У мережі розкритикували броварню «Varvar brewery» за пиво «Герої Не вмирають» - PostEat

пошук

У мережі розкритикували броварню «Varvar brewery» за пиво «Герої Не вмирають»
07-02-2023 0 736


Броварня «Varvar brewery» потрапила під шквал критики з боку користувачів соцмереж через назву благодійного пива «Герої не вмирають». Люди обурені, що компанія «хайпує на крові» полеглих героїв.

Ця назва пива викликала у більшості користувачів соціальних мереж негативні емоції, адже за їхніми словами, так броварня знецінює пам’ять загиблих воїнів ЗСУ.

Водночас є й ті, хто підтримав броварню та не розуміють обурення перших. 

 

Броварня «Varvar brewery» відреагувала на звинувачення та пояснила, у чому була задумка випуску серії благодійного пива. Заява броварні була опублікувала у Facebook та включала в себе, зокрема, вибачення, адресовані тим, кого  занзачена вище ініціатива якимось чином могла образити або ж видатись блюзнірством. 

“Нашій команді дуже шкода, що ця ініціатива викликала такий негативний відгук. Ми визнаємо, що влітку, коли виникла ідея розробити благодійний сорт, весь прибуток від якого йшов би сім’ям загиблих хлопців, ми прийняли дещо необдумане та емоційне рішення взяти саме цю назву, «Герої Не вмирають». Влітку ми втратили друга та колегу, наш пивовар Ярослав загинув на полі бою, і ця фраза попри всю болючість — бо герої вмирають — стала для нас тис, в чому ми хотіли переконати самих себе. До речі, абсолютно весь прибуток від продажу «Героїв» йде до БОН Благодійний Фонд”, — йдеться у повідомленні. 

За словами компанії, усі звіти будуть надані у відкритому доступі. У «Varvar brewery» додають, що їхньою метою ні в якому разі не було когось зачепити, знецінити пам’ять, роздратувати чи підвищити продажі. 

“Кожен із нас втратив когось чи щось у цій війні. І кожному боляче, страшно. Давайте підтримувати один одного”, — підсумували у броварні.

Фото: Facebook Varvar brewery

Читайте також: 

Принц Гаррі розповів, де Меган взяла рецепт приготування лосося 

Міжнародний ресторанний гід Michelin почне працювати в Ізраїлі

Ще один виноробний регіон в Бразилії отримав сертифікат контролю справжності походження

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi