Клопотенко й Поперешнюк запускають франшизу бістро української кухні «ІНШІ» - PostEat

пошук

Клопотенко й Поперешнюк запускають франшизу бістро української кухні «ІНШІ»
20-09-2023 0 801


Український шеф-кухар Євген Клопотенко разом зі співзасновницею компанії «Нова Пошта» та співвласницею ресторану «100 років тому вперед», бістро «Інші», бару «Інші бар» та бістро «Полтава» Інною Поперешнюк запускають франшизу бістро української кухні «ІНШІ». Про це у Facebook повідомив Євген Клопотенко.

«Тепер ви можете відкрити заклад у своєму місті чи закордоном і стати амбасадором української сучасної гастрономії (ще й заробляти на цьому гроші, пьорфект метч). 

Наш успішний досвід, наші експерти, наші знання і інструменти — вам у цьому допоможуть. А ви станете частиною великого бренду і будете популяризувати українську їжу. Виводити її на світовий рівень», — написав він.

Отримати детальну інформацію про франшизу можна заповнивши анкету. Продаж стартує з 1 жовтня. 

Photo credit: Facebook Євген Клопотенко

Читайте також: 

Україна запровадить ембарго на деякі польські фрукти і овочі

Перший Форум-з’їзд Ukrainian Craft Distillers Association: початок ери українського крафту

Ігор Сухомлин поділився враженнями про заклад Hram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi