пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Ресторанний маркетолог, автор ресторанних концепцій, співзасновник ГО “Інститут галицької кухні” галицької кухні Всеволод Поліщук у Telegram розповів про нові заклади у Львові.
“Чергова данина грецької кухні у Львові. Заклад «Я Грек» відкривається буквально післязавтра. Локація – Катедральна, майже Ринок, де була Франкова Кузня. Власник – грек Ставрос, той самий, який відлякав половину львів’ян від центру масованою роботою зазивал із криками “Україіііінська, італіііійська, греееецька кухня”. Я був розчарувався в його закладах через підхід власника, але останніми роками він співпрацює з хорошими шефами, тож варто спробувати.
Конкретно в цьому закладі керуватиме колишній шеф-кухар ресторану «Маестро», — розповідає Всеволод Поліщук.
Крім цього, відкрився кримський дворик у центрі міста на вулиці Яни Жижки. Заклад Beerfreak з пивом та хот-догами відкрили на вулиці Фурманська поруч з Impero Cafe.
“Поруч на Фурманській же відкривається матч-бар з японськими десертами . Пам’ятаєте, я писав про японського волонтера, який вирішив залишитися у Львові і відкрити заклад з онігір’я біля Привокзального? Так от, це його друге дітище. У більшості «росте» штучна сакура, в меню багато видів матчу і три види десертів, серед яких мочі. Я смікнувся пробувати в неділю ввечері, але десертів уже не було. Усі розібрали за день. Гарний показник.
Отож я пообіцяв ще якось зайти, а сім’ю повів у Момент, новий заклад,про круасани в якому я вже писав тут .
З’ясувалося, що баська чизкейк там не менш неймовірний. Фісташковий і максимально повітряний. Поки що обидва візити на десерти на позитиві, тож треба якось іти пробувати страви”, — додає Всеволод Поліщук.
Також у новобудовах на вулиці Стуса відкрилась кондитерська T’art.
Photo credit: Facebook Всеволод Поліщук
Читайте також:
McDonald’s підвищить плату за франшизу вперше за 30 років
Nestle та Carlsberg використовують штучний інтелект для розробки та випуску нових продуктів
Jameson створив колекцію футбольного одягу
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi