Великодні кошики в ресторанах Києва: свято без турбот - PostEat

пошук

Великодні кошики в ресторанах Києва: свято без турбот
20-04-2021 0 3576


Великодні кошики в ресторанах Києва шукала редакція PostEat. Великдень кожен з нас хоче провести в родинному колі, огорнути рідних любов’ю і турботою. Щоб ви не витрачали час на приготування святкового обіду, столичні заклади подбали про смачні традиційні страви для вашого столу. Паски, крашанки, ніжні паштети, запечена ковбаска, м’ясні рулети свіжа випічка — розповідаємо, що поклали у великодні кошики в ресторанах Києва цього року.

Citronelle

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: родинний великодній кошик – 3900 грн, великодній кошик – 3200 грн, великодній кошик емоції в подарунок – 2500 грн, великодній подарунок колекційна тарілка з паскою – 2900 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380672171420.

Деталі: ресторан французької кухні, шеф-кухар Ігор Крамаренко, винна карта, pret-a-cuisiner кулінарія, винотека з великим вибором французьких вин, сезонне меню.

Цього року в ресторані французької кухні Citronelle підготували 4 види великодніх кошиків. До них склали паску з в’яленим інжиром, шафраном і лимонною цедрою, французьке червоне вино Cahor, яйця-крашанки, провансальський терін Де Кампань, терін «Нормандія» з лосося та судака, домашню ковбасу з курячого філе та печінки, сир брі, фарширований горіхами, рієт з качки конфі, пате з кролика, цибулевий конфітюр, лимонну сіль, шоколад й особливу медову свічку. Також можна замовити великодні подарунки — паску, шоколад та свічку в гнізді, прикрашеному свіжими весняними гілками та квітами або на колекційній тарілці з мімозою або пролісками. Всі ескізи для тарілок зроблені хендмейд і виготовлені з білої високоякісної порцеляни. Колекція складається зі 100-та екземплярів, з цим дизайном і сюжетом більше не буде повторюватися.

Буффаліно

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: стандартний великодній кошик – 1700 грн/4 кг, великий великодній кошик – 2800 грн/7 кг.

Як замовити: на сайті або за номерами телефонів +380504684244 (вул. Московська, 8); +380504405433 (вул. Тимошенко, 18).

Деталі: італійська кафе-сироварня, входить до мережі закладів Tarantino Family, авторські рецепти, дров’яна піч, власна сироварня, кімната для витримки сирів, сніданки, паста власного виробництва, неаполітанська піца, страви на грилі, хліб власної випічки.

Сімейні італійські кафе «Буффаліно» створені, щоб дарувати родинне тепло та готувати неймовірні страви, на якій італійці знаються чи не найкраще. Саме тому до Великодня в закладах підготували спеціальні кошики зі смаколиками для родинного столу, щоб ви змогли більше часу провести з рідними. Стандартний великодній кошик вагою 4 кілограми складається зі святкової паски, запеченої домашньої курки, крашанок, домашньої ковбаси з гірчичним соусом, слабосолоного лосося з крем-сиром, курячого паштету, сирного антипасті та чіабати з власної пекарні. Великий великодній кошик вагою 7 кілограмів задовольнить усіх членів великої родини, адже в ньому до набору стандартного кошика додали ще й лосося запеченого з італійськими спеціями, домашню буженину та пляшку червоного вина Casa Santorsola Vino Rosso — і все це оформлено у великий плетений кошик з ручкою. Такий святковий кошик зручно взяти з собою, щоб посвятити та накрити святковий стіл, так как як для святкування все є. Замовлення обов’язково треба зробити завчасно на сайті або за номерами телефонів ресторанів. Забрати свій кошик можна 30 квітня-1 травня в зручному для вас ресторані або замовити безкоштовну доставку просто додому.

Vino e Cucina

Що пропонують: великодній кошик Vino e Cucina – 4925 грн.

Як замовити: за номером телефону +380444991413.

Деталі: італійський ресторан із власною енотекою, відзначеною Wine Spectator; заклад сім’ї ресторанів La Famiglia, дров’яна піч, страви з органічних продуктів, сніданки, доставка, сезонне меню, хлібна лавка, формат take away, вина за цінами бутика.

Ресторан італійської кухні з власної енотекою Vino e Cucina підготував до Великодня великий кошик з італійськими продуктами найвищої якості та спеціалітетами власного приготування. У великому кошику ви отримаєте панетоне з сирно-апельсиновим кремом, грісіні з цибулею та пармезаном, пляшку оливкової олії Agrestis, прошуто крудо, сир пармезан, салямі з трюфелем, телячу щоку томлену у бальзаміку, телячий бекон, пюре з артишока, соус песто, курячий паштет, лігурійські оливки, мус з мортадели, мед з трюфелем, мостарду фруктову, зефір ручної роботи з маракуєю, печиво флорентійське з двома видами шоколаду та в’яленою вишнею¸ коробку цукерок ручної роботи, гілку чері, болгарський жовтий перець, сицилійський апельсин та відкритку. З напоїв у кошику лімончелло крем та просеко La Famiglia.

Très Français

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: паска «Краффін»/ паска «Гурме» – 315 грн/600 г, великодній кошик з паскою «Гурме» – 405 грн, великодній кошик з паскою «Краффін» – 585 грн.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380931414914.

Деталі: ресторан регіональної французької кухні, належить до сім’ї ресторанів Tres Franсais, сирна лавка, сніданки, літні ярмарки, доросла і дитяча кулінарні школи, формат take away, доставка.

Щоб ви не витрачали дорогоцінний час на приготування святкових страв, ресторан регіональної французької кухні Très FRANÇAIS подбав про смаколики до столу. На ваш вибір ресторан пропонує два види паски: «Краффін» з родзинками, в’яленої вишнею і журавлиною і фірмову «Гурме» всередині з ніжним лимонним курдом, в’яленої вишнею і журавлиною, а зовні з обпаленої меренгою, інжиром і фундуком. На подарунок чи на пікнік можна обрати готові великодні кошики: з паскою «Гурме», джемами, паштетом з кролика і еко-крашанками або з паскою «Краффін», паштетом з кролика, м’ясним теріном в крутоні, хроном, профітролямі й еко-крашанками. Крім цього ви можете привітати рідних та друзів подарунковими сертифікатами на суму від 600 грн з паскою на вибір в подарунок! Сертифікати можна використовувати на доставку або при відвідуванні ресторану. Замовлення на великодні страви приймаються до 28 квітня.

Сім’я ресторанів Діми Борисова

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: великодній кошик – 1299 грн, запечена святкова качка – 699 грн, пляшка сімейного вина: брют, шардоне чи мерло – 195 грн.

Як замовити: на сайті

Деталі: «Сім’я ресторанів Діми Борисова» має для вас готове рішення до святкового великоднього столу. Цьогоріч у кошику святкова паска з шоколадним центром, п’ять крашанок, паштет із печінки цесарки, буженина власного приготування, домашня ковбаса та домашній наполеон. Додатково можна замовити запечену святкову качку та пляшку сімейного вина: брют, шардоне чи мерло. Приймають замовлення до 29 квітня, доставляють 30 квітня або 1 травня на ваш вибір. Вартість доставки по Києву – 100 гривень, у передмістя – 50 гривень. Також кошик можна забрати замовлення самостійно в арт-гастрономічному просторі «Остання Барикада» на Майдані Незалежності.

Odessa Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Що пропонують: кошик середній – 1800 грн/3,4 кг, кошик великий – 3700 грн/8,1 кг.

Як замовити: на сайті або за номером телефону +380675087093.

Деталі: європейська кухня з одеськими мотивами і wow-подачами, ресторан оформлений у морській тематиці архітектурним бюро YOD Design, велика та різноманітна винна карта відзначена міжнародним келихом Wine Spectator, завжди у наявності три види устриць та свіжа риба.

Odessa Restaurant підготували великодні кошики — побільше та поменше, залежно від апетиту та кількості гостей. Кошик середній розрахований на 4 осіб та складається з фаршированого коропа, домашньої ковбаски, буженини, печеної підчеревини, паштету, десятку домашніх яєць, зварених та готових до биття. кошик великий розрахований на 8 осіб та складається з фаршированого коропа, домашньої ковбаски, буженини, курячого рулету, печеної підчеревини, паштету, форшмака, теріна з лосося, олів’є з індичкою, качки з яблуками, молодої картопельки, десятку домашніх яєць, зварених та готових до биття. Замовлення приймають до 28 квітня.

Головна фото: «Буффаліно»

Фото: Facebook Citronelle, «Буффаліно», Vino e Cucina, Très Français, Gastrofamily, Odessa Restaurant.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi