Дитячі меню в ресторанах у Львові: де смачно поїсти родиною з дітьми - PostEat

пошук

Дитячі меню в ресторанах у Львові: де смачно поїсти родиною з дітьми
18-07-2024 0 2564


Обираючи заклад для сімейного обіду, важливо, щоб не тільки дорослі, але й діти змогли насолодитися смачними стравами. Ми зібрали для вас інформацію про ресторани Львова, які пропонують спеціальні дитячі меню. Тут ви знайдете різноманітні страви, які задовольнять навіть найвибагливіших маленьких гурманів. Розповідаємо про дитячі меню в ресторанах у Львові, щоб ви знали, які ресторани варто відвідати зі своєю родиною.

Медівня | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Краківська, 17

Години роботи: щодня 05:00-00:00

Дещо з меню: сирники зі сметаною — 110 грн, бульйон — 120 грн, індичі котлети з картопляним пюре — 160 грн, тальятеле з сирним соусом та курячим філе — 145 грн.

Деталі: «Медівня 1979» — один з найстаріших закладів у Львові в самому центрі міста, який пропонує неперевершену українську кухню та неповторну атмосферу затишку та гостинності. Відкритий у 1979 році, заклад зберігає найкращі традиції кулінарного мистецтва і завжди радує гостей своїми стравами. Щодня з 5:00 до 00:00 ви можете смакувати «Медівні 1979» найрізноманітніші класичні та авторські страви української кухні. 

Окрасою ресторану є фантастичний внутрішній дворик, ідеальний для вашого відпочинку всією родиною. Для дітей пропонують корисні та смачні страви, які підійдуть для будь-якого прийому їжі — сирники зі сметаною на сніданок, легкий бульйон та індичі котлети з картопляним пюре на обід, а на вечерю апетитні тальятеле з сирним соусом та курячим філе.

Голодний Микола | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Стрийська, 352

Години роботи: щодня з 11:00 до 22:30

Бюджет: салати від 205 грн, основні страви від 295 грн, десерти від 140 грн.

Дещо з меню: котлетки з м’яса птиці — 95 грн, сирнички з домашнього сиру — 110 грн, куряча соломка обсмажена в кукурудзяних пластівцях — 120 грн, салат «Котигорошко» — 145 грн, бульйон з домашнього когута — 85 грн, кольорові спіральки з маслом — 55 грн.

Деталі: «Голодний Микола» — великий ресторан галицької кухні з власною пекарнею, броварнею на території закладу, великим подвір’ям з терасою, крамничкою та ставком. В ресторані подають традиційні галицькі страви: флячки, задимлений бограч, ковбаси власного виробництва, макітри з варениками, пательні з баношами, бігусами, пляцки. 

У подвір’ї ресторану розташований великий дитячий майданчик з гіркою, лазанками та гойдалкою. Поруч з ним сезонна міні-ферма «Хатка для звірятка» з курочками та кізоньками. Всередині ресторану – великий дитячий куток із зручними меблями, великим килимом, іграшкам та розмальовками. За дітками бавляться професійні няні, також діє спеціальне дитяче меню.

Гарні Люди | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Янева, 10

Години роботи: пн-чт 10:00-22:00, пт-нд 10:00-23:00

Бюджет: салати від 230 грн, основні страви від 380 грн, десерти від 70 грн.

Дещо з меню: салат з молодої капусти та яблука — 50 грн, бульйон з курячим філе та пастою філіні — 90 грн, борщ зі сметанкою — 90 грн, котлета з індика на пару — 120 грн, Котлета куряча — 100 грн, котлета з лосося — 280 грн, мітболи з молочної телятини з вершково-сирним соусом — 150 грн, міні — бургер — 260 грн, пюре картопляне — 70 грн.

Деталі: «Гарні Люди» відкрився поряд із ЖК «Америка» — саме жителі цього ЖК вже стали шанувальниками цього ресторану, адже їм не потрібно далеко їхати в центр, щоб поснідати/пообідати і навіть вишукано повечеряти. У меню авторські страви, коктейлі і авторські чаї. Є меню з сніданками. З переваг також дитяча кімната, де з п’ятниці по неділю працює аніматор. для дітей пропонують здорове та збалансоване дитяче меню. З п’ятниці по неділю в закладі лунає жива музика. Також ресторан підходить для банкетів та святкувань.

Sun Garden | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Володимира Великого, 10Б

Години роботи: щодня з 10:00 до 22:00

Бюджет: салати від 275 грн, основні страви від 219 грн, десерти від 56 грн.

Дещо з меню: бульйон курячий з яєчною локшиною та перепелиними яйцями — 109 грн, картопляне пюре із топленим маслом — 65 грн, картопляне пюре із топленим маслом та індичими мітболами — 139 грн, індичі мітболи із соусом марінара — 129 грн, Спагеті з вершковим маслом — 79 грн, паста вершкова із пармезаном — 99 грн, сирники з карамельним кремом — 159 грн.

Деталі: Sun Garden — сімейний ресторан, який знаходиться у житловому комплексі «Америка». Інтер‘єр закладу створювали так, щоб передати атмосферу живого саду, тому в закладі можна побачити безліч живих рослин, багато зелених відтінків та теплого світла. Для дітей спеціально створена дитяча зона з різноманітною кількістю іграшок. Заклад є pet-friendly, тому вас радо зустрінуть із домашніми улюбленцями. У меню є солодкі та солоні сніданки, до кожного з яких відвідувачі можуть обрати собі чай/каву в подарунок, понад 10 видів піци, основні страви, супи, дитяче меню та десерти.

La Famiglia | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Довженка, 2

Години роботи: щодня 12:00 — 22:00

Бюджет: салати від 120 грн, основні страви від 180 грн, десерти від 95 грн.

Дещо з меню: піца гавайська — 155 грн, бульйон з фарфалі — 65 грн, метелики фарфалі — 90 грн, картопляний зайчик — 112 грн.

Деталі: Львівська La Famiglia створена для затишного та смачного сімейного відпочинку в італійському стилі. У меню кращі страви італійської кухні: антипасті, піца, паста, м’ясні та рибні стави на грилі. Для найменших гостей у La Famiglia є окреме дитяче меню — дітям пропонують скуштувати курячій бульйон з фарфале, гавайську піцу та пасту з мітболами. Розважитись малюки можуть у окремій дитячій кімнаті з різноманітними іграшками, батутом та лабіринтом і під наглядом няні.

Головна фото: «Медівня”

Фото: Facebook/Instagram “Медівня”, “Голодний Микола”, “Гарні Люди”, “Sun Garden”, La Famiglia.

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi