Ресторан «Щекавиця» з 18-ї спроби вдалося продати за понад 16 млн грн - PostEat

пошук

Ресторан «Щекавиця» з 18-ї спроби вдалося продати за понад 16 млн грн
12-01-2024 0 592


Фонд гарантування вкладів фізичних осіб із 18-ої спроби продав столичний ресторан «Щекавиця» на Подолі за понад 16 млн грн. Про це повідомляє пресслужба Фонду.

Зазначається, що відповідний договір купівлі-продажу укладено. Отримані кошти будуть спрямовані на задоволення вимог кредиторів Банку Січ, що ліквідується Фондом гарантування.

«Останній, успішний, аукціон з продажу «Щекавиці» відбувся 27 грудня 2023 року. Це була 18 спроба реалізувати активи. Попередні торги, нагадаємо, також завершилися успішно, проте тоді переможець не розрахувався за лот. Результати продажу були скасовані, а аукціон визнано таким, що не відбувся. У результаті, з учасника аукціону було стягнуто гарантійний внесок, а активи перевиставлено на нове коло торгів», — йдеться в повідомленні.

У Фонді додають, що ціна продажу за підсумками останнього аукціону, майже на 500 тисяч гривень перевищила попередню переможну ставку. В аукціоні 27 грудня, який відбувався за англійською моделлю, участь взяли двоє учасників. При тому, що стартова ціна лота складала 15,2 млн грн, переможною стала ставка у понад 16 млн грн.

Нагадаємо, уперше актив було виставлено на продаж 1 березня 2023 року. Одним лотом продавалися: будівля ресторану «Щекавиця» на київському Подолі; майже 3,5 тисячі основних засобів; і торговельна марка (знаки для товарів і послуг) Schekavica. Ресторан «Щекавиця», загальною площею майже 885 кв.м, має більше 10 зал, стилізованих в атмосфері українського села. На жаль, за час, поки ресторан не працював, колорит було втрачено. Але місце розташування будівлі роблять її привабливим варіантом для інвестора, зацікавленого вести ресторанний бізнес.

Серед основних засобів, виставлених на торги у складі лота, зокрема: ресторанний посуд; меблі; професійне кухонне обладнання.

Photo credits: «Prozorro.Продажі»

Читайте також:

«Київська перепічка» продовжить працювати у проданій будівлі в центрі Києва

Триває відбір компаній для участі у проєкті «Сприяння українському винному сектору на ринку ЄС»

Харчові тенденції, які будуть актуальними у 2024 році

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi