RICH PARK у Вінниці: екопростір відпочинку для всієї родини - PostEat

пошук

RICH PARK у Вінниці: екопростір відпочинку для всієї родини
10-05-2023 0 21525


Попереду нас чекає довгоочікуване літо — це саме той час, коли варто дозволити собі відпочити, поїхати за місто та надихнутись квітучою красою української природи. Вже 11 травня на перших гостей чекатиме новий заміський комплекс відпочинку RICH PARK поруч із Вінницею. Редакція PostEat встигла дізнатись про всі можливості відпочинку в RICH PARK і радо ділиться з вами.

Концепція та розташування

Літній комплекс відпочинку RICH PARK знаходиться лише в 15 хвилинах дороги від Вінниці — у спокійному та тихому селі Сосонка, що не одне сторіччя існує на берегах річки Десни. З перших хвилин у цій місцевості перехоплює подих від чистого повітря та мальовничих краєвидів. Саме цим надихались автори комплексу RICH PARK, створюючи естетичний простір відпочинку у стилі «екологічний лофт», доповнений сучасними українськими мотивами та елементами тваринництва.

Територія комплексу є втіленням головного девізу RICH PARK — «Їж. Відпочивай. Надихайся.» — оформлення, розташування об’єктів, озеленення та локації відпочинку створені для повного релаксу та перезавантаження за містом. Окрім зелених галявин, на території комплексу є розкішне лавандове поле, яке захоплює красою та ароматом — відмінна локація для недільної родинної фотосесії. У RICH PARK також самостійно вирощують ягоди: малину, ожину та смородину. В їх сезон усі бажаючі гості можуть долучитись до збору першого врожаю.

Проживання

Для бронювання гостям доступні 4 будиночки, в яких можуть розташуватись 2 особи. Це двоповерхові дюплекси — кожен з них збудований виключно з екологічних матеріалів та має індивідуальний анімалістичний дизайн.

Інтер’єр оздоблений різноманітними стильними елементами з екологічних матеріалів та дерева. Додатковий простір створюють великі вікна, з яких видно басейн та озеленену територію. Відпочинок в дюплексах буде максимально комфортним: кожен обладнаний кондиціонером, телевізором, кухнею з усім необхідним інвентарем, ванною з душем.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Також в RICH PARK є один великий сімейний будинок для 4 осіб — з краєвидом на лавандове поле, плетеною гойдалкою, столом для затишних сімейних сніданків та власною терасою, через яку можна вийти просто до міні-саду.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Відпочинок

З першим справжнім теплом усі гості зможуть позасмагати та відпочити біля басейну — в ньому відокремлена зона для дітей з невеликою глибиною. До речі, ви можете замовити коктейлі та охолоджуючі напої біля стійки бару, який знаходиться просто у басейні.

Для малечі на території обладнали великий ігровий дитячий майданчик та облаштувала невеликий контактний зоопарк. Шанувальникам активного відпочинку не доведеться нудьгувати — для них підготували квадроцикли, волейбольне поле, зарибнене озеро для риболовлі.

Особливі події

До родинних святкувань в RICH PARK ставляться з особливою увагою — в комплексі облаштували 4 закриті альтаночки з авторським дизайном, в якому також прослідковується екологічний стиль та продумана кожна деталь для естетики ваших незабутніх моментів, святкування днів народжень та інших івентів. Неймовірне весілля або великий захід можна провести у шатрі — він розташований поруч із лавандовим полем, яке стане крутою локацією для фотозони та навіть виїзної церемонії.

Меню та бар

Меню ресторану в комплексі RICH PARK створив шеф досвідчений з багаторічним стажем Іван Колонюк. Страви в меню космополітичні, головний акцент — крафтові продукти з власної ферми. Для комплексу виготовляють молоко, крафтові сири, вершкове масло, баранину та у стравах використовують ягоди, вирощені на території. Гостям пропонують кілька сніданків, закуски до вина, салати з сезонними овочами та ягодами, піцу та пасту, бургери та хот-доги, страви з м’яса та риби на мангалі і десерти. Окремо є дитяче меню. В барній карті ви знайдете цікаве доповнення до страв — топові винні позиції з європейського регіону, різноманіття міцного алкоголю та класичні й авторські коктейлі.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Вартість відпочинку:

  • Дюплекс – 4000 грн/доба (у вартість входить відвідування басейну та сніданок)
  • Сімейний будинок – 6000 грн/доба (у вартість входить відвідування басейну та сніданок)
  • Вхід на територію – 350 грн
  • Вхід vip зона (шатро з краєвидом на лавандове поле) – 400 грн
  • Діти 5-10 років- 180 грн
  • Діти до 5 років — безкоштовно

RICH PARK

Адреса: Вінницька область, село Сосонка, вулиця Миру, 1В

Контактний телефон: +380960989595

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Фото: надано RICH PARK

 

Матеріал створено за підтримки заміського комплексу відпочинку RICH PARK

 

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi