Стали відомі деякі учасники та нові дегустатори на Favorite Food&Drinks 2023 - PostEat

пошук

Стали відомі деякі учасники та нові дегустатори на Favorite Food&Drinks 2023
06-09-2023 0 683


Стали відомі деякі учасники та нові дегустатори на міжнародному дегустаційному конкурсі Favorite Food&Drinks 2023.

Прим. ред. Цей текст є інтелектуальною власністю видання Posteat.ua, а якщо він зʼявився на сайті uanews24.org.ua або на Facebook сторінці «Pro новини» то, скоріш за все, вони його вкрали.

Неупереджені члени професійної дегустаційної комісії, а саме фахівці харчових і переробних підприємств, ритейлери, шеф-кухарі проведуть органолептичне оцінювання продуктів харчування та напоїв, наданих постачальникам — українськими промисловими та крафтовими виробниками, імпортерами.

“Деякі виробників мають в своєму портфелі багато товарних категорій, їхня продукція дуже розповсюджена на ринку. Тож, ми можемо назвати деяких учасників — надавачів дегустаційних зразків відкрито.

Час від часу отримуємо на дегустацію продукцію від виробників вузького асортименту. Тож, наразі ми не будемо повідомляти їх назв, а зробимо це по завершенню дегустацій. Ще й поділимось інформацією про присуджені нагороди”, — розповідають організатори.

Учасники на Favorite Food&Drinks 2023: 

  • Компанія Regno;
  • ТМ «Хлібодар»;
  • Українська мережа супермаркетів Varus;
  • Медові настоянки;
  • Дієтичні продукти, БАДи;
  • Макаронні вироби.

Інформація про нових дегустаторів на Favorite Food&Drinks 2023:

  • Наталія Пашова – технолог департаменту громадського харчування ТОВ “Епіцентр К”«Дегустація стимулює споживача ознайомити цільову аудиторії зі смаком, властивостями товару, а також з метою ініціювання здійснення пробної купівлі. Покупець може спробувати продукцію до того, як прийме рішення про її придбання. Наша компанія проводити дегустації при виведенні на ринок новинок при розширенні або зміні асортименту», – зазначає Наталія. Дегустаторка зацікавлена у наступних товарних категоріях – фреш група, бакалія.

  • Надія Терех – фахівчиня з якості та безпеки харчових продуктів найбільшої мережі продуктових магазинів у Львові — “Близенько”. Мережа “Близенько” налічує більше 150 магазинів і в своїй діяльності фокусується на 5 потребах покупців: їжі, напоях, персональній гігієні, доглядом за домом та турботі за домашніми улюбленцями. «На основі дегустацій у середині компаній визначаємо асортимент для продажу. Цікавлять якісні нові продукти, які будуть цікаві сучасним споживачам», — доповнює Надія.

Додамо, восени в Україні члени професійної дегустаційної комісії оцінять продукцію українських крафтових виробників на міжнародному дегустаційному конкурсі Favorite Food&Drinks.

Професійні дегустації відбудуться 26-27 вересня 2023 року. 

Урочиста церемонія нагородження переможців пройде у Києві 16 жовтня 2023 року.

Щоб подати власну продукцію крафтові виробники мають заповнити анкету. Кандидат у професійні дегустатори також має заповнити анкету. 

Про проєкт

Favorite Food & Drinks – єдиний в Україні міжнародний дегустаційний конкурс, метою якого є виявлення високоякісних продуктів харчування та напоїв за органолептичними характеристиками «сліпим» методом.

Місія Favorite Food&Drinks — полегшити байєрам вибір, кому з виробників надати перевагу та які з продуктів ввести в асортимент,  або покупцям  – продукти, якого виробника покласти до споживацького кошика у першу чергу.

Незалежні експерти дегустаційної комісії проводять оцінку органолептичних показників продуктів, напоїв у 27 номінаціях.

Склад членів професійної дегустаційної комісії зформовано з висококласних фахівців: керівників відділів якості та власного виробництва у ритейлі, ГоРеКа, галузевих асоціацій та профільних інститутів.

Photo credit: Facebook Favorite Food&Drinks

Читайте також: 

Станіслав Завертайло розповів, де навчатися кондитерській справі

У Великій Британії чоловік виявив у супі з ресторану мишу, яка ще смикалась

У Техасі автомобіль в’їхав в ресторан Denny’s: постраждали 23 людини

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi