пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
З грудня 2022 року виноробня «Шато Чизай» на власній лінії у Закарпатті розливає ігристі вина. Про це компанія повідомила у Facebook.
«Відтак, це перше виробництво ігристих вин повного циклу акратофорним резервуарним періодичним способом на території Закарпаття», — розповів директор «Шато Чизай» Дмитро Шолудько
Він натякає, що скоро будуть й інші цікаві новини, адже компанія розвивається, бо українська економіка має працювати.
У виноробні нагадують, що ігристі вина Carpathian Sekt «Шато Чизай» створюються за методом Шарма-Мартінотті, таким самим, як відоме просеко. Цей спосіб надає ігристому вину легкість та свіжість, тендітний букет з квітково-фруктовими тонами.
У лінійці Carpathian Sekt три вина: біле брют Chersegi, біле напівсолодке Traminer, рожеве брют Blaufrankish.
Фото: Facebook Chateau Chizay — Шато Чизай
Читайте також:
У Києві пройде дводенний практичний майстер-клас на тему «Український фаст-фуд»
В Україні викрили постачальників продуктів, які не сплатили податків майже на ₴400 мільйонів
Відсвяткуйте День бармена у «БарменДиктаті»
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi