пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
Білий шоколад — це не шоколад. Його назва оманлива, тому що білий шоколад не містить компонентів звичайного шоколаду. Насправді це просто суміш цукру, молока, ванілі, лецитину та какао-масла.

Білий шоколад вперше був виготовлений у Швейцарії у середині 20 століття.
У виробництві білого шоколаду важливо використовувати якісне какао-масло, і воно може походити з різних регіонів, таких як Кот-д’Івуар, Еквадор чи Перу.
Білий шоколад широко використовується в кондитерському мистецтві для приготування начинок, глазурі тощо. Також білий шоколад використовується для створення засобів гігієни, для виробництва мила, лосьйонів завдяки його приємному аромату та м’якому впливу на шкіру.
Photo credits: unsplash
Читайте також:
Цікаві гастро-факти про кетчуп
Цікаві гастро-факти. Мускатний горіх є галюциногеном
Цікаві гастро-факти. Найдорожча піца в світі
Цікаві гастро-факти про васабі
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi