Rumbambar box Valentine edition — це гастрономічні бокси до Дня Святого Валентина - PostEat

пошук

Rumbambar box Valentine edition — це гастрономічні бокси до Дня Святого Валентина
06-02-2023 0 764


Фуд-журналістка, експертка з комунікацій Марія Банько розповіла у Facebook, що вона з Мариною Лавренчук зібрала гастрономічні бокси Rumbambar box Valentine edition до Дня святого Валентина.

Rumbambar box — це гастрономічний подарунковий набір з локальними смаколиками з різних куточків України. До Дня закоханих було зібрано особливу колекцію. Кожен продукт у коробці — це історія сімейної пари, яка перетворила захоплення в успішну сімейну справу.

“Здається, ми дуже хочемо повторити перед 14 лютого. З новими продуктами. З кращим сервісом. Але з тими ж фундаментальними ідеями:

  • це бокси, в яких ми збираємо надзвичайні українські продукти та історії про них
  • так ми популяризуємо локальних виробників та збираємо гроші для волонтерських ініціатив
  • в кожному боксі – продукти, нова гастрономічна мапа, набір листівок з історіями та кастомізовані листівки-привітання за вашим бажанням”, — розповіла Марія Банько.

Маленький бокс – 999 гривень. В ньому: 

  • Українські в’ялені томати (з Чорнобаївки)
  • Сіль з білими грибами від Бойової Галушки (Полтавщина)
  • Київське сухе варення
  • Імбирні пряники з Закарпаття
  • Варення з чилі від Фрумушика-Нова (Придунайська Бессарабія, Одещина)
  • Крафтовий шоколадний бомбон зі Львова 

Великий бокс – 1999 гривень. В ньому:

  • Варення зі смородиною та віскі з Харкова
  • Українські в’ялені томати з Чорнобаївки
  • Соус “Борщ” 
  • Галицька терта ружа 
  • Крафтовий шоколадний бомбон зі Львова
  • Сіль з білими грибами від Бойової Галушки (Полтавщина)
  • “Київське сухе варення”
  • Варення з чилі від Фрумушика-Нова 
  • Бальзамічний оцет 40-річної витримки з Бессарабії 

Всього створено 20 боксів. Замовлення приймають до 8 лютого, їх можна оформити тут. Бокси надішлють «Новою поштою».

Фото: Facebook Banko Mary

Читайте також: 

Чистий прибуток McDonald’s скоротився за підсумками минулого року

Звільнений із полону український військовий вперше майже за рік з’їв яблуко

Ігор Мезенцев підсумував результати благодійних сніданків «Доброго ранку, шеф»

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi