Wine Hunters привезли в Україну перший в світі spiced бренді - PostEat

пошук

Wine Hunters привезли в Україну перший в світі spiced бренді
08-12-2023 0 3391

ПРОМО

Автор


Компанія імпортер & дистрибʼютор Wine Hunters постійно пильнує за нетиповими продуктами для українського ринку, тож раді повідомити, що революційний бренді Seven Tails вже можна придбати в Україні! 

Seven Tails — нова історія на мапі французьких брендів, що вирізняється своїм new wave підходом створення. Взявши за мету зламати стереотипи та привнести інновації у світ бренді, творці Seven Tails загорілись ідеєю створення унікальних купажів. Для створення Seven Tails XO поєднані 3-річний французький бренді, 5-річний арманьяк, арманьяки 4-річної, 20-річної та 30-річної витримки, а ще коньяки — 8 та 10 років. 

Два ентузіасти-засновники компанії Джоел Фрейзер та Арно де Трабук — майстер-купажист, котрий знає все про мистецтво змішування та витримки, представили французький бренді у Великій Британії наприкінці 2019 року. І що ви думаєте? Seven Tails швидко став улюбленцем для більшості впливових барів Лондона.

Кожна деталь пляшки має глибоке значення. Названий на честь семи етапів алхімії, Seven Tails називають «еліксиром», а лисиця на етикетці — це його символ-хранитель в алхімічній іконографії. 

Seven Tails Spiced Brandy

Той самий перший у світі інноваційний бренді зі спеціями. Сухий, але насичений. Виноградний еліксир витримується 12 місяців в дубових діжках, потім, природно, приправлений спеціями.

Сорти винограду: Фоль Бланш, Коломбар.

Купаж: бренді.

Смак: збалансований, багатогранний, з нотами солодкої вишні, ванілі, кави та кориці.

Seven Tails XO Brandy
В основі напою інноваційна суміш французьких бренді, коньяків та арманьяків, витриманих від 5 до 30 років, з подальшим купажуванням та витримкою у 200-літрових бочках з портвейну протягом 30 днів. Це надає глибину, складність і структуру, але з відчутною свіжістю.

Сорти винограду: Уні Блан, Фоль Бланш, Коломбар.

Купаж: арманьяки, коньяки та бренді 5 — 30 років.

Смак: гармонійний, злегка пікантний смак з відтінками солодкуватого праліне, сушеного інжиру, горіхів пекан й марципану.

Seven Tails розширює кордони звичних смаків бренді, а значить — у ваших коктейлів буде абсолютно новий смак. Приготуйте Brandy & Cola у spiced стилі або ж Espresso Martini на основі Seven Tails Spiced чи XO, додавши 15 мл еспресо та 7,5 мл кавового лікеру.

Спробуйте Seven Tails Brandy першими в мережі виномаркетів OKWINE або ж здивуйте унікальним подарунком до свят!

Шукайте найближчий маркет у вашому місті: https://okwine.ua/ua/contacts.

Або замовляйте онлайн з доставкою: https://okwine.ua/ua/manufacturer/seven-tails.


Текст наданий партнером.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст партнерського матеріалу.

Думка редакції може відрізнятися від думки партнера.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi