Гастро-події у Києві 06-07 липня: локальний гастро маркет у Cafe Marko, кулінарно-благодійний поп-ап у Coffee Records, кавунова гастро-дуель на Подолі - PostEat

пошук

Гастро-події у Києві 06-07 липня: локальний гастро маркет у Cafe Marko, кулінарно-благодійний поп-ап у Coffee Records, кавунова гастро-дуель на Подолі
05-07-2024 0 681


Редакція PostEat підготувала добірку цікавих та різних гастро-подій, які відбудуться у Києві найближчого вікенду 6 та 7 липня 2024 року. Додавайте у календар та не забувайте відвідати ту, яка зацікавить вас найбільше!

Локальний гастромаркет у Cafe Marko

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Cafe Markó (@cafemarko.kyiv)

Де: вул. Софіївська, 19

Коли: 6 та 7 липня

У Cafe Marko відбудеться 2-денний локальний гастро маркет. Свіжий печений хліб, органічні овочі та фрукти, українські вина, крафтові закуски, польові квіти та фольклорні співи. В суботу, 6 липня, о 18:00 запрошують на виступ фольклорного ансамблю “Щебіт”, під час якого розгорнеться безкоштовне заплітання польових квітів у волосся для всіх охочих від салону Backstage. В неділю, 7 липня, з 11:00 до 17:00 у горіховому саду збирають учасників маркету:

— фермерські овочі, фрукти, зелень, тархун та унікальні крафтові закуски від Cafe Marko;

— свіжий печений хліб від Spelta;

— вина від Fathers Wine, які можна придбати як келихом, так і пляшкою;

— польові квіти, що будуть радувати око;

— Sabi з унікальними свічками в органічних формах овочів та фруктів.

Вартість: вхід вільний

Кулінарно-благодійний поп-ап на Подолі

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Coffee Records (@coffeerecords.kyiv)

Де: вул. Костянтинівська, 2а

Коли: 07 липня з 13:00

Кулінарно-благодійний поп-ап на Подолі відбудеться у закладі Coffee Records. Кулінарна письменниця з Сан-Франциско та амбасадорка української кухні Анна Волошина разом з переможцем шоу «Мастершеф професіонали-4» Артемом Кабулахіним та експертом з українських вин Сергієм Клімовим організує благодійний поп-ап. Артем зі своєю командою готуватимуть особливі, авторські варіації страв української кухні.

Сергій познайомить з найкращими винами з різних регіонів України. А ще у вас буде можливість придбати книгу Анни Волошиної з її автографом. Прибуток від заходу буде спрямовано на підтримку благодійного фонду “Інтернаціональний Легіон Допомоги”, що надає медичну допомогу армії та цивільному населенню.

Літня вечірка на терасі в Boca a Boca

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Boca a Boca (@bocaaboca.kyiv)

Де: вул. Мала Шияновська 14/13

Коли: 06 липня з 13:00 до 22:00

В іспанському ресторані Boca a Boca відбудеться літня вечірка на терасі Mercado de Verano. Цього року традиційно планують їсти велику паелью з морепродуктами, одну з яких разом приготують шеф закладу та запрошений  іспанський шеф, пити охолоджуючу сангрію і вино, слухати ритмічний лайн-ап з живою музикою, купувати знахідки від концептуальних локальних брендів на маркеті.

Вартість: вхід вільний

Кавунова гастро-дуель в закладах tisto та Stories cafe

 

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

 

Допис, поширений tisto кафе & пекарня (@tisto.kyiv)

Де: вул. Костянтинівська 23/15 та вул. Костянтинівська 20/14

Коли: 6 та 7 липня

Із початком сезону кавунів сусідні кафе tisto та Stories cafe вирішили влаштувати гастро-дуель. В найближчі вихідні tisto Женя Якубенко та шеф Stories cafe Вадим Гербут вигадали своє кавунове меню і пригощатимуть гостей ним спеціальним кавуновим меню. Цей кавуновий батл ми по-сусідськи назвали «Поділ Подолу». Tisto пригощатиме гостей круасаном з маслом та кавуновий конфітюром, кавуновую закускою з крем сиром з фети і кокосу та ферментованим агрусом, качиним філе з кавуном, сорбетом з кавуна. В Stories cafe шукайте бельгійські вафлі.

Вартість: вхід вільний

Головна фото: CURVD® on Unsplash

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi