Міжнародний ресторанний гід Michelin почне працювати в Ізраїлі - PostEat

пошук

Міжнародний ресторанний гід Michelin почне працювати в Ізраїлі
03-02-2023 0 536


Міністр туризму Ізраїлю Хаїм Кац дав «зелене світло» престижному ресторанному гіду Michelin. Про це повідомляє сайт Times of Israel.

За словами Хаїма Каца, інспектори Michelin бачать доцільність лише в оцінці ресторанного бізнесу Тель-Авіва, і тому працюватимуть із місцевим муніципалітетом. Тим часом міністерство туризму Ізраїлю працюватиме над тим, щоб у майбутньому розширити зону охоплення на інші міста.

Зазначається, що угода коштуватиме Ізраїлю приблизно 1,5 мільйона євро, які міністерство туризму розділить із муніципалітетом.

Колишній міністр туризму Йоель Развозов також наполягав на просуванні гіда під час свого перебування на посаді. В інтерв’ю виданню Calcalist, незадовго до звільнення з посади, він зазначив, що угода з Michelin близька до підписання, і що він пояснить своєму наступнику «важливість» завершення угоди з економічних причин.

Зірки Michelin вважаються найвищою світовою нагородою для ресторану й існує думка, що вони сприяють розвитку туризму серед мандрівників, які цікавляться кулінарією.

Читайте також:

Ще один виноробний регіон в Бразилії отримав сертифікат контролю справжності походження

У кафе Honey, де отруїлись відвідувачі, поділились результатами розслідування

4 кроки для оцінки якості вина

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi