Харчова компанія розробила нову технологія для веганського пива - PostEat

пошук

Харчова компанія розробила нову технологія для веганського пива
17-09-2021 0 1038


Харчова технологічна компанія Chinova Bioworks розробляє вегетаріанську технологію для обробки грибів для пивоварних заводів, щоб продукти тваринного походження могли бути виключені з процесу виробництва пива.

Веганська речовина під назвою «Chiber» використовує білу грибну клітковину.

Історично склалося, що пиво виготовляється з води, дріжджів, хмелю та ячменю або пшениці, і воно легко підходить для веганів. Проте, деякі пивоварні використовують пепсин (ферменти шлунку свиней) або волокно (отримане з рибних міхурів) для фільтрації пива, надаючи йому чіткіший і яскравий вигляд.

Основна дослідницька ініціатива компанії Chinoba Bioworks проводиться у співпраці з Комунальним коледжем дю Нуво Брансвік з метою виготовлення пива, яке буде придатне для веганів. Також крім усунення продуктів тваринного походження, результати показують, що Chiber працює у вісім разів швидше при осіданні дріжджів після ферментації.

Як додатковий бонус, Chiber також може залишити пиву антимікробну користь. Це допомагає довше зберігати свіжість пива, в кінцевому підсумку зменшуючи відходи, і робить Chiber економічно ефективним і природним рішенням для пивоварної промисловості.

Chiber не має запаху і смаку, не змінює колір або консистенцію веганських напоїв.

“Люди шукають веганські та рослинні варіанти для кожного аспекту свого способу життя. Ми прагнемо впроваджувати інновації та надавати стійкі рішення, засновані на нашій технології волокон з грибів”, — розповів співзасновник Chinova Bioworks Девід Браун. “Алкогольні напої, особливо пиво, страждають від використання інгредієнтів тваринного та синтетичного походження”.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi