пошук
Влад Войчук
Автор
пошук
Влад Войчук
Автор
21-22 грудня у польському місті Вроцлав ресторан Nai святкує офіційне відкриття, пропрацювавши 2 місяці у тестовому режимі.
У закладі будуть пригощати просеко, презентуватимуть оновлене меню та заряджатимуть затишною атмосферою. Вже офіційно та з вдячністю до тих, хто підтримав ресторан під час тестового відкриття.
Власниками ресторану у Вроцлаві стали Марк та Віталій — 22-річні юнаки родом з України. Вони також виконують ролі керівника та шеф-кухаря закладу.

«Чесно кажучи, під час технічного відкриття ми були трохи в шоці. Це як Новий рік у дитинстві. Ти на цей день чекаєш кілька місяців. Так і з рестораном. Але в день відкриття відчували такий собі паралізований шок. Ми не могли повірити, що це сталось і що стільки людей до нас прийшло. Під закладом зібрались черги, а столики були заброньовані на тиждень вперед. Було трохи стресово, оскільки це лише технічне відкриття, і команда також потребувала часу, щоб відпрацювати всі процеси. Наразі ми вже так розуміємо один одного, наче працюємо кілька років.
Але ввечері після відкриття емоції таки наздогнали. Ми обнялись, і навіть потекли сльози від усвідомлення, що ми це зробили», — розповіли Віталій та Марк.
Співзасновник та бренд-шеф франшизи — Володимир Ярославський. Він входить до ТОП 25 кращих шеф-кухарів України. Також є керівником і співвласником ресторанів «Lucky» та «Chef’s Table», який вперше в Україні увійшов до рейтингу «50 best discovery».

«2 місяці технічної роботи — стільки ми з командою виділили для тестового режиму, щоб відпрацювати та відточити усі процеси. Вже з 21.12 працюємо на максимальну загрузку і чекаємо усіх з 12:00 до 21:30.
За час роботи в технічному режимі ми прийняли 2000+ гостей. Черги стоять з першого дня. Приготували 800+ порцій борщу — і наші кухарі з ними впорались. Серед відвідувачів ресторану — 60% українців та 40% поляків. Та отримали сотні відгуків — тут ми навіть не змогли приблизно порахувати. Сторіс, огляди, рекомендації. Дякую кожному! Уявляв, скільки людей разом з нами чекали і досі чекають відкриття Nai по всьому світу. Але не знав, що настільки.
Я пишаюсь нашими партнерами у Вроцлаві Марком та Віталієм. 2 Хлопцям всього по 22 роки. Але з такими амбіціями, жагою до власної справи та любов’ю до кулінарії, не дивно, що вони відкрили власний ресторан в юному віці. Ще одне підтвердження того, що для відкриття франшизи Nai досвід необов’язковий, головне — палке бажання. А досвід є у мене та команди», — розповів Володимир Ярославський.
Особливість закладу Nai в тому, що він поєднує в собі стильний невимушений інтер’єр із сучасною кухнею. Всюди відчувається увага до деталей. Те, що це український бізнес, прослідковується в декорі, формі для персоналу, подачі страв та рівні сервісу. Але без надмірних етномотивів та шароварщини.
У меню — фаршировані перці, тартар з ферментованою бузиною, сирники, ліниві картопляні вареники з грибами та моцарелою, борщ з салом, котлета по-київськи. Страви та смаки адаптовані як під українців, так і під місцевих жителів.
Photo credits: надані закладом
Читайте також:
ТОВ «Бюро Вин» отримало статус авторизованого економічного оператора в Україні
Названо 100 найкращих кухонь світу
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi