Триває відбір компаній для участі у проєкті «Сприяння українському винному сектору на ринку ЄС» - PostEat

пошук

Триває відбір компаній для участі у проєкті «Сприяння українському винному сектору на ринку ЄС»
12-01-2024 0 242


В Україні триває відбір компаній для участі у проєкті «Сприяння українському винному сектору на ринку ЄС». Проєкт стартував у рамках програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яка співфінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини й реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Про це йдеться на сайті “Дія.Бізнес”.

Мета проєкту — надати підтримку 25 виробникам вина (Малі та середні підприємства) під час виходу чи розширення їхніх експортних можливостей на ринку ЄС шляхом передачі необхідних знань і навичок для побудови стійких ділових відносин з європейськими партнерами.

Учасники проєкту візьмуть участь у 2-х цільових тренінгах з експорту в онлайн-форматі. Тренінги охоплять широкий спектр тем: експортні процедури і документи, технічні вимоги, сертифікація, маркетингові стратегії, ринкові інсайти тощо.

З цієї групи компаній буде обрано 10 для подальших заходів, що містять:

  • Індивідуальні консультації щодо розробки планів експорту та створення маркетингового профайлу для подальшої презентації перед потенційними покупцями.
  • Участь в онлайн B2B Matchmaking Sessions та у B2B-місії до Німеччини з проведенням зустрічей з зацікавленими покупцями вин з України.

Також профілі 25 компаній будуть занесені до спеціалізованого довідника, створеного відповідно до потреб імпортерів, які цікавляться закупівлею українських вин.

Важливо відзначити, що участь у проєкті є безкоштовною, оскільки всі витрати вже взяв на себе Європейський Союз та уряд Німеччини. У разі зацікавлення в участі у проєкті, потрібно подати офіційну заяву. Для цього потрібно завантажити та заповнити аплікаційну форму (Application Form) та надіслати її на електронну адресу: plachkovaan@gmail.com

Дедлайн подачі заявки — 12 січня 2024 року. Проєкт триватиме з січня до квітня 2024 року.

Читайте також:

Харчові тенденції, які будуть актуальними у 2024 році

Анастасія Голобородько склала корисний продуктовий шопінг лист

Всеволод Поліщук опублікував чергову добірку новин з ресторанного ринку Львову

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi