Ресторатор Ігор Сухомлін став героєм третього епізоду ресторанного подкасту «Реве та стогне ресторатор» - PostEat

пошук

Ресторатор Ігор Сухомлін став героєм третього епізоду ресторанного подкасту «Реве та стогне ресторатор»
03-11-2022 0 980


Ведучі Лейла Туваклієва та Сашко Боїм у третьому епізоді подкасту «Реве та стогне ресторатор» поспілкувались з Ігорем Сухомлиним — власником великої кількості закладів, серед яких Mimosa Brooklyn Pizza, Mimosa Burger, Fish&Pussycat, франшиза «Балувана Галя» тощо. Про це Poster повідомляє в Instagram.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Poster POS (@joinposter)

Деякі ресторатори називають Ігоря Сухомліна дбайливо «батя». Адже тисячі рестораторів отримали нові знання за 10 років існування навчального проєкту з офлайн і онлайн-івентами RestoPraktiki.

Ведучі поговорили з Ігорем про те, як він потрапив у ресторанний бізнес, про специфіку роботи закладів у 90-ті, про те, як придумувати різні цікаві формати та про те, як керувати великою кількістю ресторанів у різних містах.

Подкаст доступний на всіх подкаст-платформах для прослуховування.

Додамо, «Реве та стогне ресторатор» — це перший український подкаст про ресторанний бізнес від компанії з автоматизації закладів Poster.

Фото: Instagram igorsukhomlyn

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi