Проєкт української студії Yod Group увійшов до списку найкрасивіших ресторанів світу за версією «Премії Версалю» - PostEat

пошук

Проєкт української студії Yod Group увійшов до списку найкрасивіших ресторанів світу за версією «Премії Версалю»
13-11-2023 0 482


Ресторан Buddha-Bar у Нью-Йорку, інтерʼєр якого розробила українська студія Yod Group, увійшов до списку найкрасивіших ресторанів світу за версією «Премії Версалю» (Prix Versailles). Про це у Facebook повідомляє Yod Group.

Секретаріат «Премії Версалю» – the World Architecture and Design Award at UNESCO створив список найкрасивіших ресторанів світу. До нього увійшли 108 закладів з усього світу. Заклади поділили три категорії: за інтерʼєрами, за екстерʼєрами й загальну. Buddha-Bar опинився серед 36 проєктів, які відзначили за найкращий інтерʼєр.

«Співпраця з амбіційними клієнтами-однодумцями – одна з наших ключових цінностей. Тому що створювати унікальні проекти, з елементами сучасного мистецтва, інноваційними рішеннями та неповторною естетикою цікавіше, ніж видавати чергову конвеєрну штамповку. 

19 років досвіду навчили нас прагнути більшого, довіряти власному баченню та мріяти сміливо. Обмеження – лише у нашій голові, і ламати їх важливо та захопливо», – розповіли у Yod Group.

Photo credit: Facebook YOD Group

Читайте також: 

21-22 листопада у Варшаві відбудеться ресторанний форум «RestoPraktiki»

«Пекельна кухня»: яскрава обкладинка видання Washington Examiner

У винному барі Artania Bar відбулась дегустація вин-переможців Ukraine Wine&Spirits Awards 2023

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi