані страви різних кухонь світу, з яких можна обрати щось улюблене чи познайомитись із новими смаками. Ресторан займає два поверхи, на другому поверсі знаходиться затишна тераса, з якої можна милуватись парковою зеленню.

ORLY PARK

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: бульвар Вацлава Гавела, 9в

Бюджет: ₴₴. Салати (120–345 грн), гарячі закуски (95–460 грн), тандир-меню (57–279 грн).

Страви: полента зі слабосолоним лососем и м’яким сиром – 280 грн, восьминіг з часнково-вершковою картоплею            – 460 грн, деруни з грибним жульєном – 95 грн, індичка у тонкому хрусткому тісті на подушці з кіноа та овочів – 185 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: готельно-ресторанний комплекс, європейська кухня, шеф-кухар Вадим Волковський, авторські страви від шефа, дитяче меню, банкетна зала, тераса, відкритий майданчик, послуги індивідуального банкетного менеджера.

На чотирьох поверхах готельно-ресторанного комплексу Orly Park розмістилися ресторан з витонченою європейською кухнею, 3 банкетні зали з караоке і 3 конференц-зали. У теплу пору року працює літня тераса, з якої відкривається мальовничий вид на територію парку «Орлятко». Шеф-кухар Вадим Волковський і його авторське меню, в якому поєднуються кілька знакових кухонь світу, неодмінно припаде до смаку..

Фото: Facebook Saperavi, Forest Cafe, О’Панас, ПРАГА, Cмородина, ORLY PARK.

Головна фото: Saperavi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi