пошук
Тетяна Олевська
Автор
пошук
Тетяна Олевська
Автор
27.07 #пиймонаше: Все, що ви хотіли знати про українські вина, але не знали, де спитати
19.00
Організатори: Lena Hagen Space та vinoteka.in.ua
ВДНГ, пр. Академика Глушкова, 1
Дегустація 7 українських вин від різних виробників, невеликі закуски.
Вартість: 500 грн
https://www.facebook.com/events/1441490062865865
28.07 Чемпіонат світу з Ширазу в категорії 10$
19.30-22.00
Глек • ресторан київської кухні
вул. Велика Житомирська, 6
Дегустації наосліп від Kyiv Wine Cup: щосереди ви можете стати журі, щоб визначити краще вино з 1 міжнародного сорту винограду в різних цінових категоріях.
Цього тижня дегустація вин із сорту Шираз з 8 країн, включаючи Україну.
Ведуча – Анна-Євгенія Янченко (Сомельє в зелених штанях).
Вартість: 600 грн
https://www.facebook.com/events/338040177942331
28.07 Вечір українського вина
19.30-22.00
вул. Велика Житомирська, 21
Дегустація 8 вин від сімейної виноробні з Тернополя Father’s Wine: Pet Nat, тихі, білі та рожеві.
Вартість: 350 грн
https://www.facebook.com/events/1757153464480709
28.07 Білі кардинали Італії. Еногастрономічна вечеря-дегустація
19.30-22.00
Vino e Cucina. Ristorante/Enoteсa
Еногастрономічна вечеря з 5 страв та 5 італійських вин з автохтонних сортів винограду.
Ведучий – В’ячеслав Дмитрієв, сомельє.
Вартість: 1900 грн
https://www.facebook.com/events/532816074809785
28.07 Знайди Chardonnay | Сліпа дегустація
19.30
вул. Велика Васильківська, 100
Дегустація 5 вин, серед яких буде вино від легендарного винороба південної Бургундії Jules Desjourneys. До вина – 3 страви.
Ведучий – Антон Тимофеєв, сомельє винного імпортера Roots).
Вартість: 1800 грн
https://www.facebook.com/events/185182510295975
29.07 Дегустація крафтових українських вин 2020
19.30-22.00
Глек • ресторан київської кухні
вул. Велика Житомирська, 6
Дегустація 6+ вин 2020 від українських крафтових виноробів.
Деякі з вин ви ще точно не куштували.
Вартість: 500 грн
https://www.facebook.com/events/869831493644582
29.07 Вечеря-дегустація. Етновулканічний вечір.
19.00
Організатор: Клуб винопутешественников
вул. Велика Васильківська, 100
Дегустація 8 вин з острова Сицилія: 4 білих та 4 червоних від зіркових виноробів нової хвилі. Органічні, біодинамичні вина, а також вина з мінімальним втручанням.
До вина – 4 страви.
Дегустацію проводить Олександр Меєр, засновник клубу.
Вартість: 2400 грн
https://www.facebook.com/events/339043677928790
29.07 Ексклюзивна дегустація Champagne Roses de Jeanne by Cedric Bouchard
20.00
вул. Володимирська, 12
Дегустація легендарного Champagne Roses de Jeanne by Cedric Bouchard – 6 вин.
Вартість: 5000 грн
https://www.facebook.com/events/137119775204465
29.07 Вина Ельзасу
19.00
GoodWine Bar ЦУМ
вул. Хрещатик, 38
Дегустація 5 вин з Ельзасу від 4 виноробів.
Спікер – Аліє Межмедінова, сомельє.
Вартість: 650 грн
https://www.facebook.com/events/1016893622388644/
29.07 Дегустація: Винні шляхи Франції
19.30
Сыто-Пьяно. Гастрономический ресторан
Дніпровська набережна, 19-а
П’ять поєднань – вишукані страви та французькі вина.
Вартість: 790 грн
https://www.facebook.com/events/967670844071431
30.07 Дегустація-вечеря дорогами Бургундських вин!!!
19.00
Організатор: Wine Egoist
вул. В’ячеслава Липинського, 13
Україно-французький гастро вечір. Дегустація 6 вин з Франції у поєднанні з продукцією українського бренду Volutee, який спеціалізується на равликах.
Вартість: 750 грн
https://www.facebook.com/events/1001480687312430
30.07 День Народження Malbec
вул. Боричів Тік, 41
День народження винного бару Мальбек. Welcome-drink та відкритий майстер-клас танго для початківців.
Вхід вільний, реєстрація.
https://www.facebook.com/events/180120174140575
31.07 Дегустація Білих Та Ігристих Вин
16.00-18.00
32JazzClub / Old Fashioned Bar
вул. Воздвиженська, 32
Дегустація 6 вин з України, Італії, Німеччини, Іспанії та Нової Зеландії. Дізнаєтеся про методологію виготовлення ігристих вин.
Вартість: 700 грн
https://www.facebook.com/events/206524314741219
30-31 липня
ТРЕНІНГ «Сенсорний аналіз виноробної продукції»
9.30-18.00
Кафедра Технології вина та сенсорного аналізу
м. Одеса, вул. Канатна 112
Тренінг для виноробів, дистриб’юторів, сомельє та небайдужих до світу вина.
Ви оволодіти знаннями методології сенсорного аналізу, покращити свої навички з методів сенсорного аналізу в виноробній галузі, які дозволяють визначати органолептичні показники продукції, оцінювати їхню значимість та прогнозувати реакцію споживачів, а також визначати характерні особливості вин різних категорій.
Тренінг проходить в єдиній в Україні акредитованій навчально-науковій лабораторії сенсорного аналізу ОНАХТ.
Спікери:
— Ткаченко Оксана, д-р техн. наук, професор, зав. кафедри Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ
— Каменева Наталя, д-р с-госп. наук, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ, завідувачка навчально-наукової лабораторії сенсорного аналізу ОНАХТ
— Сугаченко Тетяна, канд. техн. наук, доцент кафедри Технології вина та сенсорного аналізу ОНАХТ
Вартість: 3600 грн
https://www.facebook.com/events/556895822334253
Анонс носить інформативний характер. Організатори можуть змінювати місце та час проведення заходів, асортимент напоїв і страв.
На всі заходи потрібна реєстрація.
Всю інформацію уточнюйте у організаторів.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi