У Києві відбувся найбільший форум для українських фермерів Local Ukraine - PostEat

пошук

У Києві відбувся найбільший форум для українських фермерів Local Ukraine
06-12-2023 0 228


28 листопада у Києві відбувся найбільший форум для українських фермерів Local Ukraine. Мета форуму полягала у стимулюванні української економіки шляхом підтримки місцевих виробників (фермерів та відповідальних виробників) та зміцненні тристоронньої співпраці між урядом, економічним та аграрним секторами. Про це у Facebook повідомляє Франко-українська торгово-промислова палата.

“На запрошення головного організатора заходу, компанії Ашан Україна, Франко-Українська ТПП мала змогу стати свідком плідного та конструктивного обміну думками під час дискусійних панелей з представниками урядового сектору щодо економічної інтеграції України в ЄС та потенціалу аграрного сектору, розвитку плодоовочевого ринку в Україні та Європі, його поточного стану та майбутнього, а також історій успіху фермерів, які виростили та розвинули свій бізнес разом з Ашаном”, — розповіли у Франко-українській торгово-промисловій палаті.

Додамо, форум для українських фермерів Local Ukraine був націлений на посилення уваги іноземних інвесторів і партнерів, формування платформи для розвитку локального виробництва фермерів і виробників аграрної продукції та тваринництва, а також майбутньої співпраці з європейським ринком, через розвиток унікального українського бренду.

Photo credit: Facebook CCI France Ukraine

Читайте також:

Міша Кацурін та Антон Птушкін присвятили Бессарабії новий епізод свого гастрономічного шоу

У НРАУ розповіли, що робити, коли гості безпідставно відмовляються оплачувати рахунок

Сьомий випуск другого сезону подкасту «Реве та стогне ресторатор». У гостях — Степан Цуцман, співзасновник барів Loggerhead, HRAM та компанії BAREX

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi