Асортимент піци у Львові: багатий вибір варіантів начинок для піци - PostEat

пошук

Асортимент піци у Львові: багатий вибір варіантів начинок для піци
01-08-2024 0 2130


Редакція PostEat шукала, яка піца у Львові здатна вразити вас різноманіттям смаків та варацій. Якщо ви справжній поціновувач цієї італійської страви, вам неодмінно сподобається багатий вибір варіантів начинок для піци, які пропонують львівські ресторани. У цій добірці ми зібрали місця, де можна знайти піцу на будь-який смак – від класичних маргарит і пепероні до оригінальних авторських варіантів. 

1708 Pizza Di Napoli | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Під Голоском, 2А; вул. Федьковича, 60А; вул. Зелена, 151

Години роботи: щодня 10:00-21:00

Дещо з меню: піца з бататом та горгонзолою for one — 199 грн, піца з кімчі та пепероні for one — 219 грн, піца з мортаделою for two — 379 грн, піца з креветками та беконом for two — 439 грн, збалансований боул з куркою sous-vide — 249 грн, сирники зі шпинатом — 189 грн.

Деталі: 1708 Pizza Di Napoli — мережа сучасних міських кафе з індивідуальним та особливим поглядом на щоденну гастрономію. В інтер’єрі закладів, які вже працюють у Львові, Києві, Рівному, Кропивницькому та в кожній страві втілюють багатогранну філософію проєкту — поєднання зрозумілої естетики, гармонії та якості. Кожен гість стає частиною великого комьюніті, яке щодня усвідомлено обирає комфорт та легкість, баланс смаку та ідеальність форми.

Піца у 1708 має справжній “неаполітанський родовід” — готують її за авторською рецептурою, використовуючи бігу (закваску для піци й домашнього хліба) та ферментуючи тісто в холоді. Щоб сконцентрувати смак локальних інгредієнтів, зберегти форму та пухкі й хрусткі бортики, піцу в 1708 готують у форматі для одного або двох. Честь розрізати цей неаполітанський витвір гастрономічного мистецтва також довіряють гостю — для цього подають сучасний ніж, прабатьком якого був ніж Mezzaluna у формі півмісяця, винайдений італійським кухарем Silvio Parkitti в 1708 році (тепер ви розумієте, чому заклади мають таку назву).

У 1708 окрім виняткової піци, на вас чекають корисні та яскраві сніданки all day — інстаграмні сирники зі шпинатом, легкий італійський сніданок з мортаделою та ідеальна кесадилья з шинкою і авокадо. Окрім смаку та естетичних вражень, в закладах 1708 турбуються і про користь страв, які можуть стати вашим обідом — в розділі салатів ви знайдете збалансовані боули від кваліфікованого нутриціолога Олени Метельської. Гармонія смаку в тандемі з ідеальним співвідношенням білків, вуглеводів та жирів продемонструє вам, що здорова їжа може бути смачною. Відкривати для себе світ смачних страв щодня можна саме в 1708 Pizza Di Napoli.

Budzzini | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Дорошенка, 8

Години роботи: щодня 05:00 — 00:00

Дещо з меню: піца “Грецька” (30 см/40 см) — 248 грн/301 грн, піца “Гуцульська” (30 см/40 см) — 250 грн/318 грн, піца “Неаполітанська” (30 см/40 см) — 401 грн/485 грн, піца “Мехікано” (30 см/40 см) — 255 грн/332 грн.

Деталі: Budzzini вже 6 років поспіль зустрічає гостей у самому серці Львова та занурює в атмосферу та колорит півдня Італії. Ресторан належить до мережі Gazda Group та має 4 зали й одну з найатмосферніших літніх терас у місті, яка схована у затінку внутрішніх двориків старовинних будівель. Вас неодмінно вразить різноманіття пасти і ризото, антипасті та брускет, салатів та десертів, а також авторських коктейлів. 

Відомий Budzzini й своїм найбільшим вибором піци у Львові — близько 30-ти видів, серед яких ви знайдете класичну “Маргариту” та вишукану “Неаполітанську” з креветками та трьома сирами. Шанувальникам гострих смаків варто обрати піцу “Мехікано” з салямі та перцем чилі або “Гуцульську” зі шпондером та мисливськими ковбасками. До речі, піцу ви можете замовити із безкоштовною доставкою містом щодня з 08:00 до 23:00 (зауважте, мінімальна сума замовлення на доставку 300 грн).

FAMI.Italy | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Мельника, 18 (РЦ Leoland)

Години роботи: щодня 12:00-23:00

Дещо з меню: піца мортадела з страчателлою та фісташкою — 340 грн, піца з білими грибами та шпинатом — 320 грн, піца з креветками та руколою — 360 грн, піца пепероні — 280 грн.

Деталі: Ресторан FAMI.Italy спеціалізується на італійській кухні. Заклад є класичним втіленням італійської траторії, де за столом збирається сім’я. Під час створення закладу команда хотіла, щоб гості познайомились зі смачними стравами італійської кухні в яких відчувається авторське бачення. У FAMI.Italy об’єднали просту італійську кухню зі здоровим підходом до їжі й сучасним баченням. У ресторані можна скуштувати справжню неаполітанську піцу, адже для її приготування у дров’яній печі використовують ферментоване тісто. В меню представлено 13 видів піци, зокрема, з мортадела, страчателлою та фісташкою, з білими грибами та шпинатом, з креветками та руколою.

МАММА | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: проспект В’ячеслава Чорновола, 99

Години роботи: щодня 11:00-23:00

Дещо з меню: піца з мортаделлою та крем-сиром — 420 грн, піца з гольцем — 360 грн, піца з баклажанами — 320 грн, піца з прошуто — 360 грн.

Деталі: МАММА — сімейний ресторан української та італійської кухні на проспекті В’ячеслава Чорновола. Мають усі зручності для візиту з дітьми у дитячих візочках, а також для людей на кріслах колісних (для того мають спеціально облаштований ліфт). Також є дитяча кімната з іграми та розмальовками й окрема зала для родинних святкувань. На першому поверсі ресторану є крамниця крафтових продуктів та вина, де ви маєте можливість придбати крафтові продукти та вина найкращої якості. Меню ресторану було створено переможцем конкурсу найкращих кухарів України 2021 року — Максимом Прихідько. В меню ви знайдете як знайомі, так і авторські страви обох кухонь — можна спробувати бруклінську піцу з гольцем, з баклажанами, з мортаделлою та крем-сиром, з морепродуктами або з прошуто та карамелізованою грушею.

Teddy | Instagram

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Де: вул. Скорика, 20

Години роботи: пн-чт 11:00-22:00, пт 11:00-23:00, сб 10:00-23:00, нд 10:00-22:00

Дещо з меню: піца з лисичками та цукіні — 436 грн, піца з вітелло тонато та анчоусами — 325 грн, піца з білими грибами та ерінгами — 335 грн, італійська шинка та горгондзола — 575 грн, піца Brooklyn — 435 грн.

Деталі: Заклад Teddy restaurant є частиною мережі Cukor Group. В меню паста, яку готують на італійському борошні з твердих сортів пшениці і додають 33 жовтки. Кілька салатів, стартери та тірамісу-бар. Також готують піцу двох видів — неаполітанська та нью-йоркська. Неаполітанська (30 см) — пухка та обвуглена, тісто готується на заквасці без дріжджів з цільнозернового та житнього борошна, а тісто ферментується 36 годин. Нью-Йорк (50 см) — тоненька і хрустка, тісто ферментується 24 години.

Головна фото: Budzzini

Фото: Facebook / Instagram 1708 Pizza Di Napoli, Budzzini, FAMI.Italy, МАММА modern family restaurant, Teddy

Цей матеріал вперше опубліковано на сайті posteat.ua та є його інтелектуальною власністю.

Підписуйтеся на наші сторінки у соціальних мережах:

 



Tweet

Коментарi