Смачні круасани і кава в Києві: дует для осіннього ранку - PostEat

пошук

Смачні круасани і кава в Києві: дует для осіннього ранку
06-09-2022 0 2620


Смачні круасани в Києві шукала редакція PostEat. Круасан вважається чисто французькою стравою, однак, згідно з однією з історичних версій, круасани вперше виготовили віденські пекарі. Незважаючи на це, у французькій культурі круасан є своєрідним національним символом та чистиною традиційного сніданку в дуеті з філіжанкою кави. Пропонуємо вам долучитись до французької ранкової традиції та розповідаємо, де шукати смачні круасани і каву в Києві.

Завертайло

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Межигірська, 7

Бюджет: ₴₴.

Страви: круасан as is – 59 грн, круасан з мигдалевим франжипаном – 125 грн, круасан з маскарпоне та чорницею – 135 грн, круасан фісташковий – 165 грн, круасан крем-брюле – 125 грн, круасан Боріс Джонсонюк – 97 грн, круасан з ростбіфом та томатним айолі – 175 грн, круасан з індичкою – 155 грн.

Напої: еспресо – 47 грн, капучино – 62/72 грн, флет вайт – 70 грн, оранж матча – 145 грн.

Деталі: пекарня на Подолі, авторський проєкт Анни та Станіслава Завертайло, лаконічний дизайн інтер’єру, сніданки, свіжа випічка та хліб, натуральні вина.

Пекарня «Завертайло.» — авторський формат на Подолі від власників мережі кафе Honey Анни та Станіслава Завертайло. Концепція закладу та меню є втіленням пристрасті родини Завертайло до хліба, вина, ручної праці, родинних рецептів та спадкових традицій. В закладі пропонують фірмові комплексні сніданки, випічку та хліб, до якого можна обрати щось з мезе або масло-бару. В асортименті понад 10 видів круасанів — популярна новинка у меню круасан «Борис Джонсонюк» (створений за мотивами англійського apple pie та зачіски колишнього прем’єр-міністра Великої Британії). Ситним сніданком стане солоний круасан з ростбіфом та томатним айолі.

Бути Sofie

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимирська, 24

Бюджет: ₴₴

Страви: круасан класичний – 55 грн, круасан з малиновим конфітюром – 120 грн, круасан з шоколадним муосм – 120 грн, круасан з куркою – 160 грн, круасан з креветками – 190 грн, круасан з слабосолоним лососем та козиним сиром – 220 грн.

Напої: еспресо – 40 грн, лате – 55 грн, какао – 65 грн, фільтр кава – 60 грн.

Деталі: французьке кафе у серці Києва, з секретним садом з віковою історією, кава, сніданки, вино, круасани.

Французьке міське кафе «Бути Софі» розташоване на Володимирській, частково на території заповідника «Софії Київської». Ініціатива відкрити заклад належить директору «Софії Київської» Нелі Куковальській, а концепцією і реалізацією займалась сім’я рестораторі Rose Family (Odessa, SpicyNoSpicy). Кафе складається з двох літніх терас: одна безпосередньо на вулиці Володимирській, а друга — у таємному саду Софі, просто на території історичного заповідника. Шеф-кухар кафе — Ігор Крамаренко. Основні страви — у стилі прованських домашніх обідів і вечері. Тут готують круасани з солоною і солодкою начинками

juju.kyiv

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Пушкінська, 1-3/5

Бюджет: ₴₴.

Страви: Крок Мадемуазель – 170 грн, круасан мигдалевий – 99 грн, круасан з заварним кремом – 110 грн, круасан з хумусом та в’яленими томатами – 195 грн, круасан з шинкою – 195 грн, круасан з джемом – 70 грн.

Напої: хенд брю – 80 грн, капучино – 65 грн, раф кава – 70 грн, есперсо-тонік – 100 грн, матча лате – 99 грн.

Деталі: міське кафе, знаходиться у центрі Києва, стильний інтер’єр, власна випічка, сніданки, take away, пироги, десерти.

Кафе Juju знаходиться у центрі Києва. Формат закладу визначають як «міське кафе з повноцінною кухнею та альтернативною кавою». Меню складається зі сніданків, перших та основних страв, салатів та десертів. Також можна замовити каву, чай та вино. Круасанів у меню 6 видів — варіація на Крок Мадам, мигдалевий, з заварним кремом, з джемом, з шинкою й з хумусом та в’яленими томатами.

БоХліб

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Георгія Кірпи, 3; вул. Будівельників, 40; Оболонський проспект, 19

Бюджет: ₴.

Страви: круасан з бейлісом – 82 грн, круасан з фісташковим кремом – 76 грн, круасан з нутелою – 72 грн, круасан з трояндою – 72 грн, мигдалевий круасан – 72 грн, круасан з абрикосом – 42 грн, круасан з малиною – 42 грн, круасан з шоколадом – 42 грн, круасан з мигдалевою начинкою – 42 грн, круасан на маслі – 36 грн, круасан з прошуто – 99 грн, круасан з чорізо та яблуком – 89 грн, круасан з куркою – 89 грн.

Деталі: пекарня, кав’ярня, кілька десятків видів хліба, круасани, слойки, кава класична, безалкогольні напої, доставка.

Пекарня із кав’ярнею «БоХліб» має кілька локацій:навпроти Південного вокзалу, порчу з метро «Дарниця» та на метро «Мінська». Інтер’єр стримано-мінімалістичний, у насиченому смарагдовому відтінку. Основний акцент на хлібі: темний, світлий, гречаний, з насінням чи журавлиною — позицій у меню понад 30, а випікають їх двічі на день. Окрім хліба є сендвічі та салати, велика кавова карта й молочна продукція. Також можна купувати заморожений хліб аби випікати власноруч вдома. Круасанів у меню велике різноманіття, більше 10 видів у класичному та міні-форматі: з бейлісом, з абрикосом, з трояндою, з чорізо та яблуком.

Krasivo est

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Крутий узвіз, 6/2

Бюджет: ₴₴.

Страви: класичний круасан – 70 грн, мигдалевий круасан – 98 грн, круасан з лососем, яйцем-пашот під соусом голандез – 215 грн.

Напої: еспресо – 50 грн, аеропрес – 85 грн, кемекс 3-6 – 100 грн, флет уайт – 75/85 грн.

Деталі: full of taste cafe, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, сніданки цілий день, екологічні принципи, healthy food, смузі боули, take away.

Кав’ярня Кrasivo Est знаходиться недалеко від Бессарабської площі на Крутому узвозі. Кrasivo Est — кав’ярня зі сніданкамі цілий день, корисними десертами, смачною кавою та органічним вином. В меню Кrasivo Est вафлі, сендвічі, каші, кранч-тости, кеш’ю-чізи, корисні цукерки та смузі боули. З напоїв пропонують смузі, фреші, лимонади, вино, каву та чаї. Крім того, в кафе дотримуються принципів екологічності — всі робочі процеси налаштовані з турботою про навколишнє середовище. Поснідати можна класичним чи мигдалевим круасаном або поживним круасаном з лососем, яйцем-пашот під соусом голандез.

ТУТ БУДЕ

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Васильківська, 100а; Русанівська набережна, 12; вул. Велика Васильківська, 81; вул. Велика Васильківська, 98.

Бюджет: ₴₴.

Страви: круасан з мигдалем і абрикосом – 95 грн, круасан з солоною карамеллю – 95 грн, круасан з шоколадом – 95 грн, круасан – 59 грн, додатки: креветка – 85 грн, мисливські ковбаски – 35 грн, авокадо – 55 грн, томат – 50 грн, крем-сир – 15 грн, брі – 15 грн, курка – 20 грн.

Напої: фільтр кава – 45 грн, матча лате – 90 грн, капучино – 65 грн, еспресо-тонік – 95 грн.

Деталі: мережа кав’ярень, сніданки цілий день, тости, страви для вегетаріанців, власний імпорт та обсмажка кави, продається кава, десерти та торти на замовлення.

ТУТ БУДЕ — мережа міських кав’ярень, де можна поснідати впродовж дня, замовити торт та придбати каву. В меню 30 страв для поживного сніданку або обіду, наприклад: Том Ям, салат Цезар, авокадо-тост, пасту з морепродуктами, гуляш з оленини та пюре з морквою конфі й ще багато-багато чого. На вітрині завжди є солодощі, також у кожній кавʼярні можна придбати понад 20 сортів кави в зернах, мелену, дріпи та капсули. Крім готових солодких та солоних варіацій круасанів є можливість створити власний круасан із безмежною кількістю начинок – вмикай фантазію та роби неповторний щодня.

Головна фото: Бути Sofie

Фото: Facebook «Завертайло», «Бути Sofie», JUJU, «БоХліб», Krasivo est, «ТУТ БУДЕ».

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi