Всеволод Поліщук відпрацював зміну барменом під час благодійного вечора та створив коктейль «Отар Довженко» - PostEat

пошук

Всеволод Поліщук відпрацював зміну барменом під час благодійного вечора та створив коктейль «Отар Довженко»
25-09-2023 0 320


Ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО «Інститут галицької кухні» галицької кухні Всеволод Поліщук вперше з 2013 року відпрацював зміну барменом під час благодійного вечора Lviv Media Forum та створив коктейль «Отар Довженко». Про це він розповів у Facebook. 

«Мої колишні колеги збирають кошти на підтримку Суспільного в Херсоні, чия студія і техніка були розграбовані чи понищені окупантською гидотою, і чиї журналісти працюють в «особливих умовах». Я не зміг відмовити Отарові, Halyna Tanay, Olga Myrovych та команді», — розповів він.

За його словами, напої в обмін на донат були тематичні. Шот – «Піля», перший авторський шот в історії, який присвячений комусь із українських медійників, вони придумали у 2009 році у “Пивній редакції Фест” для Пілі Піліщук. «Кривава Марися» – присвята Херсону, варіація Кривавої Мері, але на хрінівці замість текіли і табаско, та з використанням соку з херсонських помідорів і кавунового лікеру.

«Після півтора годин замішування і накладання шарів виявилося, що лишилася третина зали людей, які не люблять томатного соку, і першим з них зголосився Отар. Довелося відправити його до сусідів у Cheese Bakery по ананасовий сік і терміново  вигадувати рецепт із того, що було», — додає він.

Рецепт коктейлю «Отар Довженко»:

  • 40 мл хрінівки, 
  • 10 мл настоянки на чорносливі, 
  • сік половини лимона, 
  • плястерко лайма, 
  • чайна ложка кавунового лікеру,
  • столова ложка лікеру «Зелений банан».

Всеволод Поліщук наголошує, що головне не називати коктейль «О. Довженко», бо Отар дуже не любить вживання ініціалів.

Photo credit: Facebook Всеволод Поліщук

Читайте також: 

Гігантський суперпончик потрапив до Книги рекордів Гіннеса

На вокзалі Нью-Йорка запрацював кіоск з українською кухнею від ресторану Veselka

У січні-серпні Україна збільшила виробництво пива на 8,8%

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi