пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Стали відомі деякі учасники та нові дегустатори на міжнародному дегустаційному конкурсі Favorite Food&Drinks 2023.
Прим. ред. Цей текст є інтелектуальною власністю видання Posteat.ua, а якщо він зʼявився на сайті uanews24.org.ua або на Facebook сторінці «Pro новини» то, скоріш за все, вони його вкрали.
Неупереджені члени професійної дегустаційної комісії, а саме фахівці харчових і переробних підприємств, ритейлери, шеф-кухарі проведуть органолептичне оцінювання продуктів харчування та напоїв, наданих постачальникам — українськими промисловими та крафтовими виробниками, імпортерами.
“Деякі виробників мають в своєму портфелі багато товарних категорій, їхня продукція дуже розповсюджена на ринку. Тож, ми можемо назвати деяких учасників — надавачів дегустаційних зразків відкрито.
Час від часу отримуємо на дегустацію продукцію від виробників вузького асортименту. Тож, наразі ми не будемо повідомляти їх назв, а зробимо це по завершенню дегустацій. Ще й поділимось інформацією про присуджені нагороди”, — розповідають організатори.
Учасники на Favorite Food&Drinks 2023:
Інформація про нових дегустаторів на Favorite Food&Drinks 2023:
Додамо, восени в Україні члени професійної дегустаційної комісії оцінять продукцію українських крафтових виробників на міжнародному дегустаційному конкурсі Favorite Food&Drinks.
Професійні дегустації відбудуться 26-27 вересня 2023 року.
Урочиста церемонія нагородження переможців пройде у Києві 16 жовтня 2023 року.
Щоб подати власну продукцію крафтові виробники мають заповнити анкету. Кандидат у професійні дегустатори також має заповнити анкету.
Про проєкт
Favorite Food & Drinks – єдиний в Україні міжнародний дегустаційний конкурс, метою якого є виявлення високоякісних продуктів харчування та напоїв за органолептичними характеристиками «сліпим» методом.
Місія Favorite Food&Drinks — полегшити байєрам вибір, кому з виробників надати перевагу та які з продуктів ввести в асортимент, або покупцям – продукти, якого виробника покласти до споживацького кошика у першу чергу.
Незалежні експерти дегустаційної комісії проводять оцінку органолептичних показників продуктів, напоїв у 27 номінаціях.
Склад членів професійної дегустаційної комісії зформовано з висококласних фахівців: керівників відділів якості та власного виробництва у ритейлі, ГоРеКа, галузевих асоціацій та профільних інститутів.
Photo credit: Facebook Favorite Food&Drinks
Читайте також:
Станіслав Завертайло розповів, де навчатися кондитерській справі
У Великій Британії чоловік виявив у супі з ресторану мишу, яка ще смикалась
У Техасі автомобіль в’їхав в ресторан Denny’s: постраждали 23 людини
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi