Ділові ланчі у закладах Києва: швидко, зручно, смачно - PostEat

пошук

Ділові ланчі у закладах Києва: швидко, зручно, смачно
19-12-2023 0 2044

Про ділові ланчі у закладах Києва розповідає редакція PostEat. У сучасному темпі життя, коли кожна хвилина має велику цінність, ділові ланчі стають необхідністю для успішних професіоналів. Київ пропонує безліч закладів, де вишукана кухня поєднується з ефективним обслуговуванням, створюючи ідеальні умови для продуктивних ділових обговорень та важливих зустрічей. Далі ми розглянемо цікаві заклади для ділових ланчів у столиці, де гастрономічна витонченість переплітається зі стильною атмосферою.

Biarritz

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: б-р Лесі Українки, 24

Бюджет: ₴₴₴

Страви (з меню ланчів): салати: салат з курчам та прошуто; салат з печеною картоплею, лососем та соусом із тунця; салат зі страчателою, руколою та авокадо; супи: іспанський часниково-картопляний крем-суп; суп мінестроне; марсельський томатний суп з морепродуктами; основні страви: курча з гратеном; тортильйоні з лососем та кальмаром; котлети з кролика, картопляним — 499 грн за дві страви, 599 грн за три стравми.

Деталі: середземноморський ресторан, знаходиться на Печерську, дизайнерський інтер’єр, бренд-шеф Сергій Юрчишин, шеф Володимир Болібрух, власна випічка, авторські десерти, raw bar, коктейлі, винна карта, резерв столів.

Поціновувачі свободи обирають для ланчу в будній день ресторан Biarritz. У центрі столиці з 12:00 до 16:00 на гостей чекає справжній настрій відпустки на Південному узбережжі, а можливість сконструювати ланч до смаку лише підкреслює концепцію закладу — жодних рамок, лише вибір та відпочинок. Так, доступно два варіанти ланчів: з двох та трьох страв, які можна вибрати з трьох розділів. Іспанський часниково-картопляний крем-суп чи марсельський томатний з морепродуктами, котлети з кролика з пюре чи паста з лососем, а може салат з курчам та прошуто? Чекаємо на нашому узбережжі Biarritz.

BEEF meat & wine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Шота Руставелі, 11

Бюджет: ₴₴₴.

Страви (з меню ланчів): стартери: салат з коренеплодами, гарбузом та халумі, BEEF том ям з лососем, грузинський салат, гарбузовий крем-суп зі страчателою; основі страви: гарбуз тікка масала, філе дорадо з сезонними овочами, курка-батермілк з салатом елотес, щока з пюре з селери, котлета Le Cordon Blue з кролика з пюре, качина ніжка конфі, біфштекс USA з сальсою з манго та пюре з горошка, ковбаски BEEF з пюре та грибами у хересі

Деталі: м’ясний міжнародний ресторан, два поверхи, multi-сuisine, raw bar, сніданки, бізнес-ланчі, окрема зала до 50 осіб, Chef’s table, винна і барна карти, сучасний лаконічний інтер’єр, майстер-класи, дитяча кімната, паркінг, формат take away.

BEEF meat & wine — відомий столичний ресторан м’ясної кухні, що приймає гостей з 2010 року. В 2023 році BEEF посів 86 місце у світовому рейтингу найкращих м’ясних ресторанів World 101 Best Steak Restaurant. В меню представлені стейки з американської, аргентинської та української яловичини, які готують на чотириметровому відкритому грилі parrilla і в дров’яній печі. Пообідати в закладі пропонують різними комбінаціями ланчу — дві страви та напій коштують 460 грн, також можна додавати десерт за 120 грн, келих вина за 190 грн.

Boho Yosai

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Boho Yosai (@boho_yosai)

Де: вул. Івана Мазепи,1

Бюджет: ₴₴₴

Страви (з меню ланчів): місо суп з кальмарами, рамен з курячими серцями; салат з сиром брі та виноградом, салат зі свинячими вушками; фреш-рол з тунцем; локшина удон з куркою, томлена телятина з трюфельним пюре, шніцель зі свинини з молодою картоплею; ягідний лимонад, еспресо/американо, капучино.

Деталі: ресторан, караоке, руфтоп, знаходиться в центрі міста, дизайнерський інтер’єр, кілька зал та поверхів, паназійська кухня, ділові ланчі, авторська коктейльна карта, концерти та благодійні вечори, dress code, резерв.

Boho Yosai розташований на Арсенальній у будівлі старовинної цитаделі XIX століття («yosai» у перекладі з японської мови означає «фортеця»). Простір Boho Yosai розділений на два рівні, які стилістично та концептуально відрізняються один від одного. Меню ресторану — це адаптовані смаки та авторське бачення паназійської гастрономічної культури бренд-шефом закладів Boho family Денисом Новохацьким. В будні з 12:00 до 16:00 в закладі пропонують ділові ланчі — дві страви та напій за 400 грн, три страви та напій за 550 грн.

G.Forte Restaurant

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Богдана Хмельницького, 19-21

Бюджет: ₴₴.

Страви: дві страви на вибір — 239 грн, три страви на вибір — 296 грн.

Деталі: ресторан середземноморської кухні, знаходиться в центрі міста, стильний інтер’єр, моцарела бар, велика винна карта, великий вибір шампанського, резерв столів.

G.Forte — ресторан в центр міста із затишним інтер’єром та італійськими стравами в БЦ «Леонардо». В меню ви знайдете італійську класику, піцу, пасту, десерти, щодня на гостей чекають бранчі. Ланчі в G.Forte можна скуштувати кожного дня з 12:00 до 16:00 — гостям пропонують дві або три страви на вибір. Це можу бути теплий салат з куркою або салат овочевий зі сметаною, котлета по-київські з пюре або риба фрі з овочевим соте, борщ червоний або кукурудзяний крем-суп.

BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мечникова, 14

Бюджет: ₴₴₴.

Страви (з меню ланчів): салат з битих огірків, кінзою та кеш’ю, салат з лососем та авокадо, салат з маринованою телятиною та міксом зелені, гостро-кислий суп з куркою, суп кокосовий з лососем та локшиною, хрусткі неми з куркою та кальмаром, сібас з соусом шиїтакі, курка в кисло-солодкому соусі по-кантонськи.

Деталі: ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, розташований в центрі Києва, відкрита кухня, страви для вегетаріанців, chinese afternoon selection з 12:00 до 17:00 по буднях, тераса, комунальний стіл, стильний інтер’єр, вина з різних куточків світу.

BAO • Modern Chinese Cuisine — вишуканий ресторан сучасної китайської кухні від Ектора Хіменес-Браво, який знаходиться в центрі Києва. Всі гості можуть спостерігати за процесом приготування страв на відкритій кухні, яка відокремлена від основних зал панорамними вікнами. У меню представлений великий вибір азійських страв з риби і морепродуктів. З 12:00 до 17:00 по буднях в закладі chinese afternoon selection — ви можете обрати салат або суп, асорті дімсам, основна страва та гарнір з окремого меню та пообідати за 595 грн. Додатково ви можете вибрати келих білого чи червного вина за 99 грн.

Головна фото: Biarritz

Фото: Facebook Biarritz, BEEF meat & wine, Boho Yosai, G.Forte Restaurant, BAO • Modern Chinese Cuisine

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi