Яскраве меню сніданків в літній столиці: як зарядитись бадьорістю на весь день - PostEat

пошук

Яскраве меню сніданків в літній столиці: як зарядитись бадьорістю на весь день
04-06-2021 0 5202


Сніданки в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Для когось літній сніданок починається з традиційної чашки кави та круасана зі сходом сонця, хтось полюбляє неквапливо прокинутись та смакувати хрусткі вафлі з соусами. Будь-який ранок стане прекрасним, якщо почати його у затишному місці, де на вас вже чекатимуть улюблені страви. Прокидайтесь з гарним настроєм, обирайте солодкі чи солоні сніданки в ресторанах Києва та насолоджуйтесь кожною хвилинкою літа.

Bar On 8

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Алли Тарасової, 5

Бюджет: ₴₴₴. Середній чек — 1200 грн.

Страви: устриці Фін де Клер №4 з соусом міньонет та чорним перцем (шт./пів дюжини/дюжина) – 50/250/450 грн, чіа пудинг з мигдальним молоком – 210 грн, корисні сирники – 220 грн, вівсяна каша з рисовим молоком – 200 грн, бельгійські вафлі з шоколадними кульками – 200 грн.

Напої: шампанське Moet & Chandon Brut Imperial – 800 грн/келих, ігристе домашнє вино – 120 грн/келих, фреддо еспресо – 140 грн, ананасовий фреш – 18/0 грн.

Деталі: руфтоп бар-ресторан, панорамний вид на історичну частину Києва, знаходиться на 8 поверсі п’ятизіркового готелю Hyatt Regency Kyiv, панорама на історичну частину Києва, страви європейської та індійської кухонь, страви на грилі, страви для компаній, коктейлі, барна карта, оренда для закритих заходів, працює з 17:00 до 00:00.

В ресторані Bar On 8 справжній літній сніданок по-київськи супроводжується захоплюючою панорамою української столиці. Розташована на 8 поверсі одного з найкращих п’ятизіркових готелей міста Hyatt Regency Kyiv, тераса Bar On 8 відкриває неповторну панораму на історичну частину міста з його основними культурними пам’ятками – Софійським та Михайлівським Соборами. У теплу пору року тераса бару є основним місцем відпочинку готельного розкішного комплексу. Розпочати свій ідеальний вихідний або святковий день варто сніданком в Bar On 8, їх тут подають 09:00 до 15:00. Ви можете обрати улюблену випічку, корисні та смачні каші, бельгійські вафлі чи коричні сирники з коксовим йогуртом, до яких вам безкоштовно подадуть гарячий напій на вибір. Чи відсвяткувати початок дня прохолодним келихом ігристого домашнього вина чи шампанського, до яких пасуватимуть свіжі, відкриті устриці Фін де Клер №4 з соусом міньонет та чорним перцем. Відмінний ранок чудового дня починається в Bar On 8 — рекомендуємо зарезервувати столик за номером +380445817451.

Bassano Ristorante

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 100

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: вівсянка з томатами, огірками, солодким перцем та фетою – 160 грн, вівсянка із журавлиною, томленою грушею, волоськими горіхами, мигдалем та ванільним еспуме – 125 грн, сирники з рикоти з полуницею, ягідним соусом та сметаною-еспуме – 125 грн, круасан з яйцем Бенедикт зі слабосолоним лососем та авокадо – 195 грн.

Деталі: кулінарні традиції італійської та середземноморської кухонь, паста домашнього приготування, сніданки, енотека з великим вибором ексклюзивних вин, спеціальні страви від шеф-кухаря, мальовничий вид на костел святого Миколая, кондитерська-пекарня при ресторані.

Ресторан Bassano Ristorante має унікальну винотеку з понад двохсот позицій вин, більшість з яких в Україні не представлені. Меню ресторану складається з авторських та традиційних страв середземноморської кухні та оновлюється щосезону. Сніданки в ресторані готують у вихідні з 09:00 до 12:00 — пропонують авокадо з томатами, сирники з рикоти, яйця Бенедикт зі слабосолоним лососем та солону та солодку вівсянку.

Lucky Restaurant Vinoteque

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 9

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: круасан з органічним джемом без цукру – 119 грн, яйця по-флорентійськи з лососем або беконом – 379/259 грн, великий тост з авокадо та буратою – 285 грн, полента з білими грибами, трюфельною пастою та яйцем-пашот – 299 грн.

Деталі: ресторан-винотека, італійська та французька кухні в авторській обробці, шеф-кухар Володимир Ярославський, велика винна карта, магазин-партнер Good Wine, ексклюзивні поставки найсвіжіших продуктів, морські делікатеси, сніданки з 10:00 до 12:30, резерв столів, парковка.

Lucky Restaurant Vinoteque — преміумресторан авторської кухні шефа Володимира Ярославського. Меню тут засноване на поєднанні вишуканості французької та італійської кухонь, а кожну страву перетворюють на витвір мистецтва. Ресторан є партнером винного бюро Good Wine, тому винна карта Lucky Restaurant Vinoteque налічує більше 4000 найменувань. На сніданок пропонують страви з яєць, солодкі та солоні круасани, великий тост, ліниві вареники, домашні сирники та поленту з білими грибами.

Eastman Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Велика Васильківська, 85-87

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: кокосовий чатні – 115 грн, тарама салата – 106 грн, яєчний роті з креветками – 270 грн, курочка малай тіка з огірковим салатом та скремблом – 195 грн, кукурудзяні оладки з яйцями пашот та ромеско масаман – 265 грн.

Деталі: ресторан східної кухні, знаходиться в центрі міста, проєкт ресторанної мережі First Line Group, бренд-шеф Вова Ташаєв, шеф-бармен Олександр Родіонов, кілька поверхів, коктейльний бар, винна кімната, дитяча кімната, наполеон-бар, сніданки, обід з 12:00 до 16:00 з понеділка по п’ятницю, дитяче меню, авторські коктейлі, доставка, резерв столів.

Eastman Restaurant — проєкт ресторанної мережі Дмитра Запорожця First Line Group. В ресторані спроєктовано два рівні — на першому розташовані коктейльний бар та винна кімната, а на другому облаштували дитячу кімнату. Меню розробив бренд-шеф Вова Ташаєв — це симбіоз індійської, китайської, тайської, шрі-ланкійської кухні.

Ресторан «Тераса» (Бутик-готель «Воздвиженський»)

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Воздвиженська, 60а, б.

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: яйце Бенедикт на грінці з булочки бао, з хрустким беконом, припущеною спаржею, трюфельно-гірчичним соусом і желе з солодкого перцю – 90 грн, бао-бургер з качкою і сливовим соусом хойсін – 96 грн, злакова гранола зі свіжовичавленим апельсиновим соком і карамелізованим яблуком – 115 грн, оладки з червоною ікрою і слабосоленим лососем – 81 грн.

Деталі: класичний ресторан європейської кухні, авторські страви від шефа, українське меню, вина побокально, дитяче меню, банкетне меню, сад і панорамна тераса на даху, сніданки, внутрішній дворик, резерв столів.

Ресторан «Тераса» в бутик-готелі «Воздвиженський» розташований на мальовничій алеї біля Андріївського узвозу. Така локалізація дозволить відчути атмосферу заміської вілли у серці міста. Сніданок шведський стіл пропонує широкий вибір холодних м’ясних закусок, молочні продукти, овочі, фрукти, свіжу випічку та гарячі напої. Щоб гарячі страви були свіжі та апетитні, кухар приготує їх для на замовлення: різноманітні каші на воді/на молоці, яйця скрамбл, яєчню, омлет з беконом/з шинкою та сиром /з овочами та шампіньйонами, млинці та сирники по-домашньому. Снідають в ресторані «Тераса» з 07:00 до 11:00 (у вихідні з 08:00 до 12:00).

MOCCO boutique restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Хрещатик, 15/4

Бюджет: ₴₴₴.

Страви: боул з чіа, кокосом, манго, полуницею, ожиною, пітахаєю та кленовим сиропом – 338 грн, сосиски з індички з картоплею вітелотте – 267 грн, сирники без цукру і глютену зі сметаною та ягодами – 248 грн, круасан з ванільним кремом, гарячим шоколадом та ягодами – 298 грн.

Деталі: страви азійської, української та європейської кухонь; страви на лава-грилі, сніданки з 07:00 до 13:00, працює цілодобово, кальяни на екзотичних фруктах, коктейльна і кавова карти, тераса, винна карта, вечірки.

MOCCO boutique restaurant в київському Пасажі зустрічає гостей високим сервісом і авторським меню більше 15 років. MOCCO — один з небагатьох закладів преміум-класу в Києві, який працює цілодобово. В меню сніданків, які тут подають з 7 ранку, представлено багато корисних позицій без глютену і цукру. А ввечері заклад перетворюється в party-place з приглушеним світлом, запальними сетами від ді-джеїв та ароматними коктейлями.

Головна фото: Bar On 8

Фото: Facebook Bar On 8, Bassano Ristorante, Lucky Restaurant Vinoteque, Eastman Restaurant, Ресторан «Тераса» (Бутик-готель «Воздвиженський»), MOCCO boutique restaurant.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi