Український ресторатор Ігор Сухомлин розповів, що світом поступово шириться українська традиційна кухня, або умовний “Ukrainian touch”. Ресторатор вірить, що наша традиційна кухня засмакує людям. Це тільки одна з гастрономічних новин, якими Ігор Сухомлин поділився у Telegram-каналі “Новини Бессарабки”.
“Перший теплий уікенд нам показав, що життя продовжується.
Гості є. Настрій бадьорий.
До новин.
- Саша Купер відкрив перший кримськотатарський Селям на Сагайдачного. Забазував на дитячих спогадах, на родинній дружбі, все красиво. Мені цікава думка постійних гостей Мусафіру та Софри (я їх фанат). Як вам?
- Вважаю, що коло шаурми змикається.Тому що навіть Ектор Хіменес Браво почав викладати відео-рецепти ідеальної шави. Астанавітєсь! Або так. По шаурмі в кожну щілину!
- Світом поступово шириться українська традиційна кухня або умовний Ukrainian touch. Мрія від Юри Ковріженка в Лондоні. YOY Павла Мороза в Дубаях. Най від Вови Ярославського взагалі планує покрити світ своїми франшизами. І чомусь я вірю, що європейцям, госдєпу та всьому людству вона засмакує. Такого раніше не було, тепер буде. Сотні українських підприємців прямо зараз планують або будуть свої заклади. Три-п‘ять років, і українська гастроінфраструктура буде готова. І тут я вже навіть не пишу про сотні заморожених Галь Балуваних під іншими брендами, але з нашими варениками.
- Вчора почув дивне запитання — а Міралі — це українська кухня? А єслі найду? Шок. От вже ми можемо доїбатися один до одного. Як на мене, то це і є нова українська. Нові корені. І на цьому народиться то інше, шо будуть їсти наші онуки.
- В Зустрічі зумери угорають по вареникам з нєгроні. Хто б мені сказав раніше, не повірив би. Make varenyk great again!
- Сьомін в Спельті зробив нову піцу. БЕЗ БОРТІВ. Але навіть якщо їх там немає, він їх все одно спалює. Майстер.
- Павло Гук з Pure Naive будує шось новеньке. От вам результат. Після Асамблеї, яка не злетіла, команда, не зраджуючи себе, зробила класні зміни, створила новий заклад, об’єднала ком‘юніті і рухається далі.
- Ціни на турецьки овочі (результат землетрусу, неймовірних руйнувань і жертв), ціни на лосось, авокадо, яйця зростають, як курс долара в дев‘яності. Тобто щодня. На цьому фоні вражають гості, які кричать в кондитерській, що цей десерт коштував на 30 гривень дешевше ще півроку назад. Ви тільки блядь прокинулись?
- Ми вирішили робити наступні РестоПрактики в Києві 11-12 травня. В Кооперативі. Спікери — роз‘їб. Локація — любов. Зустрінемось?”, — розповів ресторатор.
Фото: Instagram igorsukhomlyn
Читайте також:
Українська система обліку Poster проведете безкоштовний ефір з рестораторкою та терапевткою
Євген Клопотенко гість десятого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор»
У новій рекламі страви з McDonald’s ніби проносяться повз із величезною швидкістю
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi