Осіннє меню в ресторанах Києва: сезонні страви від столичних шефів - PostEat

пошук

Осіннє меню в ресторанах Києва: сезонні страви від столичних шефів
16-10-2020 0 2011


Сезон гарбуза, баклажанів та грибів в самому розпалі, тому шефи кращих закладів Києва вже пригощають своїх гостей новими стравами і кращими пропозиціями осені. Команда PostEat розповідає, наскільки осіннє меню в ресторанах Києва зможе вразити гостей цього року.

Madame Josy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Б. Грінченка, 4

Бюджет: ₴₴. Сніданки (139–179 грн), салати (189 грн), основні страви (199–249 грн).

Страви: сендвіч «Сан Данієль»/салат «Альбуфера»/салат «Мамі Тільда»/антре сет з трьох закусок/салат з ростбіфом та швидким рататуєм – 149 грн, качка в соусі кальвадоса/індичка з бататом – 199 грн.

Напої: глінтвейн з білого та червоного вина – 139 грн, гарячий баттерс ром – 139 грн, гарячий шоколад – 79 грн.

Деталі: кафе-кондитерська, знаходиться в центрі Києва, французька кухня, лаконічне меню,  сніданки цілий день, доставка, формат take away, тераса, можливість замовити торт для урочистої події.

Madame Josy — кафе-кондитерська в центрі Києва, із затишним інтер’єром та контрастним чорним фасадом. В меню представлені класичні страви французької кухні, протягом усього дня в Madame Josy подають сніданки. Осіннє меню для Madame Josy розробив шеф-кухар Валерій Арустамян — в якості закуски пропонують антре сет з трьох закусок, до якого входить пате з індички, бабагануш, калфіорнія з перцем конфі. Перекусити можна сендвічем на гречаному багеті з рваною куркою та цибулевим конфі. Обрати на обід можна один з трьох салатів: «Альбуфера» з куркою та перцем конфі, «Мамі Тільда» з запеченим буряком та домашньою бринзою й салат з ростбіфом та швидким рататуєм. Дві основні страви готують з птиці — качка в соусі кальвадоса з малиновим чатні та запеченою цвітною капустою, а також індичка з бататом та естрагоновим маслом.

Bootlegger

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: просп. Соборності, 5

Бюджет: ₴₴. Закуски (125–379 грн), піца (109–397 грн), основні страви (149–699 грн).

Страви: карпачо з дині, інжиром та козячим сиром – 189 грн, мікс-салат з креветками та гарбузом – 189 грн, салат з фініками та фісташками – 179 грн, крем-суп з білих грибів – 249 грн, крем-капучино з гарбуза – 119 грн, рігатоні з горгондзолою та журавлиною – 168 грн, лазанья з білими грибами – 249 грн, фарширована індичка з фінками та грушею – 199 грн, гарбузова панакота – 109 грн.

Напої: лимонад кавун з кукурудзою – 85 грн, лимонад гарбузовий – 89 грн, коктейлі Melon Sour, Pink Milk, Spicy Pumpkin Sour – 171 грн.

Деталі: авторські бургери, велике гриль-меню, великий асортимент алкоголю, smoking-friendly тераса, авторські коктейлі, підходить для банкетів, можливість зонування зали, контактна барна стійка, спеціальні пропозиції, резерв столів.

Bootlegger — ресторан американської та італійської кухонь, розташований біля житлового комплексу «Комфорт Таун». В меню пропонують різні стартери, пасту, бургери, а також піцу в американському стилі. Осіннє сезонне меню в Bootlegger різноманітне, в ньому представлені страви з гарбуза, грибів, фініків, грішу та інжиру. Пропонують крем-суп з білих грибів, рігатоні з горгондзолою та журавлиною, фаршировану індичку з фінками та грушею й багато іншого.

City-Zen cafe

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: пр-т Степана Бандери, 17/1; вул. Велика Житомирська, 20; Русанівська Набережна, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (89–185 грн), основні страви (225–297 грн), десерти (45-119 грн).

Страви: хумус з батату та куряча грудка – 129 грн, гарбузовий хумус – 95 грн, салат із запеченим бататом та білими грибами – 145 грн, запечені цукіні з рікотою – 97 грн, паста з лісовими грибами – 189 грн, гарбузовий чізкейк – 105 грн.

Напої: осінній лате з морквяно-манговим пюре – 65 грн, чай вишня-малина – 60 грн, глінтвейн класичний/тропічний – 89 грн, збитень кавовий – 65 грн.

Деталі: оригінальний дизайн, сувенірний посуд, меню бургерів та сезонне меню, торти до свята за попереднім замовленням, сніданки по буднях до 12:00 та у вихідні до 13:00, резерв столів, формат take away.

City-Zen cafe — мережа міських кафе, в основі концепції яких «віднайти гармонію у гамірному місті». Це комфортне місце для ранкової кави і круасана, смачного і швидкого ланча та зручна локація для pre-party з коктейлями. В сезонному меню представлені страви з батату, лісових грибів, цукіні та гарбуза. Пропонують гарбузовий хумус, салат із запеченим бататом та білими грибами, запечені цукіні з рікотою, а на десерт гарбузовий чізкейк.

Tbiliso

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Русанівська набережна, 4; Оболонський проспект, 1Б; вул. Берковецька, 6Д; вул. Архітектора Вербицького, 1; вул. Деміївська, 31.

Бюджет: ₴₴. Салати (97–185 грн), основні страви (139–215 грн), гарячі закуски (65–259 грн).

Страви: бадріджані – 99 грн, пхалі з запеченим перцем та баклажаном – 55 грн, овочевий салат з цукіні та запеченим баклажаном – 97 грн, салат з ростбіфом та баклажаном гриль – 139 грн, овочевий тартар – 79 грн.

Напої: еспресо – 39 грн, лате – 55 грн, домашнє грузинське червоне/біле вино – 69 грн/150 мл.

Деталі: грузинська кухня, лояльне ціноутворення, сучасний інтер’єр, традиційне меню, сезонні пропозиції від шефа, винна карта, баклажанне меню, спеціальні пропозиції, тераса, резерв столів.

Tbiliso — мережа сімейних ресторанів грузинської кухні. В меню ресторану — 8 видів хачапурі та 7 видів хінкалі, люля-кебаб і шашлик, а також грузинські закуски, салати та десерти. Винна карта пропонує гарний вибір грузинських, італійських та іспанських вин. Заклад відрізняється демократичною ціновою політикою, ситними порціями і щирою гостинністю. Цієї осені гостям пропонують баклажанове меню: пхалі з запеченим перцем та баклажаном, салат з ростбіфом та баклажаном гриль і баклажанові рулетики бадріджані з куркою та сиром сулугуні під вершковим соусом.

Suluguni

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Музейний провулок, 10

Бюджет: ₴₴. Салати (135–220 грн), основні страви (135–350 грн), мангал-меню (120–295 грн).

Страви: баклажан запечений з томатами – 150 грн, салат з індички та печених овочів – 180 грн, салат з телятиною та овочами-гриль – 220 грн, соте з печених овочів на мангалі – 120 грн, рулети з печеного перцю з надугі та яловичим язиком – 149 грн.

Напої: з меню можна ознайомитись у закладі.

Деталі: ресторан грузинської кухні, вечори-дегустації, винна карта, домашні лимонади, сулугуні-бар, грузинські вина, страви на мангалі, резерв столів, етнічні елементи в інтер’єрі, літня тераса, жива музика.

Suluguni — ресторан грузинської кухні з дивовижним інтер’єром і автентичною кухнею. В інтер’єрі ресторану поєднуються сучасний і автентичний стилі: багато живої зелені, зручні меблі в поєднанні з етнічними елементами декору. У Suluguni представлені страви грузинської кухні, створені з дотриманням традицій грузинської гастрономічної спадщини. З печених сезонних овочів в ресторані готують соте, а також рулети з печеного перцю з сиром надугі. На закуску пропонують салати з індичкою чи з телятиною з овочами-гриль, а на основне можна замовити баклажан запечений з томатами.

Ресторан Petrus-ь

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Еспланадна, 28

Бюджет: ₴₴. Салати (72–292 грн), домашні вареники (82–152 грн), страви з м’яса та птиці (142–398 грн).

Страви: ікра з печених баклажанів – 85 грн, рулетики з баклажанів з зеленню, волоськими горіхами та сиром – 110 грн, салат з печених овочів із козячим сиром – 112 грн, салат з трьох видів томатів із зеленню та сиром фета – 155 грн, крем-суп з овочами гриль – 120 грн, грибний суп-пюре – 122 грн смажена цвітна капуста з хрусткою скоринкою та горіховим соусом – 75 грн, фаршировані перці з м’ясом та сметаною – 92 грн, баклажан, фарширований соковитою телятиною під сиром сулугуні – 218 грн.

Напої: алкогольні настоянки власного приготування – 49 грн/50 мл.

Деталі: українська та європейська кухні, працює цілодобово, пропозиції для банкетів, бізнес-ланчі з 12:00 до 15:00 у будні дні, сніданки, сезонне оновлення меню, великий асортимент алкоголю, вареники і пельмені ручного ліплення, настоянки домашнього приготування.

Київський ресторан української кухні Petrus-ь заходиться в центрі столиці та є наступником легендарної «Варенична №1». Ресторан залишається вірним кращим національним традиціям, доповнюючи їх нотками європейських гастрономічних віянь. В меню закладу зроблено акцент на домашню українську кухню. В сезонному меню цієї осені пропонують страви з баклажанів, томатів та грибів: ікра з печених баклажанів, салат з трьох видів томатів із зеленню та сиром фета, грибний суп-пюре, фаршировані перці з м’ясом та сметаною.

Фото: Facebook Madame Josy, Bootlegger, City-Zen cafe, Tbiliso, Suluguni, Ресторан Petrus-ь.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi