У Великій Британії чоловік виявив у супі з ресторану мишу, яка ще смикалась - PostEat

пошук

У Великій Британії чоловік виявив у супі з ресторану мишу, яка ще смикалась
05-09-2023 0 705


Британець Сем Гейворд їв грибний суп із локшиною з ресторану, коли помітив те, що спочатку прийняв за «великий гриб». Потім він побачив, що «гриб» рухається і має великий хвіст. Про це пише Daily Express.

Чоловік жахнувся після того, як вже з’їв частину супу зі свого улюбленого китайського ресторану, але виявив мишу, яка «смикається», плаваючи в бульйоні.

«Я почав їсти, доїв приблизно три чверті або половину, а потім подумав: «Але ж це великий гриб, чи не так?». Гризун смикався. Я не фахівець із тварин, але він не міг бути живим. Перше, що я побачив, був хвіст, і це мене просто налякало», — розповів британець.

За словами Гейворда, після цього він провів близько 25 хвилин у туалеті, намагаючись викликати в себе нудоту, і стверджував, що, хоча в нього «досить міцний шлунок», але це був «інший рівень».

Його подруга Емілі заплатила за їжу готівкою, тому чека за їжу на виніс у них не було. Британець зняв на відео суп і зателефонував до ресторану, з якого замовляли їжу, щоб поскаржитися. Сем Гейворд додає, що китайський ресторан заперечував, що це їхня їжа. Хоча Сем був постійним клієнтом закладу протягом майже 20 років.

«Я хотів лише, щоб вони вибачилися – це просто принципово. Я не хотів, щоб вони сказали: «Сем, у тебе є безкоштовна китайська їжа на все життя»… Я б не хотів цього», — додав він.

Читайте також: 

У Техасі автомобіль в’їхав в ресторан Denny’s: постраждали 23 людини

Київські правоохоронці перевірили 353 закладів харчування під час комендантської години

Одеська джелатерія Tanu отримала премію Restaurant & Bar Design Awards

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi