Ігор Сухомлин поділився цікавими новинами з українського гастропростору - PostEat

пошук

Ігор Сухомлин поділився цікавими новинами з українського гастропростору
21-03-2023 0 350


Український ресторатор Ігор Сухомлин розповів, що світом поступово шириться українська традиційна кухня, або умовний “Ukrainian touch”. Ресторатор вірить, що наша традиційна кухня засмакує людям. Це тільки одна з гастрономічних новин, якими Ігор Сухомлин поділився у Telegram-каналі “Новини Бессарабки”.

“Перший теплий уікенд нам показав, що життя продовжується.

Гості є. Настрій бадьорий.

До новин.

  1. Саша Купер відкрив перший кримськотатарський Селям на Сагайдачного. Забазував на дитячих спогадах, на родинній дружбі, все красиво. Мені цікава думка постійних гостей Мусафіру та Софри (я їх фанат). Як вам?
  2. Вважаю, що коло шаурми змикається.Тому що навіть Ектор Хіменес Браво почав викладати відео-рецепти ідеальної шави. Астанавітєсь! Або так. По шаурмі в кожну щілину!
  3. Світом поступово шириться українська традиційна кухня або умовний Ukrainian touch. Мрія від Юри Ковріженка в Лондоні. YOY Павла Мороза в Дубаях. Най від Вови Ярославського взагалі планує покрити світ своїми франшизами. І чомусь я вірю, що європейцям, госдєпу та всьому людству вона засмакує. Такого раніше не було, тепер буде. Сотні українських підприємців прямо зараз планують або будуть свої заклади. Три-п‘ять років, і українська гастроінфраструктура буде готова. І тут я вже навіть не пишу про сотні заморожених Галь Балуваних під іншими брендами, але з нашими варениками.
  4. Вчора почув дивне запитання — а Міралі — це українська кухня? А єслі найду? Шок. От вже ми можемо доїбатися один до одного. Як на мене, то це і є нова українська. Нові корені. І на цьому народиться то інше, шо будуть їсти наші онуки.
  5. В Зустрічі зумери угорають по вареникам з нєгроні. Хто б мені сказав раніше, не повірив би. Make varenyk great again!
  6. Сьомін в Спельті зробив нову піцу. БЕЗ БОРТІВ. Але навіть якщо їх там немає, він їх все одно спалює. Майстер.
  7. Павло Гук з Pure Naive будує шось новеньке. От вам результат. Після Асамблеї, яка не злетіла, команда, не зраджуючи себе, зробила класні зміни, створила новий заклад, об’єднала ком‘юніті і рухається далі.
  8. Ціни на турецьки овочі (результат землетрусу, неймовірних руйнувань і жертв), ціни на лосось, авокадо, яйця зростають, як курс долара в дев‘яності. Тобто щодня. На цьому фоні вражають гості, які кричать в кондитерській, що цей десерт коштував на 30 гривень дешевше ще півроку назад. Ви тільки блядь прокинулись?
  9. Ми вирішили робити наступні РестоПрактики в Києві 11-12 травня. В Кооперативі. Спікери — роз‘їб. Локація — любов. Зустрінемось?”, — розповів ресторатор.

Фото: Instagram igorsukhomlyn

Читайте також:

Українська система обліку Poster проведете безкоштовний ефір з рестораторкою та терапевткою

Євген Клопотенко гість десятого епізоду подкасту «Реве та стогне ресторатор»

У новій рекламі страви з McDonald’s ніби проносяться повз із величезною швидкістю

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi