Демократичні ресторани Буковеля. Частина 1 - PostEat

пошук

Демократичні ресторани Буковеля. Частина 1
31-01-2024 0 488


Демократичні ресторани Буковеля відкривають перед відпочивальниками світ вишуканої кухні, яка доступна кожному. Серед гір та лісів ці заклади стають ідеальним вибором для тих, хто цінує смачні страви та гостинність, не обтяжуючи свій бюджет. Все це робить демократичні ресторани Буковеля чудовим варіантом для тих, хто бажає поєднати відпочинок на природі зі смачною кухнею.

«Бабин Бограч» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вулиця Карпатська; с. Поляниця, ТК Буковель (за Озером Молодості)

Бюджет: ₴₴

Страви: овочева салата із гуцульською бриндзою – 265 грн, “Бабин Бограч” – 365 грн, терті деруни зі сметаною та грибною мачанкою – 295 грн, баструма – 210 грн.

Деталі: «Бабин Бограч» – сучасна корчма, яка знаходиться на території етнопарку «Гуцул Ленд». До 18:30 вхід у корчму платний і тільки через територію етнопарку. Після 18:30 вхід вільний.

У закладі готують страви за стародавніми рецептами карпатської кухні, за якими готували для самого Франца Йосипа під час його візитів в Галичину. Страви в корчмі готуються в справжній печі. В меню на обід або вечерю можна замовити: “овочеву салату із гуцульською бриндзою”, “Бабин Бограч”, терті деруни зі сметаною та грибною мачанкою, баструму, гарбузову зупу-пюре, пироги з бульбою.

«Дон Япон» | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Участок Вишні, 309, с. Поляниця

Бюджет: ₴₴

Страви: піца “Баварська” – 260 грн, піца “Фірмова Дон Япон” – 280 грн, паста з лососем – 295 грн, чіз рол – 220 грн.

Деталі: «Дон Япон» – демократичне кафе, де втілені найкращі традиції японської та італійської кухонь. Затишний інтер’єр закладу чудово підійде для романтичної вечері, невеликої дружньої вечірки або для святкування дня народження. 

У «Дон Япон» гості можуть скуштувати різноманітні роли і суші, як оригінальні та екзотичні, так і звичайну класику. Піцу в закладі випікають в печі. Пообідати тут можна піцою на вибір, пастою з лососем або з куркою та шпинатом, тартаром з тунця або лосося, бульйоном з перепілки, чізі ролом, класичною філадельфією. 

“Ресторація Курінь” | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: ТК Буковель, с. Поляниця, урочище Щивки 2/79

Бюджет: ₴₴

Страви: мазурики по-волинськи – 330 грн, бограч – 280 грн, салат з курячим бедром та гарбузою – 265 грн, картопля по-курінівськи – 135 грн.

Деталі: “Ресторація Курінь” – це заклад української кухні, де дбайливо оберігають традиції української гостинності. Ресторація знаходиться серед карпатських гір та густих смерекових лісів. Заклад є частиною мережі ресторанів та готелів “ГРАНД ПЕРСОНА” (“БАР 11”, Піцерія “Фелічіта”, “Траторія Фелічіта”, “Dolce Cafe”). 

На обід гості можуть замовити мазурики по-волинськи, бограч, салат з курячим бедром та гарбузою, картоплю по-курінівськи, форель тушковану в сметані, деруни з сиром, сметаною та зеленню, гречані ковбаски.

FELICITA | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: урочище Щивки 25, 2а

Бюджет: ₴₴

Страви: піца “Леонардо” – 385 грн, кальцоне – 415 грн, пенне з телятиною та білими грибами – 375 грн, cалат з грильованим буряком – 245 грн.

Деталі: FELICITA – заклад італійської кухні з українською душею. Гості зможуть тут смачно поїсти з видом на гори. Заклад відомий своєю піцою на тонкому хрусткому тісті, яка готується у печі на дровах. Повечеряти тут можна піцою “Леонардо” з шинкою та беконом або “Корлеоне” з салямі та шинкою, кальцоне, пенне з телятиною та білими грибами, cалатом з грильованим буряком, цезарем з курчам, грибним крем-супом, медальйонами з шпинатним птітімом.

Tbiliso | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: ділянка Щивки, 25/2Б

Бюджет: ₴₴

Страви: хачапурі по-аджарськи – 185 грн, грузинський харчо з телятиною – 175 грн, справжній грузинський овочевий салат – 185 грн, шашлик зі свинини – 345 грн.

Деталі: Tbiliso – ресторан грузинської гостинності в чарівний гірській атмосфері. У закладі можна відсвяткувати день народження, влаштувати застілля або відпочити з сім’єю. На обід гості можуть замовити хачапурі по-аджарськи, грузинський харчо з телятиною, справжній грузинський овочевий салат, шашлик зі свинини, хінкалі з телятиною або бараниною, бастурму, чашушулі, люля-кебаб з курки. До страв можна замовити келих домашнього вина.

Головна фото: Facebook «ресторація КУРІНЬ БУКОВЕЛЬ»

Фото: Instagram babyn_bohrach_bukovel; Bukville; Instagram gp_kurin_bukovel; Instagram felicita_bukovel; Instagram tbiliso.bukovel

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi