Новий заклад. Київ: італійська джелатерія Gelato Mamma на Саксаганського - PostEat

пошук

Новий заклад. Київ: італійська джелатерія Gelato Mamma на Саксаганського
25-03-2024 0 1817


Де: м. Київ, Саксаганського, 68/21

Формат: італійська джелатерія

Години роботи: щодня з 10:00 до 19:00 (з квітня до 22:00).

Контактний телефон: +380503570707

Instagram

Gelato Mamma – класична італійська джелатерія в центрі Києва з інстаграмним інтер’єром та італійською музикою. Засновники Gelato Mamma Артем та Євгенія закохались в італйське джелато на його батьківщині, навчились ремеслу виготовлення цього десерту в Gelato University (Болонья) та заснували власну майстерню. Мета власників закладу – ділитись філософією італійсього джелато, тому в джелатерії проводять екскурсії та майстер-класи.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Інтер’єр закладу розробив український дизайнер Андрій Бочуля. Для оздоблення використані фрагменти виробництва, що постраждало від російського ракетного обстрілу в лютому 2022 року. Також тут є грецькі статуї та фрагменти, вінтажні меблі збирались власниками по всій країні. В закладі грає італійське радіо, варять смачну італійську каву.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Gelato Mamma – це крафтове виробництво джелато з цільного коров’ячого молока з додаванням натуральних інгредієнтів. Також це кафе із затишним інтер’єром та місцями для фотозйомок. В закладі вам запропонують класичні смаки джелато і новинки з місцевих продуктів. Деякі позиції приємно дивують – наприклад, джелато зі смаком чорного хліба.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Фото надані закладом

Читайте також про нові заклади Києва:

Новий заклад. Київ: рестобар MLINKEN Crapes на Гончара

Новий заклад. Київ: скандинавський ресторан York на Подолі

Новий заклад. Київ: шаурма NUNU на Золотих Воротах

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi