пошук
Олена Березовенко
Автор
пошук
Олена Березовенко
Автор
Куди піти на побачення в Києві розповідає редакція PostEat. Щоб влаштувати незабутнє романтичне побачення, варто лише обрати ресторан з ідеальною атмосферою для закоханих пар: приглушене освітлення, свічки, м’які фонові мелодії у фоні допоможуть вам зануритися в атмосферу кохання та ніжності. Незалежно від того, чи це перше побачення, чи ваша річниця, в закладах готові зробити цей вечір особливим. Замовляйте столик для романтичної вечері в Києві та даруйте своїм коханим щастя бути поруч.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Боричів Тік, 41
Бюджет: ₴₴.
Страви: салат з пармою та грушею – 250 грн, асорті закусок до вина – 350 грн, паштет з яловичини – 220 грн, мексиканські кульки фрі – 220 грн, тартар з телятини – 300 грн, вітелло тоннато – 300 грн.
Деталі: бар-бістро, знаходиться на Подолі в історичній будівлі, лаконічне меню, велика винна колекція, різноманітна коктейльна карта, працює з середи по неділю з 17:00 до 22:00.
Malbec — бар-бістро для істинних гедоністів на Подолі. Місце ідеально підходить для романтичного побачення. Затишний, тихий дворик, простора зала з приглушеним світлом, ненав’язлива музика та п’янкі коктейлі. А якщо не любите тихі побачення — можете запросити другу половинку на танго або джазовий вечір, які проводяться тут майже щотижня. Та нехай між вами та музикою не стоїть ніщо. Простір закладу дозволяє розійтися у танці на повну.
Барна карта представлена коктейлями на джині, горілці, ромі, віскі та агаві, а також вином та іншими напоями. Вибір є на будь-який смак. А через те, що бар працює і як бістро, тут також можна спробувати страви від шеф-кухаря. Знайти заклад можна дуже легко: всього 5 хвилин від метро Контрактова Площа. Ви знайдете загорожу, за якою заховався бар. Проведіть свій романтичний вечір у вишуканій атмосфері разом із Malbec.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Богдана Хмельницького, 23
Бюджет: ₴₴₴.
Страви: равіолі з мигдалевого гарбуза з гребінцями у вермуті – 590 грн, філе качки мулард з сезонними овочами та кавовим гарбузом – 710 грн, сир брі запечений з білим вином Sancerre – 520 грн, різото з трьох видів злаків під соусом форестьєр та лісовими грибами – 410 грн.
Деталі: ресторан французької кухні, знаходиться в центрі Києва, стильний інтер’єр, шеф-кухар Влад Кіндер, панорамні вікна, сніданки, винна карта, винотека з великим вибором французьких вин, резерв столів.
Citronelle — ресторан у форматі bistro noveau, де готують найкращі страви французької гастрономії. Гордістю ресторану є власний порцеляновий посуд «4 сезони», створений ексклюзивно у співпраці бренда посуду й декору Ganka for Home та засновниці ресторану Марії Дідковської. Вишуканий інтер’єр та першокласне обслуговування створюють у закладі ідеальну атмосферу, а французька кухня у легкому форматі без будь-яких обмежень задовольнить будь-якого гурмана. Ви можете запросити кохану людину на атмосферну чайну церемонію Afternoon tea та залишитись на вечерю з цікавими сезонними стравами — рекомендують равіолі з мигдалевого гарбуза з гребінцями у вермуті та філе качки мулард з сезонними овочами та кавовим гарбузом
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Володимирська, 24
Бюджет: ₴₴
Страви: цукінеті з песто та креветками – 310 грн, крудо з сібаса з соусом з цитрини та кумквату – 345 грн, запечений брі та журавлинний конфітюр – 310 грн, тартеліні з кроликом та трюфельним соусом – 380 грн.
Деталі: паризька вітальня у серці Києва, проєкт Rose Family, вишуканий інтер’єр, антикварні меблі, шеф Ігор Крамаренко, сучасна київська кухня, сніданки, вино, круасани.
«Бути Sofie» — паризька вітальня на території заповідника «Софія Київська», яка знаходиться у приміщенні Консистаторії XVIII століття. В інтер’єрі вдалось зберегти старовинний дубовий паркет та неймовірної краси піч початку ХХ століття. Кожна деталь має свою історію – антикварні меблі, картини, дзеркала, люстри з бахромою та багато квітів. Меню ресторану розробляв відомий український шеф Ігор Крамаренко, він відтворив улюблені страви містян у форматі сучасної київської кухні. Вишукана та камерна атмосфера і витончені страви зроблять ваше побачення справді незабутнім.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Академіка Богомольця, 7/14
Бюджет: ₴₴.
Страви: теплий салат з баклажаном, селерою, каперсами та сиром пекоріно – 320 грн, рієт із форелі з кремом з кропа та сметаною з хріном – 447 грн, шафранове ризото з креветками та сушеними чері – 524 грн, малиновий парфе з білим шоколадом – 248 грн.
Деталі: ресторан середземноморської та європейської кухні, знаходиться в центрі міста, затишний інтер’єр, резерв столів, паркінг, доставка, тераса, формат take away.
La Veranda — це ресторан середземноморської та європейської кухні на тихій вулиці центра міста. Меню динамічне та оновлюється кілька разів на сезон — пропонують антипасті до вина, домашню пасту, основні страви з риби та м’яса і цікаві десерти. Безперечна перевага ресторану La Veranda — тихий сад, на який відкривається вид з великих панорамних вікон.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вул. Городецького, 6
Бюджет: ₴₴.
Страви: джонджолі зі слабосоленим лососем – 340 грн, три види пхалі – 175 грн, запечений сулугуні зі смаженими томатами і травами – 275 грн, хачапурі з хурмою та 4 видами сиру – 320 грн.
Деталі: грузинський ресторан в центрі Києва, телавська кухня, тераса, страви з печі тоне, сніданки, винні дегустації, формат take away, доставка.
«МАМА ГОЧІ» — ресторан у центрі Києва, що спеціалізується на регіональній кухні Грузії – телавській. Гостям пропонують спробувати автентичні кахетинські страви з м’яса, риби та овочів, що приготовані в печі тоне, традиційні гарячі супи, салати, закуски та десерти. Доповнити романтичний вечір на затишній всесезонній заскленій терасі може келих грузинського вина, чача або коктейль з барної карти ресторану.
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: провулок Ярославський, 1/3
Бюджет: ₴₴.
Страви: хумус с манго – 295 грн, мезе-сет – 485 грн, ліванський хумус з шакшукою – 389 грн, кебаб-бабагануш в глиняному посуді – 499 грн, гратен меланзано болоньєзе – 379 грн.
Деталі: ліванська кухня з італійським акцентом, ланч у будні з 12:00 до 15:00, стильний сучасний інтер’єр в теплих тонах, сезонні, класичні та авторські коктейлі, доставка, резерв столів.
«Італієць Із Бейрута» знаходиться на тихій подільській вулиці. В закладі затишний інтер’єр з квітчастими меблями, а повітря наповнене ароматами кави і спецій. У ресторані використовують кращі локальні продукти і традиційні лівано-італійські кулінарні секрети, щоб надати стравам неперевершеного смаку. У меню представлені страви ліванської та італійської кухонь. Коли хочеться відпочити від міського гамору та насолодитись компанією коханої людини, варто завчано зарезервувати столик.
Головна фото: Taylor Gray on Unsplash
Фото: Facebook MALBEC, Citronelle, Бути Sofie, La Veranda, «МАМА ГОЧІ», «Італієць із Бейрута».
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi