пошук
Вікторія Духота
Автор
пошук
Вікторія Духота
Автор
Незвичайні сирники в Києві шукала редакція PostEat. Поціновувачі сирників точно знають, що вони бувають дуже різноманітні: солодкі та солоні, з ізюмом і курагою, на пшеничній муці чи на кокосовій, жарені або запечені. Гадаємо, сирним гурманам ця страва прийдеться до вподоби, тому з цієї добірки ви дізнаєтесь, де шукати найоригінальніші сирники Києва.
Партнер рубрики
INAKSHA — випічка без глютену для тих, хто цінує своє здоров’я. Перша в Україні безглютенова пекарня, яка працює за стандартами безглютенового виробництва.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Шота Руставелі, 24.
Бюджет: ₴₴. закуски (50-256 грн), сніданки (120-185 грн), тости (195-248), боули (176-248 грн), салати (157-278 грн), супи (115-236 грн), основні страви (167-337 грн), гарніри (55-115 грн), десерти (40-196 грн).
Страви: Фермерські сирники зі згущеним козячим молоком – 127 грн, боул Rabbit Habit – 248 грн, панкейки з карамельним соусом і згущеним кокосовим молоком з матчею – 175 грн, чіпси з батату – 50 грн, хумус з сочевиці з овочевою сальсою – 145 грн, салат з телятини та битими огірками, деревними грибами і запеченим солодким перцем – 198 грн, крем-суп з гарбуза на кокосовому молоці – 115 грн, морквяний торт – 145 грн, кіноа з овочами – 76 грн, фірмовий бургер Rabbit – 248 грн.
Напої: лате – 70 грн, како – 75 грн, гречаний чай – 95 грн, коктейль Creamy Negroni — 175 грн, коктейль «Матча Пікча» – 165 грн, коктейль Полуничний Чізкейк — 165 грн.
Деталі: easy bar з корисною та смачною їжею, до якої дуже просто звикнути. Місце, де можна бути простіше і де все легше: їжа, музика, люди. Знаходиться в центрі міста, літня тераса, вітрина take away. Звичка жити легко, звичка жити смачно — головна ідея закладу. Фермерські сирники зі згущеним козячим молоком, сезонними ягодами і неймовірним оформленням мають припасти до душі кожному. Заклад працює з 12:00 до 22:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Басейна, 1/2.
Бюджет: ₴₴. Сніданки та бранчі (65-255 грн), піцца (195-335 грн), десерти (95-105 грн), основні стрви (130-275 грн), закуски та салати (95-300 грн), супи і пасти (80-225 грн).
Страви: сирники з абрикосовим джемом – 115 грн, солоні сирники з лососем – 115 грн, панкейки із солоною карамеллю – 140 грн, пацца чотири сири та гострий мед – 245 грн, тірамісу – 105 грн, піцца з трюфелем і сиром Фантін – 335 грн, лазанья з зеленим салатом – 155 грн, салат зі смаженим курчам – 230 грн, бургер з яловичиною – 245 грн.
Напої: еспресо – 39 грн, капучино – 55 грн, раф кава – 65 грн, апельсиновий фреш – 80 грн, лимонади – 70 грн.
Деталі: сімейний ресторан італійсько-американської кухні, який проектував ресторан архітектор Денис Беленко заклад робить акцент не лише на піці, тому вибір страв в меню дуже великий. Солоні сирники з лососем точно не готують у кожному закладі Києва, тому якщо набридли класичні сирники, то можна спробувати щось кардинально нове. В меню ще є сирники з абрикосовим джемом, але щоб встигнути їх скуштувати потрібно встигнути на сніданкове меню (пн-пт з 9:00 до 12:00, сб-нд з 9:00 до 15:00). Заклад працює з 9:00 до 23:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Межигірська, 13/34.
Бюджет: ₴₴. Бранчі (55-170 грн), хумус (100-135 грн), салати (125-145 грн), супи (95-120 грн), фірмове (95-185 грн).
Страви: творожні кульки (сирники) з карамеллю, ягідним джемом та йогуртом – 110 грн, солоні сирники з бринзи, грибним соусом та цибулевим конфітюром – 160 грн, тофу сирники з джемом манго маракуйя та сезонними фруктами – 155 грн, хрусткий круасан з вершковим маслом – 55 грн, запечений батат з пармезаном та соусом реліш – 95 грн, сирний крем-суп – 120 грн.
Напої: еспресо – 35 грн, ванілний раф – 65 грн, лимонад манго-маракуйя – 45грн.
Деталі: хумус-бар на Подолі зустрічає просторими залами, які оформлені в режево-білому кольорі в стилі сучасного мінімалізму. Меню цього закладу може запропонувати творожні кульки (сирники) з карамеллю, ягідним джемом та йогуртом – для любителів солодкого; солоні сирники з бринзи, грибним соусом та цибулевим конфітюром – для поціновувачів солоного; і нарешті, тофу сирники з джемом манго маракуйя та сезонними фруктами – для веганів. Заклад працює з 09:00 до 23:00. В меню багато веганських страв.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Бориса Грінченка, 4а.
Бюджет: ₴₴. Основні страви (74-87 грн), супи (135-230 грн), салат (145-197 грн), сніданки (135-168 грн), десерти (170-230 грн).
Страви: сирники глютен-фри – 145 грн, суп дня – 87 грн, курячий бульйон – 74 грн, гратен -135 грн, салат «фітнес» — 197 грн, крок мадам -155 грн, круасан «Марго» — 180 грн.
Напої: еспресо – 42 грн, капучіно – 52 грн, фреш апельсин – 55 грн, чай – 69 грн.
Деталі: кафе-кондитерська на Майдані, головною перевагою якої вважають кондитерські вироби, а саме: круасани, макаруни, еклери, тарталетки, сирники. А безглютенові сирники з соусом з домашньої карамелі та соусом з обліпихи – має спробувати кожен! Заклад працює з 8:00 до 22:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Боричів Тік 35а, вул. Велика Васильківська 14.
Бюджет: ₴₴. Салати (145 грн), авокадо-тости (155 грн), сендвічі (95 грн), сніданки (95-130 грн).
Страви: сирники з полуничним кремом – 95 грн, панкейки солодкі – 100 грн, салат з лососем / куркою – 145 грн, авокадо-тост з лососем та яйцем пашот – 155 грн.
Напої: еспресо – 40 грн, лате – 50 грн, смузі – 90 грн, какао – 50 грн.
Деталі: простір, що поєднує магазин взуття та аксесуарів Kachorovska із затишним кафе, яке має комфортний стриманий дизайн і самодостатню класику з несподіваними акцентами та натуральні матеріали. Постійно змінюють рецептуру сирників і оновляють подачу, що звісно не може не радувати, адже в цьому закладі точно не набридне одноманітність страв. Заклад працює з 10:00 до 21:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Велика Васильківська 14.
Бюджет: ₴₴. Роли та тости (95-220 грн), веггі боули (115-130 грн), смузі боули (120-435 грн), десерти (95-110 грн), сніданки (90-130 грн).
Страви: сирники з тофу – 110 грн, вівсяні панкейки – 115 грн, веган тірамісу – 105 грн, авокадо тост – 130 грн, цукіні паста – 115 грн, матча трюфель – 30 грн.
Напої: еспресо – 30 грн, лате – 55 грн, апельсиновий фреш – 100 грн, какао – 65 грн, чай фейхоа – 95 грн.
Деталі: моноформатное заклад, вегетаріанські страви з органічних продуктів, 2 поверхи, лаконічний інтер’єр з натуральних матеріалів, концептуальне озеленення закладу, 30 посадочних місць, боул-тарілки з кокоса, всі страви без цукру і солі. Основа меню — популярні в столиці боул на основі смузі. Для вегеиаріанців – вегетаріанські Боул, смузі Боул, спринг-роли і сендвічі. Ну і тут подають найніжніші сирники з тофу та солоною карамеллю під вишнево-шоколадним або мангово-кокосовим соусом. М-м-м, це навіть звучить смачно! Заклад працює з 07:50 до 22:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 45а
Бюджет: ₴₴. Сніданки (81-175 грн), салати (131-143 грн), супи (88-96 грн), десерти (95-125 грн), основні страви (143-183 грн).
Страви: сирники з фермерського творогу – 135 грн, ранковий боул – 153 грн, класичний чізкейк – 98 грн, медовик – 115 грн, салат з качкою – 143 грн, сет з м’ясних тако – 163 грн.
Напої: еспресо – 39 грн, капучіно – 49 грн, какао – 60грн, фруктовий смузі – 95 грн.
Деталі: міське кафе у центрі Києва з авторською кухнею, свіжообсмаженною кавою, винною картою та великим асортиментом літератури нон-фікшн. Ходять чутки, що тут сирники з фермерсього творогу, солоною карамеллю, та насінням чіа неймовірно смачні. Гайда перевіримо! Заклад працює з 10:00 до 22:00.
Фото: Facebook Rabbit Habit, Mimosa Brooklyn Pizza, Hum:Hum.Kyiv, Kachorovska Cafe, Madame Josy, BALI BOWL CAFE, ХАРМС.
Головне фото: Rabbit Habit
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi