Заміські комплекси Київщини: басейн, релакс і перегляди спортивних програм - PostEat

пошук

Заміські комплекси Київщини: басейн, релакс і перегляди спортивних програм
16-07-2024 0 2911


Київщина завжди вражала своєю природною красою та безліччю можливостей для відпочинку. Якщо ви шукаєте ідеальне місце, щоб втекти від міської метушні, зануритися у спокій природи, поплавати в басейні та насолодитися улюбленими спортивними програмами, то наша добірка заміських комплексів саме для вас. Ми зібрали найкращі місця Київщини, де поєднуються комфорт, відпочинок і захопливі спортивні трансляції. Ці комплекси пропонують ідеальні умови для релаксу – від сучасних басейнів до затишних зон відпочинку, де ви можете розслабитися після активного дня. 

Koncha Zaspa Park&Resort | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Столичне шосе, 275

Вартість проживання: від 2900 грн/доба

Басейн: лежак від 600 грн, бунгало від 3000 грн

Як забронювати: knzs.com.ua або +380972755275

Дещо з меню: сир камамбер з вогню — 255 грн, паста карбонара — 270 грн, гаспачо — 260 грн, свіжі томати з моцарелою та домашньою олією — 240 грн, піца салямі — 400 грн.

Деталі: Якщо ви шукаєте місце для відпочинку, де можна поєднати комфорт, розкіш та природу, то Koncha Zaspa Park & Resort – це те, що вам потрібно! Koncha Zaspa Park & Resort розташований у мальовничому місці на березі озера Конча, що знаходиться на території Голосіївського національного природного парку. Тут ви зможете насолоджуватися чистим повітрям, прекрасними краєвидами та затишком природи, забувши про міську метушню.

Відкритий басейн комплексу Koncha Zaspa ідеальний для довгоочікуваного літнього релаксу біля води. Кришталево чиста вода, зручні лежаки навколо басейну — максимальний комфорт. Тут ви зможете насолодитися теплим сонцем, читати улюблену книгу або просто розслабитися, милуючись мальовничими краєвидами природи. Після активного дня ви зможете розслабитись та відновитись у СПА — Koncha Zaspa Park & Resort пропонує широкий вибір масажів для зняття стресу та відновлення життєвих сил.

Для справжніх шанувальників спорту Koncha Zaspa Park & Resort пропонує декілька чудових варіантів для перегляду спортивних подій. Затишні альтанки на свіжому повітрі, де ви можете зібратися з друзями або родиною та насолоджуватися переглядом спортивних програм. Пантон стане прекрасним рішенням, якщо ви бажаєте вболівати у компанії більше 15 спортивних фанатів прямо на воді. А в ресторані на вас чекає сучасна атмосфера та великі екрани, які створюють ідеальні умови для перегляду найцікавіших матчів та змагань.

Sosnovel | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: с. Воропаїв, вул. Київська, 100

Вартість проживання: від 3120 грн /доба в номері «Стандарт»

Басейн: абонемент на день «POOL & SPA» (басейн, сауна, хамам, соляна кімната) — 1000 грн/пн-чт, 1400 грн/пт-нд, ліжко-шезлонг біля басейну для 2-х людей — 1600 грн/пн-чт, 2000 грн/пт-нд, бунгало біля басейну для 2-х людей — 2500 грн/пн-чт, 3500 грн/пт-нд

Як забронювати: sosnovel.com.ua або за номером +380682388899

Дещо з меню: кокіль з креветками та мідіями у білому вині з вершками та пармезаном — 315 грн, курча тапака з часниково-овочевим ароматом — 675 грн, ніжний каталонський крем-десерт — 175 грн.

Деталі: Комплекс відпочинку «Сосновель» знаходиться в Київській області поблизу Десни в сосновому лісі. Створюючи комплекс, намагалися об’єднати всі складові повноцінного відпочинку: природу, різноманітність дозвілля, домашню їжу, затишок і комфорт для релаксації. Для любителів розслабленого відпочинку є пляжна зона біля річки чи басейну, а також СПА-комплекс. Влітку гості комплексу купаються в річці і відкритому басейні, катаються на всюдиході-амфібії, електромобілях, велосипедах, гіроскутерах, стрибають на батуті, організовують квести, прогулянки на човні та надувному плоті.

MOREWELL | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Київська обл., с. Толокунь, вул. Київська, 43А

Вартість проживання: від 2960 грн /доба в номері «Комфорт з краєвидом на подвір’я»

Басейн: абонемент на день «POOL & SPA» (басейн, сауна, хамам, соляна кімната) — 1000 грн/пн-чт, 1400 грн/пт-нд, ліжко-шезлонг біля басейну для 2-х людей — 1600 грн/пн-чт, 2000 грн/пт-нд, бунгало біля басейну для 2-х людей — 2500 грн/пн-чт, 3500 грн/пт-нд

Як забронювати: morewell.com.ua або за номером +380671616515

Дещо з меню: легкий салат з карамелізованим сиром брі – 355 грн, чорноморські мідії в часниковому соус – 425 грн, royal beef бургер з картоплею фрі – 415 грн, качина ніжка з яблучно-грушевим чатні та обліпиховим соусом – 370 грн.

Деталі: Заміський комплекс відпочинку «Morewell» знаходиться в 40 км від Києва на березі Київського моря. До послуг гостей готель на 70 номерів, ресторан Veslo зі стравами європейської та чорноморської кухні. Влітку можна відпочивати на орендованих шезлонгах біля відкритого 25-метрового басейну, де є дитяча зона чи обрати відпочинок на пляжі. 

Також серед водних розваг — рибалка, а улов можна посмажити разом з шашликами в обладнаному мангал-парку на території комплексу. Максимально розслабитись пропонують у SPA-комплексі, є програми для чоловіків та жінок. Охочі активно розважитись можуть обрати — пейнтбол, лазертаг, багі Polaris Ranger 570, велосипеди, самокати, веломобілі.

Пуща Лісна | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Київська обл., с. Мощун, вул. Лісна, 1

Вартість проживання: від 2390 грн /доба (пт-чт) в номері «Стандарт» для двох

Як забронювати: за номером телефону +380661176262

Дещо з меню: хачапурі — 197 грн, шашлик з яловичини — 435 грн, салат з ростбіфом — 268 грн, штрудель з вишнею — 179 грн.

Деталі: Готельно-ресторанний комплекс «Пуща Лісна» розташований в 12 км від міста Києва у напрямку в бік міста Гостомель. Гості можуть зупинитись як в номерах різного класу, так і в котеджах на компанію. Котеджі заміського комплексу «Пуща Лісна» можна орендувати як на добу, так і на довгостроковий період. Ресторан заміського комплексу розміщений на воді — з його терас відкривається мальовнича панорама на озеро та ліс. Тут подають класичну європейську та українську кухню. SPA-центр пропонує різноманітні послуги: класичні та SPA масажі, гідропроцедури та SPA капсула, догляд за тілом та SPA програми, традиційна лазня та фінська сауна.

Viktoria Park Hotel | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: Київська обл., м. Буча, вул. Сілезька, 2а.

Вартість проживання: 1900 грн/доба за номер економ

Як забронювати: за номером телефону +380506875758

Дещо з меню: тартар з лосося та авокадо — 360 грн, телятина з теріякі — 175 грн, бургер з яловичиною — 350 грн, салат нісуаз с тунцем — 325 грн.

Деталі: Viktoria Park Hotel — сучасний готельно-ресторанний комплекс відпочинку в місті Буча. Ресторан комплексу підійде як для тихого сімейного вечора, так і для масштабного свята. В меню страви європейської, української та східної кухні. У Viktoria Park Hotel є все необхідне для комфортного проживання в готелі: безкоштовний Wi-Fi і сніданки, великий вибір страв середземноморської кухні, можливість замовлення їжі в номер, відкритий басейн, дитяча ігрова кімната, кабельне телебачення, спа-процедури, прокат велосипедів. Басейн працює кожного дня з 10:00 до 19:00, вартість 600 грн/день (до 3 років безкоштовно, до 8 років знижка 50%), рушник не видають.

Головна фото: Mikhail Nilov

Фото: Facebook/Instagram Koncha Zaspa Park & Resort, Sosnovel, MOREWELL, Пуща Лісна, Viktoria Park Hotel.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi