пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Перші відкриті літні тераси ресторанів Києва шукала редакція PostEat. Хоча погода ще мінлива, хочеться якнайбільше часу проводити на свіжому повітрі. Ми знайшли для вас локації в центрі Києва, які серед перших відкрили свої літні майданчики для гостей. У нашому огляді – ресторани одеської, японської, грузинської кухонь, «паризьке» міське кафе та коктейльний бар.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Князів Острозьких, 8
Бюджет: ₴₴.
Страви: брускета з лососем, авокадо та крем-сиром – 225 грн, форшмак – 108 грн, рибне плато середнє – 990 грн, салат з ростбіфом та печеними овочами – 265 грн, соте з морепродуктів – 398 грн.
Деталі: ресторан одеської кухні, «рибне місце для посиденьок по-одеськи», тематичний інтер’єр, свіжа риба та морепродукти, бізнес-ланч по будням з 13:00 до 16:00, власні наливки, тихі й ігристі вина, спеціальні пропозиції, резерв столів.
«Одеса-мама» — ресторани одеської кухні, один з яких працює на Арсенальній. Інтер’єр ресторану тематичний, з морськими мотивами та цікавими деталями. Акцент в меню зроблено на рибні страви та домашню кухню — в «Одеса-мама» ви можете спробувати форшмак, тюлечку з цибулькою, мідії у різних соусах, устриці та соте з морепродуктів. На літній терасі у приємних блакитних тонах можна дарами моря з келихом ігристого в компанії своїх близьких та ловити кожен момент довгоочікуваного літнього сезону. Резерв столу за номером +380663907889.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Спортивна, 1а
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: тартар із лосося під соусом понзу трюфельним — 365 грн, смажений гребінець у тісті катаіфі з соусом ікура-майонез — 445 грн, креветки тигрові темпура — 375 грн, рол з м’якопанцерним крабом — 435 грн.
Деталі: японська кухня, морські делікатеси, севіче і тірадіто, устриці, широкий вибір вин з різних винних регіонів світу, тераса, доставка, take away.
Mr. ZUMA — сучасний ресторан японської кухні в ТРЦ «Гулівер». Стильний концептуальний інтер’єр ресторану в приємних тонах створює особливу лаунж-атмосферу. До вибору продуктів підходять з особливою увагою — все повинно бути тільки найвищої якості. Серед закусок ви знайдете страви темпура, хенд-роли, а на основні страву можна обрати тепан-які рис або локшину чи м’ясо, рибу й овочі на робта-грилі. Ресторан Mr. Zuma розташований на п’ятому поверсі торгового центру Gulliver і має чудовий краєвид на центр Києва. А після відкриття літньої тераси, сюди приходять для того, щоб милуватися видами міста.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: Кловський узвіз, 13
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: запечений сир брі з тостами та сезонною ягодою – 275 грн, мексиканський, з курячим філе гриль та гуакамоле – 420 грн, курка теріякі – 255 грн, burger with mozarella – 335 грн, судак з овочевим соте та унагі соусом – 530 грн.
Деталі: двоповерховий бар, знаходиться неподалік станції метро «Кловська», сучасний дизайнерський інтер’єр, авторські коктейлі, чайна карта з колекцією китайського чаю, контактна барна стійка з мармуровою поверхнею, міцний алкоголь преміального рівня, італійські та французькі вина, літня тераса, кальяни, резерв столів.
4844 Outlaw Bar — двоповерховий бар на Печерську, який розташований у дворівневому приміщенні дореволюційного будинку з високими стелями. Позиціонування визначають як «концептуальний бар з духом свободи та атмосферою сучасного Мангеттена». У барі об’єднано все для відмінного релаксу: спокійний і лаконічний інтер’єр, приємна музика, авторські коктейлі та страви. В меню ви знайдете страви на будь-який смак, доповнити відпочинок вам запропонують кальянами, а також авторськими коктейлями. На просторій літній терасі закладу ви можете розміститися навіть великою компанією, резервувати столик краще заздалегідь.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Грушевського, 1в
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: асорті грузинських сирів — 330 грн, смажені баклажани фаршировані горіховою пастою — 250 грн, долма із соусом мацоні — 270 грн, імеретинський хачапурі — 285 грн, ростбіф з овочами та зеленим соусом — 290 грн.
Деталі: грузинська кухня, колекція грузинських вин, частково відкрита кухня, кілька залів, мангал-меню, відкрита тераса, послуги сомельє, дитяча ігрова зона, жива музика, вина побокально, резерв столів.
Saperavi знаходиться в історичній частині міста, в центрі Хрещатого парку. Заклад поєднує в собі переваги міського і заміського ресторану: зручне розташування і власне парк роблять Saperavi однією з найвдаліших локацій для сімейного відпочинку. В меню ресторану зібрані кращі страви з усіх регіонів Грузії. В ресторані вже працює затишна літня тераса — на ній, в тіні дерев і далеко від міського шуму, прекрасно відпочивати після прогулянки парком.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Олександра Кониського, 55
Бюджет: ₴₴.
Страви: круасан з телятиною – 199 грн, жаб‘ячі лапки з томатами і прованськими травами – 390 грн, запечений камамбер з кюлі – 245 грн, півень томлений у червоному вині – 270 грн.
Деталі: заклад в стилістиці паризького кафе, класична і авторська французька кухня, дитяче меню, велика винна карта, сніданки, тераса, формат take away, kids friendly, паркінг.
Café Charlotte — затишний заклад в стилі паризьких міських кафе, що розташувався на тихій старовинній київській вулиці. В меню ресторану зібрані кращі рецепти регіональних кухонь Франції. Свій день можна розпочати у закладі з ароматної кави та свіжоспеченого круасана. На обід обрати легку юшку з фореллю, а головною стравою вечері може стати класичний французький coq au vin (півень у вині). Гостей чекаю на літні терасі щодня з 09:00 до 22:00.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Рейтарська, 15
Бюджет: ₴₴
Страви: едамаме у томатній глазурі з мальдонською сіллю – 230 грн, крила курки, фаршировані креветкою і лангустином – 390 грн, салат з хрумким лососем татакі – 380 грн, тамаго рол з лососем, вугром, авокадо, філадельфією, спайсі-юзу соусом і унагі – 490 грн.
Деталі: японська кухня, проєкт рестораторів Міші й Даші Кацуріних, лаконічний інтер’єр, автентичні смаки, винна карта, доставка.
«Японський Привіт» — це четвертий проєкт від рестораторів Міші й Даші Кацуріних, яким належать також «В’єтнамський Привіт», «Китайський Привіт» та «Тайський Привіт». Над меню закладу працювали японські шеф-кухарі, тому смак в стравах автентичний. В закладі готують сашимі, рисові кульки, місо суп, роли, нігірі, кацу-сандо та мочі. Заклад знаходиться в одному з нових фудхолів «Рейтарська Circle» на першому поверсі. Особливість локації — будівля фудхолу має форму кола. Літня тераса закладу вже чекає на гостей.
Головна фото: «Одеса-мама»
Фото: Facebook «Одеса-мама», Mr. ZUMA, 4844 Outlaw Bar, Saperavi, Café Charlotte, «Японський привіт».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi