У Києві можуть почати радикально карати кафе і ресторани, які працюють під час комендантської години - PostEat

пошук

У Києві можуть почати радикально карати кафе і ресторани, які працюють під час комендантської години
06-09-2023 0 542


У Київській міській раді зареєстровано проєкт рішення про демонтаж та заборону літніх майданчиків кафе та ресторанів, в об’єктах, які працюють у комендантську годину. Відповідний проєкт зареєстровано за ініціативи депутата Київської міської ради Дмитра Білоцерковця, про це повідомляє Київська міська рада.

 

Прим. ред. Цей текст є інтелектуальною власністю видання Posteat.ua, а якщо він зʼявився на сайті uanews24.org.ua або на Facebook сторінці «Pro новини» то, скоріш за все, вони його вкрали.

За словами Дмитра Білоцерковця, багато скарг надходять від киян про те, що у столиці є не один і не два заклади, які порушують комендантську годину і продовжують незаконно працювати.

«Місто підтримало ресторанний бізнес, доклавши зусиль щодо продовження роботи ресторанів до 23:00. І ресторани вже працюють до цього часу. Пізніше – комендантська година. Такі правила. І буде справедливим, якщо вони стосуватимуться усіх закладів. І несправедливим, якщо хтось вважатиме себе кращим за інших. Покарання для недоброчесних закладів, які порушують правила воєнного стану, має бути жорстким», – розповів Дмитро Білоцерковець.

Читайте також: 

Продукцію Pepsi не продаватимуть у парламенті Фінляндії через роботу компанії в рф

Стали відомі деякі учасники та нові дегустатори на Favorite Food&Drinks 2023

Станіслав Завертайло розповів, де навчатися кондитерській справі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi