пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Український шеф-кухар Євген Клопотенко разом зі співзасновницею компанії «Нова Пошта» та співвласницею ресторану «100 років тому вперед» й бістро «Інші» Інною Поперешнюк створили українські обіди тривалого зберігання. Про це Клопотенко повідомив у Facebook.
В асортименті є такі обіди тривалого зберігання: куліш, борщ, шпундра, пшениця та м’ясо, бограч з яловичиною, гречана каша з грибами.
“Зараз всі процеси налагоджені, тож ми можемо впевнено закривати запити на продукцію у малих і великих об’ємах. В малих — для домашніх запасів чи, наприклад, в дорогу. Якщо ж ви волонтери та хочете замовляти куліш у великих партіях для допомоги — ми теж можемо це забезпечити”, — написав він.
Фото: Facebook Євген Клопотенко
Читайте також:
RICH PARK у Вінниці: екопростір відпочинку для всієї родини
В Австралії жінка вижила у хащах завдяки вину та льодяникам
Ізраїльська компанія створила жувальні цукерки, які можуть замінити чашку кави
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi