У Shabo розповіли, скільки планують переробити винограду для виробництва коньяку та бренді - PostEat

пошук

У Shabo розповіли, скільки планують переробити винограду для виробництва коньяку та бренді
07-09-2023 0 559


У Shabo розповіли, що цього сезону планують переробити близько 2000 тонн власного винограду для виробництва коньяку та бренді. Про це йдеться у повідомленні компанії у Facebook. 

“Це найкращий виноматеріал, який має ідеальний баланс цукру та кислотності, що є гарною перспективою на створення дуже якісних коньячних спиртів. Завдяки такому балансу цукру та кислотності у ягодах, ми можемо отримати високу ароматичну гаму, якість продукту та високий потенціал витримки”, — йдеться у повідомленні.

На створення коньячних спиртів у компанії збирають білі сорти винограду (Шардоне, Совіньйон Блан, Піно Блан, Рислінг, Піно Грі). Кожен сорт дистилюється окремо, щоб виготовити сортові коньячні спирти.

У компанії Shabo є дві потужні дистиляційні установки, які перетворюють базове біле вино з власного винограду на прозорий, як сльоза, виноградний спирт. Арманьячний аламбік – колонна безперервної дистиляції та Шарантський аламбік послідовної дії для отримання спиртів марочного напрямку.

“Працюємо на створення найкращого продукту для наших поціновувачів, яким можна пишатися. Результат праці, у яку ми вкладаємося сьогодні, стане доступний для споживача лише через 3 роки”, — додають у Shabo.

Photo credit: Facebook SHABO

Читайте також: 

Кулеба і Блінкен повечеряли у київському McDonald’s

Українські підприємці знову можуть реєструвати бізнес на Google-картах

Ресторан «Бelkin» святкує день народження

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi