Хінкалі в закладах Києва: 6 локацій на лівому березі міста - PostEat

пошук

Хінкалі в закладах Києва: 6 локацій на лівому березі міста
26-04-2023 0 2341

Хінкалі в закладах Києва шукала редакція PostEat. Цей традиційний символ грузинської кухні має безліч варіацій та правил приготування і поїдання. Хінкалі обов’язково їдять руками, брати хінкалі треба за хвостик, потім його треба перевернути, надкусити, випити бульйон, з’їсти все інше, а хвостик залишити на тарілці, щоб було видно, скільки хінкалі ви змогли з’їсти. Класичний рецепт хінкалі складається тільки з м’ясного фаршу, який може бути з баранини, яловичини, або свинини, цибулі, гострого перцю, солі і кмину. В київських закладах на вас чекаю варіації хінкалі з сирами, зі шпинатом, та навіть з вишнями і сезонними ягодами.

ArtLunch

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Михайла Гришка, 8В

Бюджет: ₴₴.

Страви: хінкалі з м’ясом — 115 грн/3 шт., хінкалі з сиром та м’ятою — 115 грн/3 шт.

Деталі: фудхол, знаходиться на Позняках, два поверхи, космополітична кухня, сніданки з 12:00 до 17:00, бізнес-ланчі, акції та спеціальні пропозиції, доставка, паркінг.

ArtLunch — міжнародна мережі, перший заклад якої з’явився більше 20 років тому. Зараз мережа ресторанів ArtLunch представлена у Вірменії, Грузії, Казахстані, Китаї та ОАЕ. Тепер заклад є і в українські столиці на лівобережних Позняках. В ArtLunch два поверхи: на першому готують домашню кухню та тістечка, а на другому можна замовити страви грузинської, італійської, японської та американської кухонь. Зараз в закладі оновлюють меню та запустили новинку з грузинської кухні – хінкалі. Наразі в меню представлені два види хінкалі: з м’ясом та хінкалі з сиром та м’ятою. На честь новинки тільки 27 квітня усіх гостей пригощають хінкалі.

Хiнкальня Gogi

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Дніпровська набережна, 26Д

Бюджет: ₴₴.

Страви: хінкалі по-тбіліськи – 27 грн/1 шт., хінкалі по-телавськи – 27 грн/1 шт., хінкалі з сиром – 27 грн/1 шт., хінкалі зі шпинатом – 27 грн/1 шт., хінкалі з бараниною – 27 грн/1 шт.

Деталі: мережа грузинських ресторанів, традиційні страви, страви на вогні, акції, take away, доставка.

Мережа закладів грузинської кухні «Хiнкальня Gogi» має чотири заклади, один з яких знаходиться на Позняках. У ресторанах пропонують спробувати популярні страви грузинської кухні, а також купити спеції, соуси, джеми, настоянки власного виробництва. В меню 5 видів хінкалі — серед них хінкалі зі шпинатом, з сиром, з бараниною, по-тбіліськи та по-телавськи.

Чачапурі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Ахматової, 30

Бюджет: ₴₴. 

Страви: хінкалі з бараниною — 151 грн/4 шт., хінкалі з індичкою, сиром та житнім борошном — 200 грн/4 шт., хінкалі з сирно-грибною начинкою — 255 грн/4 шт., хінкалі з сиром — 151 грн/4 шт., хінкалі з яловичиною та свининою — 151 грн/4 шт. 

Деталі: традиційні страви грузинської кухні, тоне-меню, кулінарні майстер-класи для дорослих і дітей, доставка, автентичний інтер’єр, дегустації грузинських вин, резерв столів.

Ресторани «Чачапурі» називають себе «офіційним представництвом грузинської кухні в Україні». В місті є дві локації — в центрі та на Позняках. В ресторані шанують грузинські традиції гостинності та готують автентичні страви — у справжній печі-тандирі випікають лаваш та готують м’ясо. У меню «Чачапурі» ви знайдете 5 видів хінкалі, окрім класики туту їх готують з сирно-грибною начинкою та з житнього тіста з індичкою та сиром.

OTDOHNULI family restaurants

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгоманова, 31; вул. Юрія Шумського, 3А

Бюджет: ₴₴. 

Страви: хінкалі з сулугуні та імеретинським сиром — 30 грн/1 шт., хінкалі з бараниною — 35 грн/1 шт., хінкалі калакурі — 40 грн/1 шт., хінкалі з вишнями — 35 грн/1 шт.

Деталі: ресторани грузинської кухні, знаходяться біля міських озер, страви на вугіллі, напої власного приготування, домашні чаї, доставка, take away.

Otdohnuli — ресторани грузинської кухні, які знаходяться на лівому березі міста біля озера Позняки та озера Тельбін. В меню закладу традиційні грузинські страви, 8 видів хачапурі та страви на вугіллі — кілька видів соковитого шашлику, люля-кебаб, челогач та рибні страви. Хінкалі готують 4 видів: з сулугуні та імеретинським сиром, з бараниною, калакурі та з вишнею.

VANO IVANO

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Райдужна, 8а

Бюджет: ₴₴.

Страви: хінкалі калакурі — 25 грн/1 шт., хінкалі з бараниною — 29 грн/1 шт., хінкалі з сулугуні та імеретинським сиром — 29 грн/1 шт., хінкалі мохевурі без зелені (телятина/свинина або баранина) — 25/29 грн/1 шт., хінкалі з сезонними фруктами — 29 грн/1 шт.

Деталі: ресторани грузинської кухні, традиційні страви, мангал-меню, великий вибір алкоголю, домашні напої, доставка, take away.

VANO IVANO — сім’я грузинських ресторанів у Києві, яка має локацію на лівобережному Райдужному масиві. Автором ідеї є відомий грузинський актор Вано Янтбелідзе. У ресторанах мережі ви можете спробувати традиційні страви грузинської кухні, зокрема, страви на мангалі — шашлики, кебаби та овочі-гриль. Хінкалі готують з бараниною, зі свининою, з телятиною, з сулугуні та імеретинським сиром, а також з сезонними фруктами.

Genatsvale&Hinkali

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Драгоманова, 17

Бюджет: ₴₴

Страви: хінкалі з сиром — 84 грн/3 шт., хінкалі зі свининою і яловичиною — 54 грн/3 шт., хінкалі з бараниною — 84 грн/3 шт.

Деталі: ресторан грузинської кухні, знаходиться на Позняках, страви на компанію, грузинські традиційні напої, хліб і хачапурі власного приготування, доставка, take away.

Genatsvale & Hinkali — це ресторан грузинської кухні для всієї родини. В лаконічному меню представлені різноманітні класичні страви грузинської кухні — хінкалі, хачапурі, долма, пхалі, лобіо, чкмерулі. Тут у тандирі готують м’ясні страви: шашлики, люля-кебаб, реберця і каре ягняти. В закладі готують три види хінкалі: сирні, з бараниною та зі свининою і яловичиною.

Головна фото: ArtLunch

Фото: Facebook ArtLunch, Хiнкальня Gogi, «Чачапурі», OTDOHNULI family restaurants, VANO IVANO, Genatsvale&Hinkali.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi