Євген Клопотенко та Інна Поперешнюк створили обіди тривалого зберігання - PostEat

пошук

Євген Клопотенко та Інна Поперешнюк створили обіди тривалого зберігання
10-05-2023 0 989


Український шеф-кухар Євген Клопотенко разом зі співзасновницею компанії «Нова Пошта» та співвласницею ресторану «100 років тому вперед» й бістро «Інші» Інною Поперешнюк створили українські обіди тривалого зберігання. Про це Клопотенко повідомив у Facebook.

В асортименті є такі обіди тривалого зберігання: куліш, борщ, шпундра, пшениця та м’ясо, бограч з яловичиною, гречана каша з грибами.

“Зараз всі процеси налагоджені, тож ми можемо впевнено закривати запити на продукцію у малих і великих об’ємах. В малих — для домашніх запасів чи, наприклад, в дорогу. Якщо ж ви волонтери та хочете замовляти куліш у великих партіях для допомоги — ми теж можемо це забезпечити”, — написав він.

Фото: Facebook Євген Клопотенко

Читайте також:

RICH PARK у Вінниці: екопростір відпочинку для всієї родини

В Австралії жінка вижила у хащах завдяки вину та льодяникам

Ізраїльська компанія створила жувальні цукерки, які можуть замінити чашку кави

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi