пошук
Олена Грудзинська
Автор
пошук
Олена Грудзинська
Автор
Редакція PostEat шукала романтичні заклади Львова, куди ви з коханими зможете піти на побачення. Ми знайшли романтичні заклади Львова з різною атмосферою та кухнею. Серед них – вишуканий ресторан з панорамним видом на палац Потоцьких, локації з живою музикою, французькою кухнею та кілька закладів з терасами. Є в добірці і навіть 6-поверховий ресторан з великим акваріумом, і ресторан, де в меню – лише напої.
36 По | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Ринок, 36
Години роботи: щодня 08:00 – 00:00
Бюджет: салати від 205 грн, основні страви від 180 грн, десерти від 140 грн.
Дещо з меню: ферментоване качине філе з пряною грушею у вині та ягідним соусом – 590 грн, тигрові креветки фламбе – 625 грн, салат з пармською шинкою та сиром брі – 285 грн, наполеон з заварним кремом – 170 грн, коктейль «Love is…» – 260 грн.
Деталі: Ресторан «36 По» в центрі Львова працює на 6 поверхах, має акваріум майже 7 метрів заввишки та об’ємом 60 тонн, унікальний рояль, відкриту кухню, квіткову оранжерею. У закладі є 7 основних залів, серед яких – винотека, сигарна кімната, а також 3 тераси. У «36 По» прагнуть поєднати українські кулінарні та культурні традиції. З основного меню можна замовити, як тигрові креветки фламбе, так і голубці з креветками з соусом біск або вареники з чорнилом каракатиці зі щукою.
Chopin | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Маланюка, 7
Години роботи: щодня 08:00 – 22:00
Бюджет: салати від 290 грн, основні страви від 380 грн, десерти від 80 грн.
Дещо з меню: пляшка шампанського Moёt & Chandon Imperial – 3300 грн, чизкейк – 215 грн, качина ніжка сувід – 390 грн, салат із морепродуктами – 380 грн.
Деталі: Ресторан Chopin має зал із панорамою палацу Потоцьких у Львові. В інтер’єрі «Chopin» присутні натуральні матеріали та живі квіти. Серед основних страв тут є філе лосося та дорадо, медальйон з яловичини, качина ніжка сувід. Також є вибір з 10 салатів у меню. На десерт замовляють шоколадний фондан, меренговий рулет, чизкейк або морозиво.
Tante Sophie càfe escargot | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Друкарська, 6а
Години роботи: щодня 10:00 – 22:00
Бюджет: салати від 230 грн, основні страви від 180 грн, десерти від 130 грн.
Дещо з меню: салат з грушею та блакитним сиром – 230 грн, королівські креветки фламбе – 390 грн, келих рожевого вина Cotes De Provence, Pere Anselme – 140 UAH, крем-брюле – 130 грн.
Деталі: Заклад Tante Sophie càfe escargot зберігає романтичну французьку атмосферу. Зі страв тут, зокрема, пропонують равликів, запечених у соусах, мідії у вершковому соусі з блакитного сиру, пасту з креветками, восьминога з картопляним гратеном, морську форель з томатною сальсою. Можна замовити й жаб’ячі ніжки, баранину, качину ніжку. У закладі проходять бранчі з 10 до 15 години дня. У цей час подадуть, зокрема, тости з равликами й зморшками або кремову яєшню з йогуртовим пудінгом.
Спацер на даху | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Шевська, 12
Години роботи: пн-чт — 10:00-21:00, пт-нд — 10:00-22:00
Бюджет: салати від 119 грн, основні страви від 168 грн, десерти від 45 грн.
Дещо з меню: морозиво – 45 грн, філе дорадо з пряними чері – 337 грн, теплий салат з креветками – 248 грн, класичний глінтвейн на основі червоного чи білого вина – 130 грн.
Деталі: З ресторану-тераси «Спацер на даху» відкривається захоплююча панорама Львова. Тут пропонують «європейську кухню з українським акцентом». На побаченні в закладі можна скушутвати пасту, равіолі, м’ясо, птицю, рибні страви, фірмові тости, десерти. Ще можна замовляти до страв додатки з меню, соуси, оливкову олію.
АНДЕРСЕН | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: вулиця Академіка Рудницького, 39
Години роботи: щодня 10:00 – 22:00
Бюджет: салати від 200 грн, основні страви від 240 грн, десерти від 110 грн.
Дещо з меню: паста з морепродуктами – 465 грн, ризото з креветками – 370 грн, вино «Діалого Макабео» (100 мл) – 50 грн, салат з качиної грудинки та карамелізованої груші – 390 грн, крем-брюле – 150 грн.
Деталі: У ресторації «АНДЕРСЕН» пропонують європейську та українську кухні. У закладі грає жива музика, є тераса та укриття. З основних страв можна замовити лосося, форель або тунця з тушкованим шпинатом, ризото з креветками, філе африканського сома під шафрановим соусом, телятину під соусом з білих грибів, пасту з лисичками або морепродуктами. На десерт пропонують чизкейк, крем-брюле, фондан або штрудель.
Pretty High Kitchen | Instagram
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Де: площа Ринок, 14
Години роботи: пн-пт – 16:00-22:30, сб-нд – 13:00-22:30
Бюджет: коктейлі від 275 грн, безалкогольні напої від 65 грн.
Дещо з меню: апельсиновий лимонад – 90 грн, еспресо тонік – 80 грн, Campari (50 мл) – 110 грн, Martini Riserva Ambrato (50 мл) – 140 грн
Деталі: Pretty High Kitchen працює навпроти міської Ратуші у Львові. Тут немає фіксованого меню страв. Коли ви приходите до закладу та займаєте столик, до вас підходить кухар та питає про ваші уподобання. Потім він пропонує страву та озвучує орієнтовну вартість. В Instagram закладу так і зазначено: «Довірся, буде смачно».
Головна фото: igor-rand-unsplash
Фото: Facebook 36 По, Chopin, Pretty High Kitchen, «АНДЕРСЕН», «Спацер на даху», Tante Sophie càfe escargot
Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.
Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:
Коментарi