Цікаві гастро-факти про білий шоколад - PostEat

пошук

Цікаві гастро-факти про білий шоколад
19-12-2023 0 1242

Білий шоколад — це не шоколад. Його назва оманлива, тому що білий шоколад не містить компонентів звичайного шоколаду. Насправді це просто суміш цукру, молока, ванілі, лецитину та какао-масла.

Білий шоколад вперше був виготовлений у Швейцарії у середині 20 століття.

У виробництві білого шоколаду важливо використовувати якісне какао-масло, і воно може походити з різних регіонів, таких як Кот-д’Івуар, Еквадор чи Перу.

Білий шоколад широко використовується в кондитерському мистецтві для приготування начинок, глазурі тощо. Також білий шоколад використовується для створення засобів гігієни, для виробництва мила, лосьйонів завдяки його приємному аромату та м’якому впливу на шкіру.

Photo credits: unsplash

Читайте також:

Цікаві гастро-факти про кетчуп

Цікаві гастро-факти. Мускатний горіх є галюциногеном

Цікаві гастро-факти. Найдорожча піца в світі

Цікаві гастро-факти про васабі

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi